„Žalgiris TV savaitė“: nuo pergalės prieš „Lietuvos rytą“ iki regbio pamokėlių 0

Kauno „Žalgirio“ gerbėjus kiekvieną sekmadienį nuo 20 val. „INIT TV“ eteryje džiuginanti laida „Žalgiris TV savaitė“ pristato naują naujienų porciją iš pastarosios žalgiriečių gyvenimo savaitės.

Laidoje išvysite dviejų „Žalgirio“ krepšininkų išvykos rungtynių (Vilniuje su „Lietuvos rytu“ ir Pirėjuje su šeimininkų „Olympiacos“) akimirkas bei trenerio Šarūno Jasikevičiaus bei jo auklėtinių komentarus po dvikovų.

Žiūrovai išvys ir dviejų „Olybet“ konkurse laimėtojų Mariaus ir Karolinos nuotykius Pirėjuje. „Žalgirio“ sirgalių pora turėjo galimybę keliauti į Graikijos sostinę Atėnus su žalgiriečiais bei Pirėjuje stebėti Eurolygos rungtynes.

Laidos pabaigoje – neeilinė regbio ir krepšinio treniruotė kartu su krepšininku Brocku Motumu ir regbio treneriu iš Pietų Afrikos Respublikos.

#ZalgirisTV savaitė (2017.02.12) (21 laida)Naujausia „Žalgiris TV Savaitės“ laida siūlys nusikelti į Vilnių, Pirėjų ir, žinoma, Kauną! Išvysite pergalės prieš „Lietuvos rytą“ akimirkas, vaizdus iš Eurolygos rungtynių Graikijoje bei neeilinę regbio-krepšinio treniruotę. ?

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Sunday, 12 February 2017

Komentarai