D.Šešplaukis: „Manau, kad Kipre viskas bus geriau“ 0

„Kauno Žalgirio“ futbolo komanda trečiadienį anksti ryte išvyks į Kiprą, kuriame jau ketvirtadienį lauks antroji UEFA Europos lygos atrankos pirmojo etapo dvikova su Limasolio „Apollon“ komanda. Pirmasis susitikimas Lietuvoje baigėsi Kipro ekipos pergale rezultatu 2:0.

Prieš komandai išvykstant žaisti atsakomųjų rungtynių su „Apollon“ komanda, mintimis apie pirmą tarpusavio dvikovą ir išvadas po jų kalbėjo komandos žaidėjas Deividas Šešplaukis. Pasak gynėjo ir saugo pozicijose žaidžiančio 21-erių futbolininko, pirmoje dvikovoje buvo jaučiamas jaudulys, bet vėliau komanda suprato, kad „Apollon“ toli gražu nėra neįveikiamas varžovas.

„Debiutas, kaip čia pasakius… Pirmos rungtynės Europoje, jautėsi jaudulys, nes klubas debiutavo Europos lygoje. Dėl to atrodė, kad į aikštę išėjome ir bijojome žaisti, atsipalaiduoti. Jie tikrai nėra „Barcelona“ ar kuris kitas grandas. Dabar turėjome peržiūras, analizavome ir matėme, kokios silpnos jų pusės. Supratome, kad tikrai galime su jais kovoti ir žaisti futbolą. Tereikia padaryti savianalizę, atidirbti treniruotėse ir manau, kad Kipre viskas bus geriau“, – pasakojo UEFA Europos lygos atrankoje dar 2017-aisiais debiutavęs žaidėjas. Tą jam padaryti pavyko dar vilkint Marijampolės „Sūduvos“ marškinėlius.

Nors Kauno komanda ir praleido du įvarčius, komandos treneris Mindaugas Čepas tikino, kad darbu gynyboje buvo patenkintas ir daugiausiai dėmesio dabar reikėtų skirti gynybai. Tam pritarė ir pirmą dvikovą startinėje sudėtyje pradėjęs D.Šešplaukis.

„Patys matėte, kad puolime sunkiai sekėsi užsikabinti už kamuolių ir tų progų daug nebuvo. Todėl manau, kad tobulėti reikia būtent šiame aspekte. Pas juos dauguma žaidėjų yra tikrai techniški, tad juos nustebinti turėtų būti sunku, bet kovingumu, ryžtu ir komandine dvasia, kaip ir minėjau, galime pasiekti teigiamą rezultatą“, – pozityviai prieš kelionę kalbėjo futbolininkas.

Atsakomoji dvikova Nikosijos GSP stadione ketvirtadienį vyks 20 valandą Lietuvos laiku.

Komentarai