„Kauno Žalgiris“ pradeda bilietų prekybą į artimiausias namų rungtynes 2

Birželio 6 dieną „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos aikštėje (Neries krantinė 7B) „Kauno Žalgirio“ futbolininkai žais pirmąsias 2020-ųjų metų A lygos sezono namų rungtynes ir priims Vilniaus „Žalgirio“ komandą.

Laikantis Vyriausybės nutarimo, šias rungtynes jau galės stebėti ir žiūrovai, kurie į rungtynes patekti galės tik dėvėdami apsauginę kaukę.

Kadangi žiūrovų skaičius yra ribojamas „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas įspėja, kad bilietų kiekis į rungtynes yra limituotas, o prekyba jais gali būti sustabdyta bet kuriuo metu.

Bilietai į 13 valandą prasidėsiančias rungtynes kainuos 5 eurus, o „Žalgirio“ abonementų savininkai, „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai, moksleiviai, studentai ir senjorai bilietus galės įsigyti už 3 eurus. Bilietus rasite paspaudę čia.

Primename, kad stadione žiūrovai (išskyrus šeimos narius) turės laikytis ne mažesnio nei 1 m atstumo, viso renginio metu dėvėti apsaugines kaukes.

Taip pat, birželio 7 dieną tame pačiame stadione pirmąsias sezono rungtynes žais ir „Kauno Žalgirio“ moterų futbolo komanda. Nors įėjimas į rungtynes nemokamas, visos kitos sąlygos lieka tos pačios.

Komentarai

  1. Norvydas

    Bus įdomi kova bet manau Vilniaus Žalgiris 0-1 laimės

  2. Norvydas

    Bus įdomi kova, bet manau 0-1 laimės Vilniaus Žalgiris