„Riterius“ įveikęs „Kauno Žalgiris“ priartėjo prie trečiosios vietos lygoje 1

Nelaimėtų rungtynių seriją 20-ojo A lygos turo rungtynėse nutraukė „Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komanda. Mindaugo Čepo auklėtiniai namuose rezultatu 1:0 (0:0) įveikė trečioje vietoje esančius Vilniaus „Riterius“ ir atsilikimą iki jų sumažino iki 5 taškų.

Jau penktą rungtynių minutę vilniečiai turėjo labai gerą progą pasižymėti, tačiau prieš keletą metų „Kauno Žalgiryje“ žaidusio Teremo Moffi smūgis skriejo į Kauno ekipos vartų virpstą.

Pirmojo kėlinio metu nuolat keitėsi kamuolį ir rungtynes kontroliuojanti komanda, tačiau nei vieniems, nei kitiems pasižymėti nepavyko ir rungtynių pusiaukelėje rezultatas vis dar buvo lygus.

Viskas pradėjo keistis prasidėjus antrai rungtynių pusei. Aikštės šeimininkai suaktyvėjo, o labai gerą progą pasižymėti turėjo Karolis Šilkaitis. To nepadarius, kauniečiai toliau atakavo ir vis tik pralaužė varžovų gynybą.

60-ąją rungtynių minutę Linas Pilibaitis atliko stiprų smūgį iš toli, kurį tiesiai priešais save atrėmė varžovų komandos vartininkas. Prie atšokusio kamuolio pirmasis buvo po keitimo aikštėje dar pirmame kėlinyje pasirodęs Danielis Romanovskis, kuris pasiuntė kamuolį į vartus ir išvedė „Kauno Žalgirio“ komandą į priekį.

83-ąją minutę po keitimo aikštėje pasirodęs Philipas Otele turėjo šansą padėti tašką rungtynėse. Pabėgęs nuo varžovų gynybos jaunas puolėjas smūgiavo į vartus, tačiau pataikė į vartų virpstą.

Pačioje rungtynių pabaigoje „Riterių“ puolėjas Teremas Moffi prieš save išvydo raudoną kortelę, o „Kauno Žalgiris“ sugebėjo išsaugoti persvarą ir įsirašė tris taškus.

Kitas rungtynes „Kauno Žalgiris“ rugpjūčio 27 dieną žais Gargžduose, LFF taurės rungtynes su vietos „Banga“.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Labai gerai, sveikinu! Siandienos gynyba (Dapkus, Sadauskas, Vaitkunas) atrode zyyyyymiai geriau, nei praejusi maca su vz (Sadauskas, Klimavicius, Rudinilson). Su Sadausku viskas Ok (isvis manau labai geras isigyjimas), Klimaviciui jau turbut atleistina (amzius visgi), o va Rudinilson elementariai netempia – reikia ji paleisti.