Antroje rungtynių dalyje žalgiriečiams teko pripažinti Lietuvos čempionų pranašumą 6

31-ojo A lygos turo rungtynėse Marijampolėje „Kauno Žalgirio“ futbolininkai rezultatu 1:4 (1:1) dar kartą nusileido šalies čempionų titulą jau užsitikrinusiai vietos „Sūduvai“.

Vos prasidėjus rungtynėms žalgiriečiai išsiveržė į priekį, kai Danielis Romanovskis tiksliu perdavimu išvedė Karolį Šilkaitį vieną prieš varžovų vartininką. Kamuolį susitvarkęs saugas neklydo ir tiksliu smūgiu į vartų kampą išvedė Kauno ekipą į priekį.

Vis tik, jau po dešimties minučių rezultatyviausias „Sūduvos“ futbolininkas Mihretas Topčagičius rezultatą išlygino.

Pirmame rungtynių kėlinyje aikštėje vyravo daugiau mažiau lygi kova ir pertrauką komandos pasitiko esant lygiam rezultatui 1:1.

Pirmosiomis antrosios rungtynių pusės minutėmis „Kauno Žalgiris“ vėl turėjo šansą išsiveržti į priekį, tačiau Lino Pilibaičio smūgiuotas kamuolys atsimušė į vartų konstrukciją.

Po maždaug dešimties minučių „Sūduvos“ žaidėjai sudrebino ir kauniečių vartų konstrukciją, tiesa, prie to prisidėjo ir į smūgį reagavęs Deividas Mikelionis.

69-ąją susitikimo minutę Lietuvos čempionai vis tik persvėrė rezultatą savo naudai. Pirmą varžovų smūgį atrėmė D.Mikelionis, tačiau atšokusį kamuolį į vartus pasiuntė antrą kartą pasižymėjęs M.Topčagičius.

84-ąją minutę „Sūduva“ įmušė ir trečią įvartį. Žalgiriečiai prarado kamuolį bandydami išeiti į ataką, o tuo pasinaudoję šeimininkai įmušė įvartį, kurio autoriumi tapo Eligijus Jankauskas.

Dar po poros minučių subyrėjusią Kauno ekipos gynybą nubaudė ketvirtą įvartį įmušęs Aleksandras Živanovičius.

Rungtynių pabaigoje „Sūduvos“ vartų konstrukciją labai galingu smūgiu iš toli dar kartą sudrebino Rimvydas Sadauskas, tačiau kamuolys į vartų tinklą neįskriejo ir rungtynės baigėsi „Sūduvos“ pergale.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Nei vieno tasko per sezona su dviem pirmom komandom, nei vieno! Tai kaip jus galite tiketis medaliu?

  2. Igbeko

    Kitam sezonui reikes keisti jei ne visa tai puse komandos tuo paciu ir apie treneri.

  3. Vapse

    Dapkus neuzmigs siandien :D tragiskai sulose

  4. Zalia balta!

    Gaila medalius pralaimejom bet kita sezona sugrisim stipresni ir atimsim dar tu tasku! ZALGIRIS!

  5. Vapse

    Laukiu jau kito sezono ir geru zaideju o ne kazkokiu be charakterio lakstanciu lavonu

  6. Kaunietis tikras

    Labai tikiuosi, kad kitais metais jau taskus ne atiminesime, o nedalinsime :) O kad ir treneri, ir sudeti reikia kardinaliai keisti, tai faktas, kaip blynas!