L.Bičkauskas: „Komandos gynybiniai veiksmai manęs netenkina“ 0

Laikinosios sostinės komandai nepavyko sėkmingai pradėti antrojo „SMScredit.lt A lygos“ rato. Laimio Bičkausko auklėtiniai aštuntajame ture namuose nusileido Utenos „Utenio“ futbolininkams rezultatu 1:3.

Po rungtynių Kauno klubo strategas L.Bičkauskas liejo apmaudą dėl nerealizuotų progų ir pripažino – uteniškių įvarčiai pirmojo kėlinio pabaigoje ir antrojo pradžioje išmušė komandą iš vėžių. Treneris taip pat norėtų matyti geresnį savo auklėtinių žaidimą gynyboje.

„Daug žaidėjų yra iškritę iš rikiuotės ir mums nepavyko sužaisti taip, kaip norėjosi. Žinoma, jei būtume išnaudoję susikurtas progas, galbūt ir žaidimas būtų kitoks buvęs.

Negaliu sakyti, kad mūsų žaidimas buvo kokybiškas pradžioje. Tiesiog varžovai padarė klaidų ir sugebėjome tuo pasinaudoti, susikurti progas. Visgi, jų neišnaudojome. Pirmojo kėlinio pabaigoje praleistas įvartis išmušė komandą iš vėžių. Po didžiosios pertraukos vėl vaikiškai suklydome ir po dviejų praleistų įvarčių jau buvo sudėtinga kažką pakeisti. Vėliau buvo atlikti keitimai, kurie šiek tiek pagyvino žaidimą. Vis dėlto, kai žaidi atvirą futbolą, nepavyksta išvengti kontratakų, o būtent viena tokia ir virtu trečiuoju varžovų įvarčiu.

Jei žiūrėti į statistiką, mes šį sezoną praleidžiame daug įvarčių ir gynybiniai komandos veiksmai manęs netenkina“, – teigė L.Bičkauskas.

Tuo tarpu vienintelį kauniečių rungtynių įvartį pelnęs Andrius Velička tikisi, kad komandai greitu metu pavyks nutraukti nesėkmingą atkarpą ir ekipa pradės rinkti taškus.

„Reikia ieškoti priežasčių, nes toliau taip žaisti negalime. Atrodo per treniruotes sunkiai dirbame, ruošiamės, tačiau kažkas nepasiseka. Praleidžiame daug įvarčių. Turime netekčių, tai kažkiek išderina žaidimą, tačiau, žinote, komandoje yra ne vienuolika žaidėjų. Turime kovoti vienas už kitą.

Privalome nusiraminti, treniruotėje viską aptarsime, padarysime išvadas ir bandysime kilti aukštyn. Tikiuosi ištaisysime klaidas ir viskas bus gerai“, – mintis dėstė A.Velička.

Kitas rungtynes Kauno klubas žais balandžio 28 dieną, ketvirtadienį, kuomet svečiuose stos į kovą su čempionato lyderiais „Trakais“.

Komentarai