S.Paulius grįžta į „Kauno Žalgirio“ komandą 0

Po pusantrų metų pertraukos „Kauno Žalgirio“ futbolo komandos marškinėlius ir vėl apsivilks 28-erių metų kretingiškis Simonas Paulius.

2018-aisiais metais klube rungtyniavęs futbolininkas buvo tvirtas startinės sudėties futbolininkas ir per 18 A lygos rungtynių kartą įmušė įvartį. Dar dvejas rungtynes LFF taurės turnyre sužaidęs S. Paulius taip pat nuo 2016-ųjų metų buvo kviečiamas į nacionalinę Lietuvos vyrų futbolo rinktinę, kurioje iš viso yra sužaidęs 10 rungtynių.

Įpusėjus 2018-ųjų metų sezonui žaidėjo karjera pasuko į kaimyninę Lenkiją, kur jis apsivilko Lodzės „Widzew“ komandos marškinėlius. Nors pilnai atsiskleisti svetimoje šalyje dabartiniam žalgiriečiui sutrukdė traumos, dabar jis yra pilnai išgijęs ir pasirengęs padėti „Kauno Žalgirio“ ekipai, kaip tą jau darė kontrolinėse rungtynėse.

FBK „Kauno“, Alytaus „Dainavos“, „Ventspils“ ir Lodzės „Widzew“ komandose per savo karjerą rungtyniavęs centro saugas yra du kartus tapęs Latvijos čempionu bei tiek pat kartų iškovojo šios šalies taurę. Taip pat, jis turi UEFA Čempionų ir UEFA Europos lygų atrankų patirties, o pastarojoje yra įmušęs ir 2 įvarčius.

Kaip ir anksčiau, S. Paulius „Kauno Žalgirio“ ekipoje vilkės 16 numeriu pažymėtus marškinėlius.

Komentarai