„Kauno Žalgirio“ vartininkų grandyje – permainos 4

Ekipos vartininkų grandį artėjančiame sezone sudarys Lietuvos vyrų futbolo rinktinės vartininkas Deividas Mikelionis bei Lietuvos jaunimo rinktinių atstovai Airidas Mickevičius ir Dovydas Vilkas.

Ilgametis komandos narys D.Mikelionis praėjusiame sezone A lygoje sužaidė 17 rungtynių, o šešiose iš jų nepraleido įvarčio. Geras žaidimas atkreipė ir Lietuvos vyrų futbolo rinktinės trenerio dėmesį.

D.Vilkas kartu su A.Mickevičiumi daugiausiai vilkėjo „Kauno Žalgirio B“ marškinėlius LFF Pirmoje lygoje, tačiau paskutinėse sezono rungtynėse vasarą į komandą atvykęs A.Mickevičius gavo galimybę pasirodyti ir A lygos dvikovoje su Vilniaus „Riteriais“. Komanda sezoną užbaigė pergalingai, vartininkas įvarčio nepraleido ir buvo išrinktas į simbolinę paskutinio turo lygos rinktinę.

Kitame sezone klube nematysime Armanto Vitkausko. 31-erių marijampolietis į Kauną atvyko prieš 2020 m. sezoną, tačiau metai jam nesusiklostė dėl operacijos pareikalavusios riešo traumos.

Iki jos vartų sargas buvo išsikovojęs vietą startinėje komandos sudėtyje, tačiau spėjo sužaisti vos dvejas rungtynes, o vienose iš jų įvarčio nepraleido. Vėliau futbolininkas gydėsi traumą, o sezono pabaigoje jau pradėjo ir treniruotis.

„Kauno Žalgirio“ klubas dėkoja A.Vitkauskui už metus klube ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje!

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Buvo seniai aisku, kad taip bus.

  2. Laukiam

    Ojojoj, cia jau reik naujokus pradet pristatinet, komandoj beliko vos keli solidesni zaidejai kaip Busmanas, Sirgedas ar Pilibaitis visi kiti isejo ir liko vien vaikai, pradekit transferuose judet, nors laiko dar daug bet komanda panasu keisis kardinaliai, o cia reikia jau bent kokiu 8 zaideju nauju ir solidziu jeigu keliat kazkokius aukstus tikslus.

  3. Kaunietis tikras

    O lieka Bushmanas? Negirdejau dar kol kas apie tai…

  4. futbolo zinovas

    Dar niekur nebuvo paskelbta, kad Busmanas lieka