Karolis Šilkaitis karjerą tęs „Lietavos“ klube 4

Vienas talentingiausių savo kartos saugų Karolis Šilkaitis karjerą tęs Jonavoje. „Kauno Žalgiris“ perleido teises į futbolininką „Lietavos“ klubui, su kuriuo dvidešimtmetis pasirašė sutartį.

K.Šilkaitis profesionalią karjerą pradėjo „Kauno Žalgirio“ klube, į kurį persikėlė vos pabaigęs Kauno futbolo mokyklą. Nepaisant savo jauno amžiaus K.Šilkaitis greitai tapo pagrindinės sudėties žaidėju ir vienu iš komandos lyderių. Tikru komandos varikliu aikštės viduryje buvęs kaunietis „Kauno Žalgirio“ ekipai atstovavo du sezonus.

Praėjusių metų A lygos sezone futbolininką stabdė įvairios traumos, nepaisant to K.Šilkaitis per 19 sužaistų rungtynių pelnė 2 įvarčius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą. Saugas nuolat buvo kviečiamas į šalies U-21 rinktinę, kurioje puikiu žaidimu prisidėjo prie pergalių prieš Andoros ir Slovėnijos komandas bei Europos atrankos ciklą užbaigė lygiosiomis su Italijos ekipa.

„Malonu, kad šis „perliukas“ išaugo mūsų klube. Karolio profesionalus požiūris į darbą jau dabar jam duoda puikių rezultatų. Tarpsezoniu juo domėjosi keturi A lygos klubai. Futbolininkas neskubėjo rinktis, svarstė visas galimybes. Tinkamiausias sąlygas žaidėjo tolimesnei karjerai ir mūsų klubui pasiūlė Jonavos „Lietava“. Tikimės, kad K.Šilkaitis ir toliau progresuos taip sparčiai kaip iki šiol“, – sakė klubo direktorius Eimantas Pūras.

„Kauno Žalgiris“ dėkoja Karoliui Šilkaičiui už metus, praleistus mūsų klube, ir linki geriausių rezultatų tolimesnėje jo karjeroje.

Pirmąsias rungtynes naujoje komandoje K.Šilkaitis galbūt sužais jau šiandien ir tai būtų rungtynės prieš buvusį klubą „Kauno Žalgirį“. Komandos trečiadienį draugiškose rungtynėse susitiks Jonavoje.

Komentarai

  1. ???

    vel ta su…..Zalgirio vadyba,vel Zalgirio vardas bus trypiamas,kam tokia komanda reikalinga ,kuri garsina Zalgirio varda,tik dideliais pralaimejimais ,bega is komandos geri zaidejai,vadyba pasidare bizniuka idomu kam…?o kmandos reikalai nesvarbu,iskrito is A lygos,jei butu laiku nueme vyr.treneri ir neisbarste zaidejus ,o pasistiprine zaidejais ,butu neisleke is A lygos,tas bardakas kaip krepsinyje,surinkta atliekos,kurios nepazaidzia,uz didelius pinigus.kada vadybos avantiuristai prades Zalgiriukrepsiniu,futbolu rupintis…?

  2. C'est incroyable

    La Zerg Rush est l’une des stratégies des Zergs qui consiste à donner
    naissance à un maximum de Zerglings et attaquer en masse tel que les ont su faire sur Google ! http://www.youtube.com/watch?v=mYsjoUq0Zp8

  3. C'est incroyable

    La Zerg Rush est l’une des stratégies des Zergs qui consiste à donner naissance à
    un maximum de Zerglings et attaquer en masse tel que
    les ont su faire sur Google ! http://www.youtube.com/watch?v=mYsjoUq0Zp8

  4. Raimis

    Kad pasistiprine keliais zaidejais galejo neiskristi is A lygos tikrai pritariu,bet kas liecia trenerio atleidima tai tikrai nesutinku,Laimis tirai geras treneris