R.Garastas apie burtus: „Mūsų tikslai nesikeičia“ 3

UEFA Europos lygos pirmojo kvalifikacinio etapo burtai lėmė, kad rugpjūčio 27 dieną „Kauno Žalgirio“ futbolo komanda išvykoje susitiks su Norvegijos vicečempione Budės „Glimt“ ekipa.

Po burtų traukimo ceremonijos „Kauno Žalgirio“ trenerių štabas nieko nelaukęs pradėjo pasirengimo būsimoms rungtynėms darbus, o ekipos vyriausiasis treneris Rokas Garastas pasidalino mintimis su Žalgiris.lt.

„Iš galimų varžovų ištraukėme vienus stipresnių, bet nuo to mūsų tikslai nesikeičia. Laukiame rungtynių ir jau matėme, ką jie gali padaryti atakoje, kaip gali mušti ir praleisti įvarčius. Ši komanda atrodo stipri kontratakose ir baudos aikštelėje, bet tuo pačiu turi ir silpnų vietų, kuriomis bandysime pasinaudoti“, – pasakojo ekipos strategas.

Burtai lėmė, kad dvikova vyks svečių aikštėje – beveik 6 tūkstančius sirgalių talpinančiame „Aspmyra“ stadione. Tiesa, šioje dirbtinės dangos aikštėje rungtynės vyks be žiūrovų.

„Keliausime į Norvegiją, turime dvi savaites tam pasiruošti ir iš savo pusės pasistengsime pasiruošti maksimaliai gerai. Jie žais savo namų aikštėje, ant dirbtinės dangos ir tai bus jų pranašumas. Smulkmenos yra jų pusėje, bet mūsų nusiteikimas nesikeičia“, – teigė 31-erių metų treneris.

Komentarai

  1. Tralas

    Nu blemba, tik nesakykit, kad galvojat imti pergalę, nepervertinkit saves, ka jūs nuveiksit europoj su Šešplaukiais, Anisais, Šilkaičiais ar Sadauskais? Jūs privalote pasiimti bent 2 gero lygio užsieniečius, nes neturite gynybos, o puolimas skystas. Jeigu Pilibaitis atraminis saugas muša ivarčius, tai apie kokį puolimą galima šnekėt? Reikia kokybes, o ne pirmos lygos lygio žaidejų!! Bent nepadarykit gėdos, ir pasistiprinkit, tada galbūt užsikabinsit, nes varžovas labai galingas!

  2. Fan

    Reikia naujų žaidėjų

  3. Marijus

    nemanau kad yra šansų prieš norvegus. A lygoj irgu 3 veta garantuota, tai stiprintis nėra didelio reikalo