Trečiadienį futbolo mėgėjų laukia Kauno derbis (VIDEO) 0

Jau šį trečiadienį, balandžio 5 d., futbolo gerbėjai išvys pirmąjį šių metų Kauno derbį. A lygos rungtynėse NFA stadione jėgas išmėgins „Kauno Žalgirio“ ir „Stumbro“ futbolininkai. Kaip žinoma, tokie susitikimai kelia didelį ažiotažą ir sulaukia futbolo aistruolių dėmesio.

Šiuo metu „Stumbro“ komanda užima priešpaskutiniąją vietą turnyrinėje lentelėje, kol „Kauno Žalgiris“ vis dar rikiuojasi aštuntoje pozicijoje, bet yra sužaidęs rungtynėmis mažiau.

„Praėjusias rungtynes su „Jonava“ turėjau praleisti dėl traumos, bet šiose jau bandysiu žengti į aikštę“, – kalbėjo „Kauno Žalgirio“ gynėjas Ignas Dedura. – Rungtynėse Jonavoje komanda padarė daug klaidų gynyboje, tačiau smagu, kad bent pavyko įmušti porą įvarčių. Dabar treniruotėse dirbame visu pajėgumu ir rimtai ruošiamės mačui su „Stumbro“ ekipa.“

„Stumbras“ sužaidė ketverias rungtynes, kurių rezultatai panašūs į žalgiriečių. Su „Trakais“ rungtynes užbaigė praleidę vos vieną įvartį (0:1), su „Sūduva“ taip pat sužaidė minimaliu skirtumu (1:2), „Atlanto“ komanda kiek didesniu įvarčių skirtumi įveikė kauniečius (1:4). Pirmąjį tašką trečiadienio varžovai pelnė paskutinėse rungtynėse lygiosiomis 1:1 sužaidę su „Uteniu“.

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai žada inirtingą kovą ir kviečia visus į stadioną palaikyti žaliai-baltų. Rungtynių NFA stadione pradžia trečiadienį – 18.00 val.

Šį trečiadienį futbolo gerbėjai išvys pirmąjį šių metų Kauno derbį. A lygos rungtynėse NFA stadione jėgas išmėgins „Kauno Žalgirio“ ir „Stumbro“ futbolininkai. Apie tai #ZalgirisTV reportažas ir Igno Deduros bei Nemanja Bjelano komentarai prieš artėjančias rungtynes.

Posted by FK Kauno Žalgiris on Tuesday, 4 April 2017

Komentarai