L.Bičkauskas: „Būsimam varžovui pateiksime siurprizų“ 0

Trečioje A lygos vietoje žengiantis „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas šeštadienį Panevėžyje žais jau 11-ojo lygos turo rungtynes su vietos „Panevėžio“ komanda, kurią pirmojo rato metu namuose įveikė rezultatu 2:0.

Komandos trenerių štabe dirbantis Laimis Bičkauskas prieš artėjančias rungtynes tikino, kad komanda pamiršo pralaimėjimą „Sūduvai“, bet pripažino, kad būsimas varžovas dabar visai kitoks nei sezono pradžioje.

„Manau, kad komanda tikrai atsistatė po to skaudaus pralaimėjimo „Sūduvai“, o pasiruošimas artimiausioms rungtynėms vyksta truputėlį kitaip, nei anksčiau. Šiek tiek pakoregavome treniruočių planus ir matysime, koks bus rezultatas Panevėžyje. Jie yra ženkliai sustiprėję, pagerinę žaidimo kokybę, o paskutiniame ture iškovojo pergalę, tad manau, kad jų emocinė būsena yra visai kitokia. Laukiame tikrai sunkių rungtynių“, – Žalgiris.lt teigė L.Bičkauskas.

Rungtynės Panevėžyje vyks atsinaujinusiame „Aukštaitijos“ stadione, o tai reiškia, kad „Kauno Žalgirio“ futbolininkai pirmą kartą šiame sezone žengs į aikštę ant natūralios vejos. Dėl šios priežasties treniruotės iš NFA jau persikėlė ant natūralios vejos.

„Mes taip pat perėjome treniruotis ant natūralios vejos ir manau, kad žaidėjų organizmai spės adaptuotis prie naujų sąlygų. Be abejonės, žaidėjai sako, kad jų kūnai ir raumenys ant natūralios vejos jaučiasi geriau, o kalbant apie žaidimo kokybę, aišku, kad reikės laiko priprasti“, – pasakojo klube jau ilgą laiką dirbantis treneris.

Paklaustas, kas galėtų tapti raktu į pergalę Panevėžyje, L.Bičkauskas taktinių niuansų neatskleidė, tačiau prasitarė, kad varžovai gali laukti siurprizų.

„Nenorėčiau atskleisti šių dalykų, tegul tai lieka maža paslaptimi. Vis tik, mes tikrai galvojame, kad sugebėsime būsimam varžovui pateikti tam tikrų siurprizų“, – užbaigė „Kauno Žalgirio“ atstovas.

Rungtynės Panevėžio „Aukštaitijos“ stadione gegužės 18 dieną prasidės 17 valandą, o tiesiogiai rungtynes stebėti bus galima per delfi.tv.

Komentarai