E.Mockus: „Džiaugiuosi, kad gavau šansą pasirodyti“ 0

Savo šanso pagrindinėje „Kauno Žalgirio“ komandoje draugiškų rungtynių su „Ventspils“ klubu iš Latvijos metu sulaukė 18-metis gynėjas Ernestas Mockus. Jaunas futbolininkas žaidė visas 90 minučių ir prisidėjo prie pergalės rezultatu 4:1.

Oficialiose šio sezono rungtynėse pagrindinėje komandoje E.Mockus dar nežaidė ir iki šiol rungtyniavo tik B komandoje. Nepaisant to, jo paslaugų komandai jau artimiausiu metu gali prireikti – Rudinilsonas išvyko su Bisau Gvinėjos rinktine ruoštis Afrikos čempionatui, o Arūnas Klimavičius vis dar gydosi taurės rungtynėse su „Riteriais“ patirtą traumą.

Po rungtynių su „Ventspils“ komanda jaunasis žalgirietis su Žalgiris.lt dalinosi mintimis apie ilgai lauktą šansą, rungtynes bei artėjantį susitikimą su Vilniaus „Žalgiriu“.

„Geros emocijos, puiki pergalė ir džiugu, kad pagaliau gavau šansą pasirodyti. Pačios geriausios emocijos – džiaugiuosi už komandą.  Manau iš dalies pavyko tuo šansu pasinaudoti, nors gal ir ne visu 100 procentų, nes buvo tų klaidelių. Manau tai normalu ir tikiuosi, kad treneris liko patenkintas. Laukiau savo galimybės, treniravausi ir net žaisdamas už B komandą stengiausi parodyti, ką galiu“, – po kontrolinių rungtynių kalbėjo Lietuvos jaunimo rinktinių narys.

Pasak E.Mockaus, komandai beveik visų rungtynių metu pavyko laikytis trenerių parengto plano, o užtikrinta pergalė tą puikiai iliustruoja.

„Didžiąją rungtynių dalį pavyko laikytis plano, bet buvo momentų, kai nuovargis neleido to daryti ir atsirado situacijų, kai tam tikrose vietose nesuspėjome. Vis tik, džiugu, kad neprisidarėme klaidų ir problemų“ , – džiaugėsi su komanda prieš sezoną ilgalaikį kontraktą pasirašęs gynėjas.

Kaune vykusios rungtynės su „Ventspils“ klubu buvo paskutinė repeticija prieš 14-ojo A lygos turo rungtynes su Vilniaus „Žalgiriu“, kurios SM Tauro stadione vyks jau birželio 14 dieną.

„Kalbėjome, kad žaisime taip, kaip prieš Vilniaus „Žalgirį“. Negalėjome atsipalaiduoti ir žaidėme, kaip svarbiose rungtynėse. Manau, kad žaidžiant su jais svarbiausia bus koncentracija tiek puolime, tiek gynyboje bei komandinis darbas“ , – užbaigė dar pernai A lygoje debiutavęs „Kauno Žalgirio“ narys.

Bilietus į artimiausias namų rungtynes su „Žalgiriu“ galima įsigyti Žalgiris.lt svetainėje, skiltyje „Bilietai“.

Komentarai