S.Thicot: „Nors grįžome be taškų, nepasidavėme ir kovojome iki galo“ (VIDEO) 0

13-ojo A lygos turo rungtynėse „Kauno Žalgirio“ futbolininkai išvykoje rezultatu 1:3 nusileido Vilniaus „Žalgirio“ komandai ir patyrė antrą nesėkmę iš eilės.

Po šio turo antroje vietoje esanti sostinės komanda kauniečius turnyrinėje lentelėje lenkia 7 taškais, o „Kauno Žalgirio“ futbolininkai 8 taškais lenkia ketvirtoje vietoje esančią Gargždų „Bangos“ ekipą.

Po sostinėje pralaimėtų rungtynių mintimis su Žalgiris.lt dalinosi žiemą prie komandos prisijungęs patyręs gynėjas Stevenas Thicot.

„Tai nėra geras jausmas. Niekada nėra lengva susitaikyti su pralaimėjimais. Turėjome penkių pergalių seriją, dabar dviejų pralaimėjimų serija. Manau, kad šioje situacijoje pamatysime ar esame stipri komanda. Tai, ką pusę valandos rodėme žaisdami mažumoje, jau buvo geras atsakas. Vis tik, to nebuvo gana, nes grįžtame be taškų. Rungtynės yra baigtos, vaikinai atidavė daug energijos, todėl dabar reikia atsigauti ir ruoštis kitoms rungtynėms“, – po susitikimo sostinėje kalbėjo prancūzas.

Nuo 28-osios susitikimo minutės Roko Garasto auklėtiniai buvo priversti žaisti mažumoje. Po incidento su varžovu raudoną kortelę prieš save išvydęs Rudinilsonas buvo išvytas iš aikštės. Vis tik, pasak S.Thicot, net ir žaisdami mažumoje žalgiriečiai sugebėjo kovoti iki galo ir net pasiekė įvartį.

„Manau, kad reagavome gerai, mus kelis kartus gelbėjo Deividas Mikelionis ir mes likome rungtynėse. Antroji rungtynių dalis buvo geresnė, nes net ir turėdami vienu žaidėju mažiau pradėjome žaisti savo žaidimą. Tai niekada nėra lengva, ypač žaidžiant ant dirbtinės dangos. Atidavėme viską ir manau, kad klubui, sirgaliams ir mūsų artimiesiems tai yra geras ženklas. Nors namo grįžtame be taškų, mes nepasidavėme ir kovojome iki galo“, – pasakojo 33-ejų centro gynėjas.

Artimiausias rungtynes „Kauno Žalgirio“ komanda rugpjūčio 7 dieną žais namų aikštėje su Marijampolės „Sūduva“.

Komentarai