Persvaros neišsaugojęs „Kauno Žalgiris“ nusileido Vilniaus „Žalgiriui“ 1

30-ojo A lygos turo rungtynėse Kauno NFA aikštėje „Kauno Žalgiris“ patyrė nesėkmę. Mindaugo Čepo auklėtiniai rezultatu 1:2 (1:0) nusileido Vilniaus „Žalgirio“ komandai.

Susitikimo pradžioje įsimintiniausiu epizodu tapo itin grubi Vilniaus komandos žaidėjo pražanga prieš Philipą Otele. Puolėjas rungtynių tęsti nebegalėjo ir stadioną paliko tik su greitosios pagalba.

Vis tik, toks epizodas išėjo į naudą aikštės šeimininkams. P.Otele pakeitęs Simonas Urbys aikštėje praleidęs vos 8 minutes pelnė puikų įvartį ir išvedė „Kauno Žalgirį“ į priekį. Tiesa, keletą kartų prieš tai padirbėti turėjo ir Deividas Mikelionis.

Po įmušto įvarčio kauniečiai turėjo dar dvi puikias progas – po kartą galva smūgiavo Deivydas Matulevičius ir Simonas Urbys, tačiau varžovų vartininkas žaidė užtikrintai.

Vos prasidėjus antram kėliniui rezultatą vilniečiams pavyko išlyginti. Iš pradžių Liviu Antalis smūgiavo į virpstą, o jau po kelių akimirkų įvartį pelnė Hugo Videmontas.

Esant lygiam rezultatui abi komandos vėl turėjo savo progų, tačiau pirmieji turėtą progą įvarčiu vėl pavertė vilniečiai. Po Tomislavo Kišo perdavimo pasižymėjo ir sostinės ekipą į priekį išvedė Liviu Antalis.

Norėdami lyginti rezultatą kauniečiai dar labiau metėsi į priekį, o tuo pasinaudoti mėgino į kontratakas bėgę vilniečiai. Keletas labai pavojingų epizodų baigėsi atremtais Deivido Mikelionio smūgiais.

Rungtynėse pergalę šventė vilniečiai, o Kauno ekipai lieka dar trys finalai kovoje dėl trečiosios vietos.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Blemba kaip nusibodo… :( O dar kliteriai laimejo pries Klp, tai vel ketvirti…