#TimeOutŽalgiris: apie regbyje galintį sužibėti žalgirietį ir firminę „Žalgirio“ arenos pranešėjo frazę (VIDEO) 0

Trečiosios Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo rungtynės Kaune tapo dar vienu darbymečiu „Žalgiris TV“ rubrikos #TimeOutŽalgiris laidai.

Laidos vedėja Martyna pasinėrė į sau įprastą džiaugsmingą rutiną ir „medžiojo“ „Žalgirio“ arenoje susirinkusius krepšinio aistruolius. „Žalgirio“ komandos gerbėjai paraginti Martynos siuntė sveikinimus gimtadienį rungtynių dieną šventusiam žalgiriečiui Ianui Vougioukui.

Rungtynių metu pro #TimeOutŽalgiris laidos akiratį neprasprūdo ir Kauno „Žalgirio“ regbio klubo direktorius Tomas Bieliauskas, kuris rungtynes stebėjo su iš Pietų Afrikos Respubliko atvykusiu svečiu – regbio treneriu Vujo. Patyręs regbininkas T.Bieliauskas atskleidė, jog regbio aikštelėje labiausiai praverstų žalgiriečio Roberto Javtoko fizinės galimybės. O pietų afriekitis Vujo gerėjosi „Žalgirio“ rungtynių atmosfera arenoje.

Šįkart #TimeOutŽalgiris laidos vedėja Martyna pakalbino ir „Žalgirio“ klube dirbantį rungtynių pranešėją Justiną. Jau devintą sezoną „Žalgirio“ dublerių ir „Žalgirio“ vyrų komandos rungtynėse dirbantis pranešėjas atskleidė savo firminę frazę bei dalinosi mintimis apie savo darbo subtilybes.

Komentarai