Du puikius įvarčius įmušęs D.Galkevičius: „Prisiminiau geriausius laikus“ 0

Traumą išsigydęs ir į startinę „Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komandos sudėtį sugrįžęs Dominykas Galkevičius devintojo A lygos turo rungtynėse įmušė du įspūdingus įvarčius ir svariausiai prisidėjo prie „Kauno Žalgirio“ pergalės prieš „Palangos“ komandą rezultatu 3:0.

32-ejų metų saugas po rungtynių prasitarė, kad šiose rungtynėse prisiminė geriausius savo laikus. Pirmuosius savo įvarčius šiame sezone įmušęs D.Galkevičius teigė, kad rungtynėse Klaipėdoje visa komanda atliko puikų darbą.

„Dabar jau prisiminiau geriausius laikus. Prieš rungtynes į Klaipėdą važiavome parsivežti trijų taškų ir mums tai pavyko. Vadinasi, padarėme viską, ką suplanavome ir tai yra smagu. Eidamas žaisti visada tikiesi, kad viskas bus gerai, kad įmušime greitą įvartį. To norėjome, tam ruošėmės, bet ne visada tai pavyksta. Šį kartą viskas pavyko gerai, įmušėme du greitus įvarčius, kurie tikrai atpalaiduoja komandą ir pakeičia rungtynių eigą. Visa komanda puikiai atliko tai, ką buvome suplanavę, todėl rezultatas yra toks, koks yra“, – po rungtynių pasakojo futbolininkas.

Nors po pergalės „Kauno Žalgiris“ įsitvirtino trečioje turnyrinės lentelės pozicijoje, paklaustas ar ant bangos esančios jo komandos niekas negali sustabdyti, D.Galkevičius skambiomis frazėmis nesišvaistė.

„Ne, taip niekada negalima sakyti, nes ta banga gali labai greitai užlieti. Šiandien laimėjome, smagu, kelias valandas pasidžiaugiame ir jau žiūrime į kitas rungtynes. Sezonas yra ilgas, tad viskas prieš akis“, – pergalės itin nesureikšmino vienas iš labiausiai patyrusių komandos narių.

Artimiausias A lygos rungtynes „Kauno Žalgiris“ gegužės 11 dieną žais Kauno NFA stadione ir susitiks su A lygos čempionės titulą ginančia Marijampolės „Sūduvos“ komanda, kuriai pirmojo rato rungtynėse išvykoje nusileido rezultatu 0:1.

„Tikrai laukiame rungtynių su „Sūduva“. Vis tik, tai yra namų rungtynės, į kurias atvyksta čempionai, tad norisi kuo geriau pasirodyti ir kuo geriau sužaisti“, – kalbėjo prieš savo buvusią komandą žaisiantis D.Galkevičius.

Bilietus į rungtynes su Marijampolės „Sūduva“ galima įsigyti žalgiris.lt bilietų skiltyje.

Komentarai