„Riterius“ nukovę žalgiriečiai sugrįžo į trečią vietą A lygoje 4

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai paskutinį Lietuvos A lygos čempionato ratą pradėjo pergalingai. Išvykoje žalgiriečiai rezultatu 1:0 (0:0) palaužė Vilniaus „Riterius“ ir pakilo į trečią turnyrinės lentelės vietą.

6-ąją susitikimo minutę kauniečiai jau turėjo šansą išsiveržti į priekį. Po Roko Krušnausko perdavimo į baudos aikštelę Philipas Otele smūgiavo į virpstą. Visai netrukus po kampinio į virpstą smūgiavo ir „Riterių“ futbolininkas.

Kauniečiai pirmosios rungtynių dalies metu ilgiau buvo su kamuoliu ir sukūrė net keletą pavojingų atakų. Aktyviai priekyje rungtyniavo Rokas Krušnauskas ir Philipas Otele, iš labai arti į vartus smūgiavo ir Jurijus Bušmanas, o dešiniajame krašte varžovus vargino Pijus Širvys ir Danielis Romanovskis.

Pirmą rungtynių kėlinuką užbaigė dar vienas pavojingas momentas, tiesa, prie „Kauno Žalgirio“ vartų – tada Donatas Kazlauskas smūgiavo šalia vartų.

Antrojo kėlinio pradžia puikiai prasidėjo Mindaugo Čepo auklėtiniams, nes komandą į priekį išvedė varžovų baudos aikštelėje atsidūręs gynėjas Rimvydas Sadauskas.

Po įvarčio „Riteriai“ perėmė kamuolio kontrolę, tačiau ilgą laiką nieko pavojingo nesukūrė. Pirmą pavojingą epizodą antrame kėlinyje „Riteriai“ sukūrė tik 71-ąją minutę, bet Deividas Mikelionis smūgį atrėmė.

Lygiai tą patį Kauno komandos vartininkas padarė ir pačioje susitikimo pabaigoje, jau per pridėtą laiką.

Likus keturiems susitikimams šiame sezone „Kauno Žalgiris“ žengia trečias ir „Riterius“ lenkia vienu tašku.

Komentarai

  1. Golaso

    Puikiai! Pagaliau pamaciau tikra kova,nora,atsidavima ir jei taip toliau tai 3 vieta garantuota.Manau faktorius kad nebuvo tu seniu Klimaviciu Galkeviciu ir kazkokio stagaro Matuleviciaus leme pergale.Butent ir reikia naudoti Otele, Sadauska ir kitus neveltui juos turime.Tikrai aciu uz kova vyrai!

  2. Kaunietis tikras

    Pagarba !

  3. Kotaas

    Žalia baltai, žalia baltai hey hey!

  4. Kaunietis tikras

    Ir dar atskirai noriu visus pasveikinti su Klimaviciaus sprendimu baigti karjera! Viskas su juo kazkada buvo gerai, bet amzius savo daro – surambejo bicas (kaip beje ir Mikuckis). O si pergale pasiekta dalinai ir del to, kad Klimavicius nezaide.