Gintarė
Norvaišaitė Šokėja

Ūgis
cm
165
Amžius
m.
31

Esu komunikabilus ir greitai prie naujovių prisitaikantis žmogus. Šokis yra mano aistra. Be jo nematau savo pilnaverčio ir laimingo gyvenimo. Norėčiau ateityje dirbti šokių vadove, o svajoju įsikurti savo mažas patalpas ir mokinti mažus vaikus šokti. Gyvenau mažame miestelyje (Naujojoje Akmenėje) ir man nebuvo galimybės lankyti kažką daugiau, tik tautinius šokius. Manau esu nuoširdus žmogus. Noriu tobulėti ir man neužtenka to, ką pasiekiau dabar, noriu dirbti ir toliau, lavinti savo kūną.

Faktai

  • Mėgstamiausias visų laikų „Žalgirietis“. Robertas Javtokas ir Arvydas Sabonis.
  • Įsimintiniausios rungtynės. „Kauno Žalgiris“ prieš „Tel Avivo Maccabi“, „Top-16“ paskutinės rungtynės.
  • Įsimintiniausias nutikimas per varžybas. Kai Šarūnas Jasikevičius žaidė „Tel Avivo Maccabi“ ir jis paskutinėmis sekundėmis atėjo, apkabino vyriausią tuometinį „Žalgirio“ trenerį ir pasveikino su būsima pergale. Nors tas rungtynės pralaimėjo paskutinėmis sekundėmis.
  • Per vienerias rungtynes daugiausiai pakeista aprangų. Chillidance komandoje aprangas keisdavome po kiekvieno arba kas antro šokio.
  • Geriausias dalykas būnant „Žalgirio“ šokėja. Kad merginos turi šansą treniruotis tarp profesionalių šokėjų, tai yra labai didelė patirtis ir galimybė.
  • Kodėl „Žalgiris“? Nes dar nepradėjus studijuoti Kaune visada sirgau už „Žalgirio“ komandą ir grožėjausi „Žalgirio“ šokėjomis. Taip nutiko dėl to, kad turėjau nuostabią vadovę Milda (Milda – kartu ir „Žalgirio“ šokėja) ir ji išmokė visko. Tvarkingos aprangos, elgesio ir tiesiog paprastumo, tai matau ir „Žalgirio“ komandoje. Dėl to labai norėčiau prisijungti ir jausti malonumą šokti, tobulėti ir išmokti daug naujų dalykų.
  • „Žalgiris“ asocijuojasi su… Man tai asmeniškai asocijuojasi su svajone. Nuo mažų dienų leisdavau sau tik pasvajoti apie prisijungimą prie komandos, o, kad iš tikro gausiu galimybę čia tobulėti, niekada to nesitikėjau. Asocijuojasi su profesionaliomis, gabiomis, išraiškingomis šokėjomis.
  • Jei nešokčiau „Žalgiryje“, būčiau… Stojusi į Klaipėdos universitetą, bet to labai nenorėjau, nes pamilau Kauną, pamilau savo komandą, vadovę ir Kaune jau norėčiau kurti savo tolimesnę ateitį.

Kiti pasiekimai

19 metų šokau tautinius šokius Naujojoje Akmenėje ir Kaune „Rasos“ kolektyve. Lankiau plaukimo pamokas, aerobikos, gimnastikos pradmenis. Įgijau klasikinio ir modernaus šokio pagrindus. Dalyvavau „Dainų šventėse“ kaip šokėja ir vadovė. Tautinių šokių kolektyvas kuriame šokau tapo aukso paukštės laureatais, konkursai ir visi pasirodymai, kur tik reikėdavo šokti, visuose miestuose. Keturis metus šoku