Iš Klaipėdos „Kauno Žalgiris“ parsiveža tašką 2

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai A lygoje nutraukė dviejų iš eilės pralaimėtų rungtynių seriją ir 15-ojo turo rungtynėse lygiosiomis 1:1 (1:0) sužaidė su Klaipėdos „Atlanto“ klubu ir su klaipėdiečiais pasidalino po tašką.

Šeštą rungtynių minutę kauniečiai turėjo puikią progą išsiveržti į priekį. Joao Figueiredo buvo pargriautas baudos aikštelėje, tačiau į „Atlanto“ vartus skirto baudinio brazilui realizuoti nepavyko.

Vis tik, 20-ąją rungtynių minutę rezultatyviausias „Kauno Žalgirio“ futbolininkas reabilitavosi ir vis tiek išvedė komandą į priekį. Gavęs puikų Danielio Romanovskio perdavimą į baudos aikštelę legionierius neklydo ir pelnė jau devintą savo įvartį šiame A lygos sezone.

Pirmoje rungtynių pusėje žalgiriečiai užtikrintai rungtyniavo ir sugebėjo susikurti dar keletą progų, tačiau jos įvarčiais nevirto.

Po pertraukos komandoms išėjus į aikštę įvykiai pasisuko kiek nemalonia linkme. 49-ąją rungtynių minutę „Atlantas“ surengė kontrataką, po kurios Titas Vitukynas sugebėjo išlyginti rezultatą.

Likus žaisti kiek daugiau nei 20 minučių aikštėje kilo tikras chaosas – abiejų komandų futbolininkai susistumdė, teisėjas aršiausiu dalyvius nubaudė geltonomis kortelėmis, o T.Vitukynas buvo išvytas iš aikštės.

Rungtynių pabaigoje Linas Pilibaitis turėjo puikią progą išvesti kauniečius į priekį, tačiau fantastiškai sužaidęs varžovų vartininkas Lukas Paukštė smūgį atrėmė.

Daugiau Mindaugo Čepo komandai sukurti nieko nepavyko ir į Kauną grįžti tenka iškovojus vieną tašką.

Komentarai

  1. Raimis

    Tasko mazoka

  2. Tikrasis kaunietis

    Pasakykime tiesiai – prarasti labai svarbus 2 taskai… :( Na gerai – minimaliai gauta isvykoje nuo kliteriu, minimaliai gauta nuo vz, bet situos tai butina tvarkyti uztikrintai, jei yra dar kazkokiu tikslu siame sezone.