„Kauno Žalgirio“ futbolininkai ruošiasi dar vienam „Panevėžio“ iššūkiui 2

Vilniaus „Riterius“ į trečią vietą Lietuvos futbolo A lygoje užleidę „Kauno Žalgirio“ futbolininkai su tuo susitaikyti nenori ir jau šeštadienį sieks išlyginti surinktų taškų balansą. Mindaugo Čepo vadovaujamos komandos lauks išvyka į Panevėžio miestą ir dvikova su vietos „Panevėžio“ ekipa.

Lygos debiutantus kartą šiemet jau pavyko įveikti rezultatu 2:0, o dar du susitikimai baigėsi lygiosiomis (1:1 ir 2:2). Pasak komandos saugo Dominyko Galkevičiaus, tokie rezultatai rodo, kad dvikovos su šia komanda visada būna įdomios ir kovingos.

„Mūsų laukia įdomus varžovas, o kiekvienos likusios rungtynės yra labai svarbios. Kaip treneris ir minėjo, jau artėja finišo tiesioji, tad visi susitikimai yra reikšmingi. Iki šiol su „Panevėžiu“ visos rungtynės buvo įdomios ir kovingos“, – Žalgiris.lt pasakojo patyręs futbolininkas.

Keturių laimėtų Kauno komandos rungtynių seriją praėjusį savaitgalį nutraukė Marijampolės „Sūduva“, tačiau pasak komandos gynėjo Rudinilsono, komanda demonstruoja gerą žaidimą. Afrikiečio teigimu, artimiausioje dvikovoje komandai yra labai reikalingi trys taškai.

„Manau, kad šiuo metu atrodome neblogai. Nesinori kalbėti apie praėjusias rungtynes, kurias žaidėme gerai, bet pralaimėjome. Tą rezultatą jau pamiršome, todėl žiūrime į kitą susitikimą ir galvojame apie tris taškus. „Panevėžys“ turi gerą komandą, tačiau ir mes esame pajėgūs. Mums reikia trijų taškų, todėl darysime viską, kad juos iškovotume. Norime iškovoti vietą UEFA Europos lygos atrankoje“, – pasakojo Bisau Gvinėjos rinktinės narys.

Rungtynes su „Panevėžio“ komanda „Kauno Žalgiris“ žais rugsėjo 28 dieną, 18 valandą.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Praleidzia Vaitkunas, Sadauskas ir Sirvys – turesime dideliu problemu ginyboje. Teks Rudinilsona su Klimaviciumi statyti – o tai jau garantuotas kelias i pralaimejima…Tikiuosi Bushmano bent jau ant suolo nepaliks, kaip su Suduva?

  2. Kaunas

    Kad tas sadauskas labai nekaip atrodo