Pirmavęs „Kauno Žalgiris“ pralaimėjo kontrolines rungtynes Lenkijoje 2

„Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komanda kontrolinėmis rungtynėmis užbaigė savo stovyklą kaimyninėje Lenkijoje. Mindaugo Čepo auklėtiniai draugiškame susitikime rezultatu 1:2 (1:0) nusileido Nikosijos „Omonia“ komandai iš Kipro.

Kontrolines rungtynes „Kauno Žalgiris“ pradėjo tokios sudėties: M.Matuzas, P.Širvys, R.Sadauskas, A.Klimavičius, Rudinilsonas, D.Šešplaukis, K.Šilkaitis, L.Pilibaitis, D.Romanovskis, P.Otele ir R.Krušnauskas.

Jau pirmųjų varžovų atakų metu teko gerokai paprakaituoti tam, kad pavyktų apsiginti, tačiau įvarčio „Omonia“ komandai pasiekti pirmoje rungtynių dalyje taip ir nepavyko.

Savo ruožtu žalgiriečiai per kėlinį sukūrė vieną progą ir ją pavertė įvarčiu į Kipro ekipos vartus. Pačioje kėlinio pabaigoje, 44-ąją susitikimo minutę pasižymėjo Karolis Šilkaitis.

Turėdami pranašumą kauniečiai po pertraukos buvo priversti dar daugiau gintis, o „Omonia“ atakos buvo vis pavojingesnės ir galiausiai virto išlyginamuoju įvarčiu, o vėliau „Omonia“ ir persvėrė rezultatą savo naudai.

70-ąją minutę rezultatą išlygino Andronikos Kakoullis, o pačioje rungtynių pabaigoje, 87-ąją minutę Ioannis Kousoulos pasižymėjo po kampinio ir nulėmė savo ekipos pergalę.

Po rungtynių „Kauno Žalgirio“ futbolininkai keliaus atgal į Lietuvą ir jau kitą savaitgalį A lygos rungtynėse namuose susitiks su „Panevėžio“ komanda.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    O Vaitkunas kur?

  2. Kaunietis tikras

    Tai taip suprantu, naujoku nebus? Atleistas Renato, paskolintas Mockus ir viskas? Oi vyruciai bijau nepasivysim kliteriu su tokia sudetimi…