Žalgiriečiai „Sūduvai“ pralaimėjo ir trečią kartą 1

Prieš UEFA Europos lygos atrankos rungtynes su Limasolio „Apollon“ žalgiriečiai sužaidė 17-ojo A lygos turo rungtynes su Marijampolės „Sūduva“. Kaip ir pirmuose dvejuose tarpusavio susitikimuose pergalę šventė „Sūduva“. Šį kartą Marijampolėje jie laimėjo 3:0 (2:0).

Nuo pat rungtynių pradžios „Sūduva“ ėmėsi kontroliuoti kamuolį, tačiau kauniečiai užtikrintai gynėsi ir Deividas Mikelionis labai daug darbo neturėjo.

Sužaidus pusvalandį kauniečiai vis tik praleido įvartį. Deividas Mikelionis varžovo smūgiuotą kamuolį atmušė priešais save, o ten tykojęs Mihretas Topčagičius išvedė „Sūduvą“ į priekį.

Pačioje kėlinio pabaigoje „Kauno Žalgirio“ baudos aikštelėje kilo sumaištis, o ja pasinaudojęs M.Topčagičius pasižymėjo dar kartą ir po pirmojo kėlinio „Sūduva“ buvo priekyje rezultatu 2:0.

Po pertraukos žalgiriečiai į aikštę išėjo kovingai nusiteikę ir bandė perimti žaidimo kontrolę bei sukūrė keletą progų. Viena iš jų baigėsi Joao Figueiredo įvarčiu, tačiau rungtynių teisėjai nusprendė jo neįskaityti ir užfiksavo nuošalę.

63-ąją minutę aikštės šeimininkai surengė dar vieną rezultatyvią ataką, kurios smaigalyje atsidūrė vėl tas pats M.Topčagičius.

Iki rungtynių pabaigos stadione susirinkę žiūrovai įvarčių daugiau neišvydo ir Mindaugo Čepo auklėtiniai trečią kartą šiame sezone turėjo pripažinti Lietuvos čempionų pranašumą.

Bilietus į liepos 11 dieną Marijampolėje vyksiančias UEFA Europos lygos atrankos rungtynes su Limasolio „Apollon“ komanda platina bilietai.lt.

Komentarai

  1. Tikrasis kaunietis

    Jugoslavija vel pervaziavo Lietuva. Nieko, dirbam toliau – dar tikrai yra kur tobuleti…