Pirmosiose kontrolinėse rungtynėse – lygiosios su šalies čempionais 0

2020-ųjų metų A lygos sezonui besiruošiantis „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sužaidė pirmąsias kontrolines rungtynes. Kaune žalgiriečiai susitiko su Lietuvos čempione Marijampolės „Sūduvos“ ekipa, o rungtynės baigėsi rezultatu 0:0.

Pirmame susitikimo kėlinyje abi komandos metė kovines sudėtis su pagrindiniais žaidėjais, bet įvarčių rungtynes stebėję „Žalgirio“ Garbes Klubo ir „Sūduvos“ kortelių savininkai neišvydo. Tiesa, progų turėjo abi komandos.

Geriausią progą pasižymėti Kauno komandoje turėjo Simonas Urbys, o prie savo vartų keletą kartų padirbėti teko Armantui Vitkauskui.

Rungtynes startinėje sudėtyje pradėjo: A.Vitkauskas; E.Vaitkūnas, Rudinilsonas, M.Dapkus, R.Sadauskas, P.Širvys; K.Šilkaitis, L.Pilibaitis, D.Šešplaukis, S.Urbys ir P.Otele.

Antrame kėlinyje abiejų komandų treneriai pradėjo eksperimentuoti ir nuolat keitė futbolininkus. Daugiau progų šiame kėlinyje turėjo aikštės šeimininkai.

Kartą vėl pavojingai iš poros metrų į vartus smūgiavo tas pats S.Urbys, varžovų vartams smūgiu galva grasino ir Gratas Sirgėdas.

Beje, rungtynes žalgiriečiams teko užbaigti mažumoje. Gelbėdamas situaciją rungtynių pabaigoje raudoną kortelę prieš save išvydęs Rudinilsonas buvo išvytas iš aikštės.

Antrame kėlinyje aikštėje pasirodė D.Mikelionis, G.Sirgėdas, B.Anisas, E.Mockus ir M.Dedura, taip pat komandos peržiūroje dalyvaujantys ir į Kiprą kartu su komanda vyksiantys Domantas Putrius ir legionierius iš Kolumbijos Vincente Mena. Į aikštę taip pat žengė su komanda besitreniruojantys T.Aukštuolis ir M.Voronko.

Pirmadienį „Kauno Žalgirio“ komanda išskris į Kiprą, kur surengs dešimties dienų treniruočių stovyklą ir sužais trejas kontrolines rungtynes.

Komentarai