D.Bučma: „Vaikinai į aikštę žengė nusiteikę kovai ir motyvuoti“ (VIDEO) 0

Savo aistruolių akivaizdoje atkakliai kovojęs „Kauno Žalgiris“ šeštajame „SMScredit.lt A lygos“ ture iškovojo tašką. Žalgiriečių ir Marijampolės „Sūduvos“ akistata baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis – 2:2.

Po rungtynių vyriausiąjį trenerį Laimį Bičkauską „Kauno Žalgirio“ ekipoje pavadavęs Dainius Bučma džiaugėsi komandos kovingumu ir negailėjo komplimentų savo auklėtiniams.

„Noriu pasveikinti vaikinus. Jie stengėsi, kovojo, norėjo iškovoti tris taškus, tačiau nepavyko. Vis dėlto, džiaugiamės pasiekę ir lygiąsias. Mane tenkino žaidimas. Vaikinai į aikštę ėjo tikrai nusiteikę kovai ir motyvuoti. Jie norėjo parodyti, kad yra verti taškų“, – teigė D.Bučma.

Tuo tarpu žalgiriečių saugas Karolis Gvildys pripažino, kad aikštės šeimininkai norėjo nutraukti taškų badą ir tikėjosi savo aistruoliams padovanoti pergalę.

„Žengėme į aikštę kovingomis nuotaikomis. Buvome ištroškę taškų. Asmeniškai, tikėjausi, kad pavyks pasiekti pergalę ir pasiimti tris taškus, tačiau iškovojome tašką. Vis dėlto, mano nuomone, lygiosios yra dėsningas rezultatas.

Pirmajame kėlinyje „Sūduva“ turėjo vos kelias pusproges. Antrajame kėlinyje įvarčiai buvo tokie, kad negali sakyti, jog tai buvo labai gražios atakos ar susikurtos progos. Šaunuoliai vyrai, šiandien kovojo. Labai džiaugiuosi už juos“, – kalbėjo K.Gvildys.

Penkis taškus savo sąskaitoje turintis „Kauno Žalgiris“ turnyrinėje lentelėje žengia šeštas, o pirmąjį „SMScredit.lt A lygos“ ratą kauniečiai užbaigs rungtynėmis balandžio 16 dieną, šeštadienį, Vilniuje, kur susitiks su čempionų titulą ginančiais Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkais.

Komentarai