L.Bičkauskas: „Lygiosios – dėsningas rezultatas“ 0

Vienuoliktąjį „SMScredit.lt A lygos“ turą užbaigė Kauno derbis. Kovingos rungtynės su „Stumbru“ baigėsi lygiosiomis 0:0. Tai Laimio Bičkausko treniruojamai komandai leido pakilti į septintąją vietą turnyrinėje lentelėje.

Po mačo žaliai baltų strategas L.Bičkauskas džiaugėsi savo auklėtinių gynybiniais veiksmais ir pripažino, kad lygiosios – dėsningas rezultatas.

„Mūsų komandos žaidimas pagerėjo, ypač gynybinės funkcijos, tačiau turėjome problemų su progų išnaudojimu. Gaila, kad nepasinaudojome savo galimybėmis pasižymėti. Rungtynės buvo tikrai kovingos. Progų turėjo abi komandos ir, manau, kad lygiosios – dėsningas rezultatas“, – tikino strategas.

Taip pat treneris teigė, kad pirmojo kėlinio pabaigoje priverstinai teko pakeisti Marių Miškinį, tačiau į aikštę žengęs Edvinas Kloniūnas puikiai sugebėjo susitvarkyti su užduotimis.

„Marių teko keisti priverstinai. Jis puikiai pasirodė tą rungtynių dalį, kuomet buvo aikštėje, tačiau pasitempė raumenį ir prašė keitimo. Edvinas tikrai sėkmingai pakeitė Marių. Išėjęs į aikštę jis nesutriko, kovojo, sėkmingai žaidė“, – kalbėjo treneris.

Tuo tarpu žaliai baltų gynėjas Ernestas Pilypas antrino treneriui dėl dėsningo rungtynių rezultato, tačiau mano, kad komandai trūksta stabilumo.

„Vienas taškas – geriau nei nieko, tačiau kovojome dėl pergalės. Rungtynės buvo apylygės – abi komandos turėjo galimybių pelnyti įvartį.

Šiandien nepraleidome nė vieno įvarčio. Manau, gynyba dirbo tikrai gerai, tačiau pritrūko sėkmės užbaigiant atakas. Mums reikėtų daugiau stabilumo, kad dažniau sugebėtume išlaikyti vartus „sausus“. Dar galbūt nesame visiškai susižaidę, kartais priėmame neteisingus sprendimus, tačiau, manau, viskas susitvarkys“, – tikino gynėjas.

Kitas rungtynes Kauno ekipa žais gegužės 17 dieną, antradienį. S.Dariaus ir S.Girėno stadione kauniečiai stos į kovą su antroje vietoje esančiais Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkais.

Komentarai