„Kauno Žalgirio“ futbolininkės pasipuoš sidabro medaliais 3

Sekmadienį „Kauno Žalgirio“ futbolininkės sužaidė paskutiniąsias 2017 m. Lietuvos moterų futbolo A lygos rungtynes. Įsirašiusios dar vieną užtikrintą pergalę jos finišavo iškovodamos sidabro medalius.

Paskutiniajame A lygos ture „Kauno Žalgiris“ namų stadione priėmė principines varžoves – Vilniaus MFA „Žalgiris“ futbolininkes. Nors šiame sezone vilnietės rikiuojasi kaimyninėje trečioje pozicijoje, tai nesutrukdė kaunietėms net 8:0 sutriuškinti savo varžovių.

Kaip visada rungtynėse žibėjo rezultatyviausios „Kauno Žalgirio“ žaidėjos Liucija Vaitukaitytė (2) ir Kamilė Vaičiulaitytė (3). Po vieną įvartį pridėjo Agnė Žėglevičiūtė, Rimantė Kunickaitė bei Laura Kovalčiuk.

Iškart po rungtynių merginos skubėjo į Kauno „Žalgirio“ areną, kur jų laukė siurprizas – futbolininkės buvo pagerbtos krepšinio rungtynių pertraukos metu. Puikų sezoną vainikavo į Kauno „Žalgirio“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ rungtynes susirinkusių žiūrovų aplodismentai, gėlės iš futbolininkų rankų bei klubo vadovų sveikinimo žodis.

Komentarai

  1. Opa

    Haha

  2. Regbis

    Pirmiausia norėčiau pasveikinti futbolininkes su pergale ir iškovotais sidarbo medaliais.
    Bet kyla toks klausimas, kodėl Žalgirio regbininkai yra nuvertinami, nors yra tos pačios organizacijos dalis. Dar vasarą tapo Baltijos regbio 7’s čempionais, o rudenį pasipuošė sidabro medaliais Baltijos „Top“ lygoje. Bet vis dar nėra detalesnio komandos aprašymo Žalgirio puslapyje, o ką jau kalbėti apie pagerbimą arenoje.
    Norėtųsi, kad su laiku visos organizacijos komandos ir jų pasiekimai būtų vertinami vienodai.

  3. Raimis

    Saunuoles merginos