Aktyviai žaidę „Kauno Žalgirio“ futbolininkai nepralaužė „Palangos“ gynybos 0

Alyga.lt inf.

A lygos 13 turas baigėsi „Kauno Žalgirio“ ir „Palangos“ komandų dvikova Laikinojoje sostinėje. Po atkaklios kovos nugalėtojas nepaaiškėjo – užfiksuotos lygiosios 0:0.

Rungtynes aktyviau pradėjo „Kauno Žalgirio“ futbolininkai. Bet atrėmę šeimininkų atakas, išpuolius ėmė regzti ir svečiai. Puolime aktyvus buvo Gvidas Juška.

Vis tik pirmame kėlinyje labai pavojingų progų komandos nesukūrė, nors prieš pat pertrauką apsikeitė agresyviais išpuoliais. Kaunietis Gratas Sirgėdas pabandė įmušti smūgiu iš eigos, bet kamuolys nuskriejo greta vartų. O po palangiškio Sigito Urbio smūgio padirbėti teko vartininkui Deividui Mikelioniui.

Prasidėjus antram kėliniui D.Mikelioniui vėl teko demonstruoti meistriškumą – po G.Juškos spyrio jis ištraukė į vartus skriejusį kamuolį.

Sužaidus daugiau nei valandą, pavojingą kauniečio Aurimo Raginio smūgį atrėmė „Palangos“ vartus šį kartą saugojęs Tadas Norbutas. 75 minutę jis buvo bejėgis, bet į pagalbą laiku atskubėjo gynėjas Vladislavas Kaborda, po kampinio pastojęs kamuoliui kelią į vartus.

„Kauno Žalgiris“ rungtynes baigė be vyriausiojo trenerio Mindaugo Čepo – 81 minutę už emocingą elgesį teisėjas Donatas Šimėnas pašalino jį iš techninės zonos. Iš karto po to progą turėjo „Kauno Žalgirio“ brazilas Joao Figueiredo, bet ir jam nepavyko įveikti T.Norbuto.

Atrodė, kad „Kauno Žalgiris“ labiau nori išplėšti pergalę. Tačiau visos kauniečių pastangos paskutinėmis minutėmis buvo bevaisės ir rungtynės baigėsi be įvarčių, 0:0.

Komentarai