Dviejų įvarčių persvaros neišsaugojęs „Kauno Žalgiris“ iš Panevėžio grįžta su tašku 8

alyga.lt

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai A lygos 25-ojo turo rungtynėse Panevėžyje neišsaugojo turėtos dviejų įvarčių persvaros ir su vietos „Panevėžiu“ sužaidė lygiosiomis 3:3 (0:1).

Dvikovos pirmosiomis minutėmis iniciatyvą perėmė svečiai, kurie įvarčiu džiaugėsi jau 9-ąją minutę. Po Jurijaus Bušmano pakelto kampinio daug erdvės baudos aikštelėje sulaukęs Linas Pilibaitis tiksliai smūgiavo galva.

Legionieriui iš Ukrainos tai buvo 8-asis rezultatyvus perdavimas ir pagal šį rodiklį jis pirmauja visoje lygoje kartu su Vilniaus „Žalgirio“ puolėju Tomislavu Kišu.

Kauniečiai ir toliau žaidė aktyviai: sykį Dominyko Galkevičiaus smūgį atrėmė Rafaelis Broetto, o Simono Urbio bandymui pritrūko vos kelių centimetrų, kad kamuolys suspurdėtų vartų tinkle.

Antroje pirmo kėlinio pusėje aktyviau pradėjo žaisti šeimininkai, kurie kėlė keletą kampinių bei pagrasino Pauliaus Janušausko smūgiu pažeme, privertusiu paplušėti vartininką Martyną Matuzą.

Antrojo kėlinio starte savo argumentus vėl teikė svečiai. 51-ąją minutę po Karolio Šilkaičio perdavimo pirmą įvartį naujojoje komandoje pelnė Simonas Urbys.

Vis dėlto „Panevėžys“ nepalūžo ir vos per kelias minutes pelnė tris įvarčius. 66-ąją minutę rezultatą sušvelnino Sebastianas Vasquezas, 70-ąją – smūgiu galva pasižymėjo Patrikas Bordonas, o 74-ąją minutę triumfavo Vytas Gašpuitis.

„Kauno Žalgirio“ kailį ir vėl išgelbėjo J. Bušmanas. Ukrainietis 80-ąją minutę puikiai išpildė standartinę situaciją, po kurios kauniečiai iš Panevėžio išsivežė tašką.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    NU-SI-BO-DO!!! Cia gynyba – 3 bankes per 8 min.?! Pirmauti 2:0 iki 66 min. ir vos istempti lygiasias?! – tai rodo, kad neturite nugaletoju mentaliteto! Ir tikiuosi Rudinilson jau lektuve reisu Lt-Afrika su anuliuota darbine EU viza?

  2. Opapa

    Baisi baisi ta gynyba.Tikiuos kitais metais cepo nebematysime nes nesugeba jis toj komandoj palaikyt stabilaus zaidimo.O rudinilsono nedrysciau labai kritikuot jis matau kad yra tikrai neblogas gynejas bet nelabai pritapo sioj komandoj tikiuos nelaikys didelio pykcio ant sios komandos kai isvyks rungtyniauti kitur

  3. Kaunietis tikras

    Gaila aisku, bet taip – Cepas geras vyras, o tai, ka jis padare V.Zalgiryje, kai tas linko, verta atskiro pagarbaus atsiliepimo, bet kaip zinia geras vyras – ne profesija… Todel kitais metais butinai reikia kito vyr.trenerio – Dambrausko kandidatura siulyciau apsvarstyti.

  4. Mindaugas

    Laukiam klubo komentaro apie konflikta tarp Matuzo ir Rudinilson.

  5. Kaunietis tikras

    Tai del jo ir siulau su Rudinilson atsisveikinti. Bijau klubo komentaro nesulauksim, bet baudos aiksteleje vartininkas visada pagrindinis ir visi gynejai privalo daryti tai, ko jis reikalauja. O jei kas nepatiko, po rungtyniu, rubineje, prasau, aiskinkimes.

  6. Jo

    Reikia kęsti gynėjus

  7. Seip

    Tai kad apie rasizma kazka girdejau sitoj situacijoj, neaisku cia kas dar kaltas

  8. Kaunietis tikras

    Na tada aisku visai kas kita…