Pirmą įvartį šiemet įmušęs D.Romanovskis: „Labai ilgai to laukiau“ 0

12-ojo A lygos turas futbolo sirgaliams padovanojo įspūdingą Kauno miesto derbį, kuriame pirmoje rungtynių pusėje 0:3 atsilikinėjęs „Kauno Žalgiris“ sugebėjo atsitiesti ir rezultatu 4:3 patiesė Kauno „Stumbrą“.

Po įspūdingo sugrįžimo į rungtynes žalgiriečiai labai džiaugėsi, tačiau patys nebuvo patenkinti rungtynių pradžia, kurioje per beveik 10 minučių praleido tris įvarčius. Pasibaigus rungtynėms su Žalgiris.lt mintimis dalinosi Danielis Romanovskis.

„Neįtikėtinos emocijos. Po tokių rungtynių net nėra žodžių. Sunku pasakyti, kas įvyko rungtynių pradžioje, bet reikės peržiūrėti vaizdo medžiagą ir tada bus galima atsakyti. Turbūt bloga diena, bet gerai, kad sugebėjome laimėti“, – po rungtynių teigė saugas.

Dar pirmojo kėlinio metu būtent D.Romanovskis davė pradžią būsimam sugrįžimui į rungtynes. 31-ąją rungtynių minutę futbolininkas atliko smūgį iš toli, o kamuolys, kliudęs varžovų futbolininką, atsidūrė vartuose. Tai buvo pirmasis Lietuvos rinktinės kandidato įvartis vilkint „Kauno Žalgirio“ marškinėlius.

„Aišku, jei po pirmojo kėlinio išeitume atsilikinėdami 0:3, būtų buvę daug sunkiau. Tikrai labai gerai, kad įmušėme dar pirmame kėlinyje. Pats labai ilgai laukiau šito įvarčio. Aišku, turbūt ir Dievas padėjo, nes kamuolys į vartus įskriejo po rikošeto. Labai džiaugiuosi šiuo įvarčiu“, – džiaugėsi žalgirietis.

Po prasto pirmojo kėlinio Mindaugo Čepo auklėtiniai visus reikalus iki galo sutvarkė antroje rungtynių pusėje. D.Romanovskis pripažino, kad per pertrauką rūbinėje treneris užkūrė pirtį, tačiau žaidimo plano komanda nekeitė. Futbolininkas taip pat pridūrė, kad išlyginusi rezultatą komanda pradėjo galvoti apie pergalę ir ją pasiekė.

„Per pertrauką treneris davė labai daug pylos, tik tiek. Reikėjo tiesiog išeiti ir laimėti, nes ir toliau žaidėme tą patį žaidimą, kurį žaidžiame nuolat, nieko nekeitėme, tik išėjome daug labiau užsivedę. Kai jau išlyginome rezultatą, mintis buvo tik viena – mušti dar vieną. Buvome per kėlinį įmušę jau du, tad reikėjo dar vieno ir labai džiaugiamės, kad pavyko. Sveikinu visus su pergale“, – po susitikimo pasakojo 22-ejų žaidėjas.

Artimiausias rungtynes „Kauno Žalgiris“ SM „Tauro“ stadione (Neries krantinė 7B) žais gegužės 26 dieną, kai LFF Taurės turnyre susitiks su Vilniaus „Riteriais“.

Komentarai