Kipre „Kauno Žalgiris“ iškovojo pirmą pergalę (ĮVARČIŲ VIDEO) 0

Kipre sezonui besiruošiantis „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sužaidė antrąsias kontrolines rungtynes 2020-aisiais metais. Pirmosiose rungtynėse Kipre žalgiriečiai rezultatu 3:1 (1:1) įveikė Oroklinio „Alki“ klubą iš antrojo Kipro diviziono.

Rungtynes startinėje sudėtyje pradėjo: D.Mikelionis; E.Vaitkūnas, M.Dapkus, Rudinilsonas, R.Sadauskas, D.Šešplaukis; D.Putrius, L.Pilibaitis, B.Anisas, S.Urbys ir P.Otele.

Rungtynių pradžioje Kipro komanda kauniečius pasitiko spaudimu ir intensyviu žaidimu, o tai jiems leido išsiveržti į priekį. Vis tik, vėliau žalgiriečiai perėmė iniciatyvą ir jau kėlinio pabaigoje po Deivido Šešplaukio perdavimo rezultatą išlygino komandos kapitonas Linas Pilibaitis.

Antroje susitikimo dalyje Roko Garasto auklėtiniai jau valdė situaciją aikštėje ir ilgai netrukus išsiveržė į priekį. Po puikaus Grato Sirgėdo perdavimo pasižymėjo vienas prieš vartininką likęs Pijus Širvys.

Tašką rungtynėse padėjo jau minėtas G.Sirgėdas, kuris tiksliai realizavo baudos smūgį ir padidino „Kauno Žalgirio“ persvarą. Rungtynių pabaigoje persvara galėjo būti ir dar didesnė, tačiau progos liko neišnaudotos.

Po keitimo aikštėje antrame kėlinyje pasirodė D.Vilkas, P.Širvys, E.Mockus, K.Šilkaitis, G.Sirgėdas, D.Vinckus ir V.Mena.

Kitas rungtynes sausio 26 dieną žalgiriečiai žais su Belgrado „Čukarički“ (Serbija), o sausio 30 dieną su Čenstakavos „Rakow“ (Lenkija).

Komentarai