Panevėžyje – pirmosios lygiosios A lygos sezone 0

11-ojo A lygos turo rungtynėse „Kauno Žalgiris“ iš Panevėžio „Aukštaitijos“ stadiono parsivežė tašką, nes išvykoje rezultatu 1:1 sužaidė su paskutinę vietą A lygoje užimančiu „Panevėžio“ klubu.

Jau 4-ąją susitikimo minutę puikią progą pasižymėti turėjo Renato, tačiau jo smūgis iš baudos aikštelės skriejo virš vartų.

18-ąją susitikimo minutę rimtai padirbėti teko ir „Kauno Žalgirio“ vartininkui Deividui Mikelioniui. „Panevėžio“ saugas Aleksandras Erkinas stipriai smūgiavo iš toli, bet Kauno ekipos vartininkas sureagavo.

Vis tik, visai netrukus D.Mikelioniui vis tik teko traukti kamuolį iš savo ginamų vartų. Standartinės situacijos metu aikštės šeimininkai pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę, o ten įvartį pelnė Pavelas Krukas.

Praleidę įvartį kauniečiai suaktyvėjo puolime, tačiau nei Joao Figueiredo, nei Danielio Romanovskio smūgiai tikslo nepasiekė ir žalgiriečiai į pertrauką išėjo atsilikinėdami rezultatu 0:1.

Mindaugo Čepo auklėtiniai ir antrą kėlinį pradėjo aktyviai, o sužaidus vos dešimt minučių jame išlygino rezultatą. Po kampinio atšokusį kamuolį per save į vartus nukreipė gynėjas Tomas Mikuckis.

85-ąją minutę dar vieną labai pavojingą progą pasižymėti turėjo aikštės šeimininkai, tačiau po kampinio smūgiuotas kamuolys skriejo šalia vartų.

Realiausią šansą persverti rungtynių rezultatą Kauno ekipos naudai 88-ąją minutę turėjo Deividas Šešplaukis, tačiau tuo šansu jis nepasinaudojo.

Jau per pridėtą laiką labai pavojingą Rafaelio Ledesmos smūgį atrėmė D.Mikelionis.

Rungtynės baigėsi pirmosiomis lygiosiomis „Kauno Žalgirio“ komandai šiame A lygos sezone, o tai reiškia, kad ir po šio turo M.Čepo komanda liks trečioje A lygos vietoje.

Komentarai