Trijų įvarčių pergalei prieš Vilniaus „Žalgirį“ nepakako 1

14-ojo A lygos turo rungtynėse „Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komanda namuose rezultatu 3:4 (2:3) turėjo pripažinti Vilniaus „Žalgirio“ pranašumą.

Nors „Kauno Žalgirio“ futbolininkai prasčiau pradėjo rungtynes ir per pirmąsias 10 minučių daugiausiai buvo priversti gintis, pirmasis įvartis krito į vilniečių vartus. 11-ąją rungtynių minutę pasižymėjo puolėjas Rokas Krušnauskas.

Vis tik, pertraukos įpusėjus kėliniui išlaikyti nepavyko, o vėliau sostinės komanda išsiveržė ir į priekį. Iš pradžių įvartį galva įmušė Marko Tomičius, o antrą įvartį pelnė komandos draugo smūgį pakartojęs Liviu Antalis.

Pačioje kėlinio pabaigoje R.Krušnauskas dar kartą nuginklavo varžovų vartininką ir išlygino rezultatą, tačiau čia pat paskutinėmis kėlinio akimirkomis dar kartą įvartį įmušė Vilniaus „Žalgiris“. Vėl pasižymėjo L.Antalis.

Antroje rungtynių pusėje nuo atsarginių žaidėjų suolo kilo Deividas Šešplaukis, Dominykas Galkevičius ir lygoje debiutavęs Philipas Otele.

Įsimintiniausi įvykiai antroje rungtynių pusėje vyko pačioje rungtynių pabaigoje. 85-ąją rungtynių minutę Ernestas Mockus buvo pargriautas varžovų baudos aikštelėje, o už tai skirtą vienuolikos metrų baudinį realizavo ir rezultatą išlygino Joao Figueiredo.

Vis tik, vos po kelių minučių vilniečiai susigrąžino persvarą ir jos nebepaleido iki pat susitikimo pabaigos.

Komentarai

  1. Kaunietis

    Viskas atrodo eina teisinga linkme – is inercijos dar kazkiek vis pritruksta zaidziant su sitais, bet su laiku viskas ateis :) Tobulekime taip ir toliau!