Kontrolinėse rungtynėse – žalgiriečių lygiosios su Daugpilio klubu 0

„Kauno Žalgirio“ komanda pasirengimo cikle sužaidė jau šeštąsias kontrolines rungtynes. Roko Garasto auklėtiniai šį kartą rezultatu 2:2 (2:0) sužaidė su Daugpilio „Daugavpils“ komanda iš kaimyninės Latvijos.

Jau pačioje susitikimo pradžioje gerą progą pasižymėti turėjo Philipas Otele, tačiau jo smūgį paskutinę akimirką atrėmė varžovų vartininkas.

Didžiąją pirmojo kėlinio dalį abi komandos vis keitėsi atakomis, bet kamuolio kontrolė ilgiau priklausė aikštės šeimininkams kauniečiams.

Pirmą kartą rezultatas rungtynėse pakito sužaidus beveik pusę valandos. Po standartinės padėties įvartį įmušė ir žalgiriečius į priekį išvedė gynėjas Rimvydas Sadauskas.

Kėlinio pabaigoje Kauno komandai pavyko surengti dar vieną rezultatyvų išpuolį – po Emmanuelio Davido perdavimo persvarą padvigubino puolėjas Philipas Otele.

Vos prasidėjus antram rungtynių kėliniui varžovams pavyko rezultatą sušvelninti, o jau 80-ąją susitikimo minutę rezultatas buvo lygus 2:2.

Tiesa, prieš praleisdami antrą įvartį žalgiriečiai turėjo dar vieną puikią progą pasižymėti, bet iš kelių metrų atliktas P.Otele smūgis tikslo nepasiekė.

Šiose rungtynėse „Kauno Žalgiriui“ padėti negalėjo traumą patyręs Martynas Dapkus, bet aikštėje jau pasirodė po rankos lūžio vis dar atsigaudinėjantis Jurijus Bušmanas.

„Kauno Žalgirio“ sudėtis: A.Vitkauskas (46‘ D.Mikelionis); E.Vaitkūnas (75‘ P.Širvys), R.Sadauskas (87‘ E.Mockus), Rudinilsonas, peržiūroje dalyvaujantis gynėjas Sergi Nus, D.Šešplaukis (75‘ J.Bušmanas); K.Šilkaitis, L.Pilibaitis (70‘ D.Putrius), B.Anisas (60‘ S.Urbys), E.Davidas (87‘ D.Vinckus) ir P.Otele (75‘ G.Sirgėdas).

Komentarai