D.Stulga: „Nors žaisime be dviejų pagrindinių žaidėjų, mūsų tikslas nesikeičia“ (VIDEO) 0

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai penktadienį pradės antrąjį „SMScredit.lt A lygos“ ratą. Aštuntajame ture žalgiriečiai savo aistruolių akivaizdoje susitiks su Utenos „Utenio“ ekipa, kurią pirmajame rate sugebėjo įveikti svečiuose.

Šiame susitikime „Kauno Žalgiriui“ padėti negalės Tomas Bučma ir Lukas Sendžikas. Abu futbolininkai praėjusiame mače su Vilniaus „Žalgiriu“ gavo po raudoną kortelę ir bus priversti praleisti ateinančias rungtynes.

Nepaisant šių netekčių, žalgiriečiai ketina kovoti dėl pergalės ir tikisi pagaliau nutraukti nesėkmingą šešių nelaimėtų rungtynių atkarpą. Kauno ekipos puolėjas Donatas Stulga patikino, jog komanda nusiteikusi kovingai bei mano, pirmajame rate klubas neparodė savo tikrojo veido.

„Nuotaikos prieš rungtynes yra neblogos. Nors penktadienį komandai negalės padėti du pagrindinės sudėties žaidėjai, tačiau į aikštę žengsime kovoti tik dėl pergalės.

Sezono startas tikrai buvo neblogas – pasiekėme pergalę ir iškovojome lygiąsias, tačiau vėliau patyrėme keletą nesėkmių. Manau, tuose pralaimėtuose mačuose nebuvome prastesni už varžovus ir galėjome pasirodyti geriau“, – teigė D.Stulga.

Futbolininkas taip pat prisiminė pirmąsias sezono rungtynes su „Uteniu“. Pirmajame ture „Kauno Žalgiris“ išvykoje 3:2 palaužė aikštės šeimininkus, o D.Stulga įvardino pagrindines priežastis, kodėl tuomet pavyko iškovoti tris taškus.

„Buvome susikaupę, greitai išeidavome į atakas ir sugebėjome išnaudoti savo progas, ko pritrūko rungtynėse su „Stumbru“ ir „Lietava“. Tai mums ir padėjo laimėti pirmajame mače su „Uteniu“, – tikino puolėjas.

Pokalbio pabaigoje D.Stulga visus aistruolius kvietė atvykti į stadioną ir palaikyti komandą: „Kviečiu visus „Kauno Žalgirio“ aistruolius atvykti į stadioną.“

Rungtynės tarp „Kauno Žalgirio“ ir „Utenio“ komandų vyks balandžio 22 dieną, penktadienį, Nacionalinės futbolo akademijos stadione (Aukštaičių g. 51). Mačo pradžia – 18.30 val.

Komentarai