Rungtynių anonsas „Sūduva“ – „Spyris“ 0

Per paskutiniuosius du turus įvarčių ir taškų sąskaitą gerokai papildžiusi „Sūduva“ namuose priims „Spyrio“ komandą, kurios laukia trečiasis iš eilės pirmojo penketuko atstovų egzaminas.

Marijampoliečiai sulig kiekvienu turu įrodinėja, jog pasimokė iš praėjusio sezono klaidų ir yra labai rimtai pasiruošę kovai dėl medalių. Netgi gerai sukomplektuotos komandos atsarginiai futbolininkai neretai ne atima, o prideda kokybės aikštėje. Tomas Radzinevičius, Karolis Chvedukas, Vaidotas Šilėnas ir kiti žaidėjai demonstruoja solidų žaidimą, tad tik užtikrinta pergalė yra „Sūduvos“ tikslas artėjančiame mače.

„Spyris“ po puikaus sezono starto patyrė tris pralaimėjimus iš eilės bei pirmą kartą šiame sezone žengs ant natūralios žolės. Gana kukliai prieš sezoną atrodžiusi kauniečių sudėtis buvo sustiprinta, o paskutiniuoju klubo pirkiniu tapo „Šiauliuose“ praėjusiame sezone rungtyniavęs Jevgenijus Morozas. Futbolininkas po rungtynių „Kruoja“ buvo nusiteikęs optimistiškai ir tikėjo „Spyrio“ galimybėmis.

Komentarai