Zalgiris falls short in Panevezys 42

Zalgiris was defeated the fourth time in this Betsafe-LKL season, as they lost 67-85 to Lietkabelis Panevezys on the road on Sunday.

Already locked in the third seed of the Playoffs, the team based in Panevezys broke out of poor form in style. Coming off five losses in seven games since late March, it improved to 22-7 in the Lithuania league. The Kaunas outfit falling to 25-4 was ensured of the second seed.

Zalgiris trailed for most of the 40 minutes. French big man Joffrey Lauvergne generated 14 points and Josh Nebo followed with 11 points to his name. Tyler Cavanaugh was sick, while Paulius Jankunas and Tai Webster were sidelined with leg injuries.

Mantas Kalnietis got three points over nine minutes in his first game since February 6. The experienced Lithuanian guard was sidelined after ankle surgery.

Greek import Panagiotis Kalaitzakis scored 15 points banking in a game-high 22 efficiency rating. Gediminas Orelik logged a game-high 16 points and Djordje Gagic added 14 more points. Zalgiris youth product Kristupas Zemaitis ended up with 12 points and Kaspars Berzins had 11 points.

Comments

  1. Opa

    Nu cia tai siukslynas ble zaidimas. Galetu i finala nepatekt jau gedos uztenka

  2. Jo

    Kažkaip Žalgiris pagarbos sirgaliams nerodo…Tiek silpnai žaisti…Tyleris i Tay turėjo žaisti,o ne vaikus registruoti…Blemba,kad tik netektų dėl bronzos kautis…

  3. Šančiai

    Gėda. GĖDA. GĖDA. Jiems negėda tik pinigus imti ir lūzeriauti. Trenerio pakeitimas, bent jau kol kas, nieko teigiamo neatnešė. Kaip buvo lūzerių krūva ir sambūris taip ir liko…. Nėra komandos.

  4. .....

    Daėdė šitie protiškai adaptuoti invalidai. Jų neįmanoma nieko išmokyt. Galima pralaimėti, bet šitaip neturėt gėdos ir tiesiog stovėt kiaulės akim kai tave, Eurolygos komandą, taip daužo… Linkiu nepapult net į finalą, nors tas ir taip šviečiasi, nes jūs jo net neverti. Yra komandų, kurios to nori ir stengiasi. Ir palinkėčiau biški savigarbos įgyti, suprantu, kad ant fanų nusispjaut, bet patys save į klounų vietą statot. Ir dar rėkia viens ant kito prie suoliuko. Pirmiau kiekvienas į save tegul pažiūri.

  5. 709

    Gyli psichologine duobe jauciasi komandoje. Gal kai kurie jau ir sezona pabaige. Bent del sirgaliu galetu pasistengti,kad netektu tuscioj arenoj zaist. Tikuosi iki atkrintmuju atsigaus ir parodys kazkokius tai poslinkius i prieki.

  6. aha

    Paplokime Motiejukui, pagaliau pasiekė savo. Turbūt, net pats nustebo kaip greitai pavyko sunaikinti Žalgirį. Nes tas darinys, kuris aištelėje gerus aštuonis mėsesius vaikšto, tikrai nėra Žalgiris.

  7. Fanas

    Nu pyzdiec, jau nebeiseina nesikeikt. Tokio nenoro zaisti kaip yra is komandos dar nedu mates per visa laika, kiek sergu uz Zalgiri. Eikit jus visi na..ui degeneratai subinrankiai. Galvojau, kad jau prie antakio drocintojo ant pabaigos buvo padeje, nifiga, komanda dejus hau nuo pat pasiruosimo sezonui. Buvo dar mikro viltis, nu gal pirma vieta dar isplesim, tai komanda parode, kiek jai giliai pofik ant to, kaip zaidzia patys ir kaip atrodo komanda. Ir niekas cia nepagelbes jau, net Kazys. Kazys uzsidejo pirma dideli minusa, kad beveik nebande nieko keisti. Laisvi kabeliai meto, pofik, Lukas pastoviai lieka prie graiko, pochui, gynyba isvis nuline, irgi pofik. Toks vaizdas, kad buvo tik planas A iki rungtyniu, nepaejo kelios minutes ir pypiec, zaudimas baigesi. Slyksciausia yra tai, kad jitos komandos pries sudryti nesidrasko, joms irgi pofik, o pries Zalgiri visi be isimties zaidzia karjeros rungtynes. Tai maza to, kad reikia kovoti su zaideju nenoru zaisti, nesisekimu, tai dar ir priesininkai issitycioja. Ir dabar visos komandos mato, kad komandai dideli ragai, dar visokie svolaciai lochatronao latviai ganosi laisvai, tai turi visis kaip niekad siemet didelius sancius Zalgiri bet kada iskrusti iskreiptu budu. Labai baisiai panasu, kad siemet ne tik aukso ziedu nematysim po 11 laimejimu, bet gali buti, kad pirma karta klubo istorijoje turesim nebent bronza, bet ir tai klausimas :-( Ir Kazys cia nieko nepades, nu neimanoma karves ismokyt vaziuot dviraciu, nu niekaip :-(
    Na ir ka, dekui tau molio motiejau uz si nuostabu sezona ir eik tu na..ui

  8. Fanas

    Krapikas + Kalnietis = …… ????

  9. Joo

    Senelius lauk iš komandos baisu

  10. Sigis

    Maskvytis seno kirpimo treneris,visos kombinacijos kamuoli centrui imest,zdovcas geresnis buvo,nu bet babkes su savais lengviau plaut

  11. zzz

    Kaip matau su Eurolyga daugumai parodijantų (krepšininkais jų neapsiverčia lėžuvis vadinti) sezonas baigėsi. Tik neįvertino vieno dalyko, pusės iš jų kitą sezoną, net LKL komandos nenorės. Linkiu sėkmės Lietkabeliui, tikiuosi aploš rytą ir bus čempionai. O dėl šitų zombių, nebežiūrėsiu nei minutės ir negaišiu savo laiko.

  12. Jonas

    Prisikomplektavot nesamonių, gifey, strielnieks, milaknis, jankūnas, blaževič, kalnietis, webster NKL lygio žaidėjai. Biokotas, nepirksiu jokių bliuzonų, sportinių komplektų ar biliutų kol nepradėsit rodyt rezultatą!

  13. Darius

    labai sunku rasti zodziu, matant i ka paverte Zalgiri uzurpaves tipas, net nesinori tarti jo pavardes. Jau net nera ko kalbeti apie sitas rungtynes, visas sezonas toks, o sios rungtynes yra sezono atspindys Su sitiek milijonu nesugebeti laimeti reguliaraus sezono dar reikia sugebeti, cia jau neeilinis talentas. Geriausio eurolygos vadybininko darbas, grozekites. Zodziu truksta apibudinti tai, kas padaryta su komanda. Duok ta komanda po Šaro isejimo priesui su tokiu biudzetu ir tai nesugebetu sitaip sugriauti. Klaiku.

  14. Algirdas

    Moliomotiejaus vasarinio morčiaus kaina. Kaip rujojantis ožys nieko vasarą-rudenį nematė, ir leido tam klounui schilleriui daryti, ką nori. O kai atsičiuchino, viskas jau buvo per vėlu. Klausimas- tik kodėl mes visi tapome vieno nedaekvataus įkaitais ???

  15. Niuksas

    Panevezyje nusluotas zalgiris Rytui garantavo pirmaja vieta

  16. Maksvytis

    K. Maksvytis geda matyti taip zaidziancia komanda

  17. Miniotas

    Per daug pasitiki savim Tegul dar daugiau Tritaskiu meta 😁😂

  18. ohoho

    Jūs vien pažiūrėkit į šitų puolimą. Turbūt per penkias rungtynes nei keturių tritaškių neįmetė. Aj nors ką čia kalbėt. Jau rytoj užrakinčiau rūbinės duris ir liepčiau skirstytis ten kur rusų laivas nuėjo. O pikčiausia, kad sukomplektavo net Lietkabelio lygio nesiekiančią komandą už 7 mln. Įdomu, kur iš tikrųjų tie pinigai nuėjo ???

  19. Gimtadienis

    Canako Gimtadienis Lietkabelis padovanojo pergale Zalgiris neturejo Sansu Pries Lietkabelio Tritaskius Laukia sunki serija

  20. dadu

    ka tas kaskvytis isvis pasiekias vyru krepsini??jis ant toks krepsinio genijius,kad stato lavona strelnieka izaidejiu..viska pasako apie treneri

  21. Lkl

    Zalgirio laukia sunki Pabaiga jei taip Problemu nemazai Lukas visada neisteps Strielniekas grybauja su Perdavimais

  22. Gal Šileris dar išbėgs į aikštelę ?

    Norint laimėti LKL, dar nevėlu pasamdyti ketvirtą vyr trenerį..

  23. Garasc

    Svarbu- stabilumas- ir kitais metais BŪTINA prisipirkti brangių lavonų

  24. Darius

    Miniotas nera Hayes, o Maksvytis nera Šaras. Nera ko kopijuoti Šaro, kai jis darydavo derinius Hayesui mesti tritaskius. Minioto trajakai kele juoka. Mestu viena nesamone, nu pabande, gana, bet mete ir mete. Cia toks trenerio uzdavinys buvo ? Tiesiog aukstasis pilotazas, lauksime dabar, kad tritaskius pradetu metyt Nebo, kad nustebinti varzova.

  25. Nu jo

    Šitie kojų nevelkantys nevykėliai, turės eit keliais aplink areną gėdos ratus, kad fanai kitą sezoną grįžtų. O ponas metų vadybininkėlis eis pats pirmas priekyje.

  26. Linas

    B…s ne šlanga,žalgrybis ne komanda.Apie šiukšles tik tiek…

  27. BBD meras

    Lavonų ir kriošenų komanda su vadybininku priešaky!!!

  28. Fanas

    Visada palaikiau ir palaikysiu Žalgirį ! Nu bet blemba nekašką ! Prieš Ryta prasileidot šiemet kiek jau…Jonava ! Lietkabelis! Tiek metų domiuosi Žalgiriu,bet kaškaip baigiat įvaryti kompleksą su tokiu žaidimu! Susidomėjimas stipriai krito ne tik mano,(šiais metais nebuvau arenoje,nors praejusiais… dažnas svečias būdavau)bet ir žiurint į arenos lankomumą ! Nelaimès finalo taip žaisdami! Liūdna!

  29. Fanas

    ir labai svarbi taisyklė, žvaigždės pirmadieniais visada neturi treniruočių!!!

  30. Zdovcas

    juokiasi už pilvo susiėmęs

  31. Aha

    Sitos komandos nebeisgelbes niekas. Net trenerio pakeitimas nedave norimo efekto. Priesingai, komanda atrodo dar labiau pasimetus, o motyvacijos, uzsivedimo trukumo problema egzistavo visa sezona. Ziurint i Lietkabeli ir ryta, tai yra siuo metu daug geresnes ir labiau pasiruosusios sezono finisui komandos. Ivertinant Lietkabelio zaidima viso sezono metu, tai Canakas, man atrodo, yra labiau pasiruoses treniruot Eurolygos komanda nei Maksvytis. Tik nesuprantu, kaip galima taip viska suknisti per viena sezona? Kaip???

  32. Kazys

    Per pirmas Runktynes Nevezi Siaulius Neptuna Praplaukeme ir nebuvo tokio Pasipriesinimo dabar su juo susidureme ir matome kad yra problemu

  33. Kaziui

    Dar reikia laiko dar cia traumos susirgymai sunkiai dar Lipdosi zaidimas

  34. Fanas2

    Na Rytui nebuvo Lengva Panevezyje draskesi kovesi iki pratesimo

  35. Zalgiris

    Pralaimejo jonavai atidave 1 vieta negana Zalgirio deka Rytas sezono Laimetojai atrodo zalgiriui truksta minties

  36. Dariau

    Jei Brendon Davies nemete Tritaskiu prie Saro Tai Miniotas norejo pasirodyt nustebint klounas vieno nedamete

  37. Praprado

    Arenos Lankomuma

  38. Saulius

    Marekas su Milakniu – vakaro žvaigždės!

  39. sitai

    komandai reikia grieztos rankos ir kojos kad subines spardytu, vien tik paiurejus i milaknio atsipalaidavima bloga darosi , apie strelnieka ir gifi net nera ka kalbeti , tai yra absoliutus minusai , nebuvo triju zaideju ir komanda atvaziavo pabegiot o ne kautis.

  40. to fanas

    pernai daznas svecias arenoje buvai? pernai del pandemijos i arena neileido

  41. Linas

    Na nieko keisto – įžaidėjų bėda – na Lukas negali būti tiek laiko aikštelėj… o daugiau nėra kam. LKL ir tai reiktų nors kažkam žaidimą organizuot – kas nor4s iš jaunimo gal blogiau už Strienieko “įžaidėjo” vargus nebūtų.
    Na gal Jankūnas norės dar žiedą gauti :) Tokia viltis yra. Na matysim kaip atkrintamosios prasidės.

  42. Pykciai

    Bruzas Pulkovskis Bruzas puikiai apibudino Strielnieka kodel dar jis cia beviltiskas Dar Maksvytis pasisake kad elitinis zaidejas dabar nebe toks