Fantastiškus įvarčius mušęs „Kauno Žalgiris“ išvykoje įveikė „Palangą“ 1

Devintojo A lygos turo rungtynėse „Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komanda pasismagino ir Klaipėdoje rezultatu 3:0 (2:0) įveikė „Palangos“ komandą.

Pirmosiose tarpusavio rungtynėse Kaune kauniečiai iškovojo pergalę rezultatu 6:1, o Klaipėdoje užtikrintą pergalę nukalė fantastiškais įvarčiais iš toli.

Jau 6-ąją rungtynių minutę Kauno ekipą į priekį išvedė į rikiuotę grįžęs Dominykas Galkevičius. Patyręs saugas pasitaisė kamuolį, atliko smūgį iš maždaug 25 metrų ir pasiuntė kamuolį į viršutinį vartų kampą.

Rungtynes toliau kontroliavę kauniečiai į gynybą nesitraukė ir tai vėl davė naudos. Renato buvo pargriautas netoli varžovų baudos aikštelės, o baudos smūgį tiksliai išpildė bei pirmą savo įvartį sezone įmušė legionierius Jurijus Bušmanas.

Kartą pasižymėjęs D.Galkevičius apie save vėl priminė jau antrojo kėlinio metu, kai 55-ąją minutę pelnė dar vieną puikų įvartį. J.Bušmanas nuo kampinio gairelės atliko perdavimą ties 16 metrų riba, o ten buvęs D.Galkevičius smūgiavo į ore esantį kamuolį ir vėl pasiuntė jį į vartus.

Vėliau į aikštę po keitimų žengė Karolis Šilkaitis, Benas Anisas ir Rokas Krušnauskas, o abi komandos turėjo dar keletą progų pasižymėti. Vis tik, daugiau įvarčių įmušti nepavyko ir rungtynės baigėsi kauniečių pergale rezultatu 3:0.

Po šios pergalės Mindaugo Čepo vadovaujama komanda savo sąskaitoje turi jau 18 taškų ir 4 taškais lenkia ketvirtoje vietoje esantį Kauno „Stumbrą“.

Artimiausias A lygos rungtynes „Kauno Žalgiris“ gegužės 11 dieną žais Kauno NFA stadione ir susitiks su Marijampolės „Sūduvos“ komanda.

Komentarai

  1. Kaunietis

    Saunuoliai! Bet gero puolejo vistiek verkiant reikia… :)