Sezonui skolinamas vartininkas D.Mikelionis keliasi į Klaipėdą 0

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubui priklausantis dvidešimt vienerių vartininkas Deividas Mikelionis artėjantį sezoną rungtyniaus Klaipėdoje. Vartų sargas iš Kauno nuomos pagrindais keliasi į Klaipėdos „Atlanto“ komandą.

D.Mikelionis praėjusiame sezone „Kauno Žalgirio“ komandoje atliko pagrindinio vartininko vaidmenį ir aikštėje pasirodė 24-iuose susitikimuose. Be to, kartą sugebėjo pasižymėti pelnydamas įvartį į to paties „Atlanto“ vartus. Taip pat jaunasis žalgirietis atstovavo Lietuvos jaunimo (U-21) rinktinei, kuri dalyvavo Europos čempionato atrankos turnyre.

Šis sezonas vienam geriausių komandos futbolininkų buvo išskirtinis. „Kauno Žalgirio“ vartų sargas savo jėgas pirmą kartą išbandė užsienio klubuose. Liepos mėnesį D.Mikelionis viešėjo Ispanijos AD „Alcorcon“ ekipoje, kuri rungtyniauja pirmoje šalies lygoje, o lapkričio mėnesį, dvi savaites praleido Portugalijos aukščiausios lygos Gimarainso „Vitoria“ komandoje.

D.Mikelionis nuo sezono pasiruošimo pradžios lieja prakaitą Klaipėdos „Atlanto“ komandoje ir ruošiasi artėjančiam A lygos sezonui.

„Kauno Žalgirio“ sporto direktoriaus Andriaus Veličkos teigimu, ši nuomos sutartis padės Deividui dar labiau atsiskleisti.

„Deividas su mumis turi galiojantį kontraktą iki 2019-ųjų pabaigos, tačiau po gana gero sezono, susidomėjimą šiuo futbolininku parodė ne viena ekipa. Svarstėme pasiūlymus tiek iš Lietuvos, tiek ir iš užsienio, tačiau „Atlanto“ pateiktos sąlygos tenkino labiausiai. Mūsų klubui patiko „Atlanto“ vadovų ir trenerių požiūris į jaunus ir perspektyvius Lietuvos futbolininkus. Taip pat atsižvelgėme į tai, jog „Atlantas“ šiais metais rungtyniaus Europos atrankos turnyruose, todėl Deividui bus proga save parodyti didesnei auditorijai, – teigė „Kauno Žalgirio“ sporto direktorius A.Velička.

Komentarai