P.Otele: „Komanda pasiruošusi reabilituotis po pralaimėjimo taurėje“ 1

Lietuvos futbolo A lygoje atsilikimą nuo trečioje vietoje esančių Vilniaus „Riterių“ iki dviejų taškų sumažinęs „Kauno Žalgirio“ klubas ruošiasi pradėti ketvirtą čempionato ratą. Paskutinę vasaros dieną žalgiriečių namų aikštėje lauks Klaipėdos „Atlanto“ iššūkis, o vėliau prasidės rinktinių pertrauka.

Tiesa, žalgiriečiai rungtynes pasitiks po skaudaus pralaimėjimo LFF taurės ketvirtfinalyje, kuriame po baudinių serijos į pusfinalį buvo praleista Gargždų „Banga“.

Tose rungtynėse nuo antrojo kėlinio pradžios žaidęs, o vėliau baudinio baudinių serijoje nerealizavęs legionierius Philipas Otele prieš artėjančias rungtynes dalinosi mintimis su Žalgiris.lt ir tikino, kad komanda yra pasiruošusi reabilituotis.

„Antrame kėlinyje praradome koncentraciją ir leidome jiems pajausti, kad jie gali žaisti. Privalėjome išlikti susikaupę visas 90 minučių, tačiau taip neįvyko. Tai ir buvo pagrindinė pralaimėjimo priežastis. Po taurės rungtynių visi buvo velniškai nusivylę, tačiau dabar turime progą reabilituotis ir atsispirti nuo šio blogo taško. Visi supranta, kad negalėjome sau leisti pralaimėti, todėl pasimokysime iš klaidų ir būsime pasirengę kitoms rungtynėms. Visi dabar yra labai motyvuoti“, – po paskutinės treniruotės prieš rungtynes pasakojo 20-metis futbolininkas.

Iš Anglijos į Lietuvą rungtyniauti atvykusiam puolėjui trečiojo A lygos rato susitikimas su Klaipėdos „Atlantu“ buvo vienas iš pirmųjų jo išbandymų šioje šalyje. Tiesa, tada rungtynės pajūryje baigėsi lygiosiomis 1:1.

„Visas dienas atsakingai ruošėmės susitikimui  su „Atlantu“, todėl tikiu, kad esame pasirengę. Atsimenu paskutines mūsų rungtynes su jais Klaipėdoje ir tai tikrai buvo sudėtingas susitikimas. Tiesa, tada nepasinaudojome savo šansais ir bandysime tai ištaisyti šeštadienį namų rungtynėse. Vis tik, „Atlantas“  yra fiziškai stipri komanda ir turėsime būti tam pasirengę. Turime atsakyti fizine kova ir išnaudoti savo progas“, – apie būsimus varžovus kalbėjo Nigerijos pilietybę turintis P.Otele.

A lygoje vasaros pradžioje prie komandos prisijungęs žaidėjas aikštėje pasirodė penkis kartus, tačiau pasižymėti jam nepavyko nei čia, nei LFF taurės turnyre. Vis tik, įvarčius LFF II lygoje nuolat mušantis puolėjas įsitikinęs, kad įvartis artimiausiu metu kris žaidžiant ir pagrindinėje komandoje.

„Tikiuosi, kad tas laikas ateis šeštadienio rungtynėse su „Atlantu“. Jaučiu, kad tas įvartis turi kristi, nes kol kas tikrai trūksta sėkmės – pataikau tai į virpstą, tai vartininkai atremia gerus smūgius. Tikiuosi, kad tai pasikeis artimiausiu metu“, – užbaigė 16-asis „Kauno Žalgirio“ numeris.

Kauno SM Tauro stadione (Neries krantinė 7B) rungtynės su Klaipėdos „Atlantu“ prasidės rugpjūčio 31 dieną, 17 valandą.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Liezuviu malti visi gudrus – paziuresime rytoj…