J.Bušmanas liko per plauką nuo patekimo į pagrindinį Baltijos eTaurės etapą 0

„Kauno Žalgirio“ komandos atstovas Jurijus Bušmanas baigė savo pasirodymą debiutiniame Baltijos eTaurės turnyre. FIFA 20 žaidime vykstančio turnyro nacionalinio etapo pirmojoje grupėje tarp penkių dalyvių iš Lietuvos futbolo A lygos ukrainietis liko trečias ir pasitraukė iš kovos dėl Baltijos eTaurės.

Į finalinį etapą, kuriame dalyvaus visų trijų Baltijos šalių futbolininkai, pateko Matas Vareika iš Vilniaus „Žalgirio“ ir Tomas Salamanavičius iš „Panevėžio“.

Turnyrą komandos legionierius pradėjo patirdamas triuškinamą nesėkmę 0:5 prieš vėliau grupės nugalėtoju tapusį Matą Vareiką. Šaltas dušas žalgiriečiui padėjo ir pakeitęs komandą vėliau jis iškovojo dvi pergales iš eilės – 3:1 įveikė Matą Ramanauską iš „Riterių“ ir 6:2 sutriuškino Giedrių Matulevičių iš Marijampolės „Sūduvos“.

Nors atrodė, kad J.Bušmanas kontroliavo situaciją ir laikė bilietą į kitą etapą, iš rankų jis išslydo paskutinę akimirką. Paskutinėse rungtynėse, kuriose žalgiriečiui pakako lygiųjų, paskutinėmis akimirkomis buvo praleistas įvartis ir rungtynes rezultatu 3:2 laimėjo Tomas Salamanavičius.

Vėliau futbolininkas dar turėjo šansų patekti į kitą etapą, tačiau nesulaukė Mato Ramanausko pergalės prieš Tomą Salamanavičių ir iš turnyro pasitraukė.

Dėl kitų dviejų kelialapių į finalinį etapą sekmadienį nuo 17:45 val., varžysis dar šeši Lietuvos futbolo A lygos klubų žaidėjai, tarp kurių ir „Kauno Žalgirio“ narys Pijus Širvys. Transliaciją tiesiogiai stebėkite per Delfi.Tv.

Komentarai