Zalgiris finishes LKL regular season on high note in Utena 15

BasketNews.com

Zalgiris Kaunas (26-4) prevailed over Juventus Utena (15-15), 84-76 (21-19, 14-17, 24-28, 25-22), in the last match of the Lithuanian Basketball League regular season.

EuroLeague’s squad finished second in the standings. Zalgiris will meet Neptunas Klaipeda in the best-of-five quarterfinals series.

Zalgiris turned 8 points third-quarter deficit (38-46) into a 59-54 lead after 30 playing minutes. The Greens opened up the last quarter with a 7-0 spurt and never looked back (66-54).

Edgaras Ulanovas had 16 points (5/6 2PT, 1/4 3PT, 3/5 FT), 2 rebounds, 3 assists, and 12 PIR for the winners.

Zalgiris: Edgaras Ulanovas 16, Mantas Kalnietis 12, Tyler Cavanaugh 9 (7 REB).

Juventus: Rokas Gustys 26 (9 REB), Patrick Miller 21, Martynas Gecevicius 11.

Comments

  1. 709

    Su pergale! Dabar jau atejo laikas visiems zaidejams parodyt savo maksimuma kovoje del aukso ziedu! Sekmes.

  2. Sigis

    Kazys isvis metiku neisveda visas grajus per centrus ,3 vieta bus su situo juokdariu

  3. Aha

    Kol kas Zalgiris prie Zdovco atrode geriau. Net kažkaip neramu darosi del kito sezono. Ar tik nebus Kazys pervertintas?

  4. Zalgiris

    Nebuvo lengva laimeta nelengai Turejo su Gusciu galvos skausma tvarkantis

  5. Maksvytis

    Neramia sirdimi LKL finisa pasitinkantis Maksvytis zaidziame ne kaip komanda o pagal instinktus

  6. Darius

    kiek laiko treniruos Maksvytis ?

  7. ddd

    tik susigadins ivaizdi pries ateinanti sezona kazius, reikejo leist zdovcui uzbaigti siemet, dabar sansu prakisti lkl net daugiau turbut

  8. Be motyvacijos

    Bet Kalnietis nustebino su 12 tasku bet Zalgirio centrai nemotyvuoti buvo palei statistika Toliau Giffey Milas atrodo zaidzia be minties Apie Strielnieka daug nepasakysi

  9. Maksvytis

    2+1

  10. Vycka

    o iš kur jūs ištraukėt, kad Maksvytis geresnis už Zdovcą ar šilerį kokį, kad jis išvis geras treneris? kokie jo pasiekimai? jokių, išskyrus jaunimo rinktinę, tik su tuo auksiniu jaunimėliu nežinia, ar koks kitas treneris būtų susimovęs, o pvz šį sezoną su Parma nesugebėjo į FIBA Europos taurės atkrintamąsias patekt praleisdama į priekį Lenkijos klubą, net ne kokiu jų lyderius, o vidutiniokus, tuo metu 8 vietą lenkuose užėmusius, kiek mačiau rinktinės rungtynių, tai Kemzūra daugiau vadovauja už Kazį, kas nėra keista, nes jo patirties net negalima lyginti su dabartinio mūsų stratego

  11. Darius

    maniau Vycka parašys nesąmonę, bet nieko panašaus. Vycka, bet ne mes ištraukėme, kad Maksvytis yra geresnis už Zdovcą, o motiejūnas taip sugalvojo, kadangi išmetė Zdovcą ir įdarbino Maksvytį.

  12. kaip visada

    visi durni , federacija , zalgiris , bet ekspertai viska zino, labai gaila ju niekas neklauso , idomu kodel? Gal kas zino ? Taip Jaska buvo ofigenai patyres atejes i zalgiri , kemzura irgi pastatytas vadovauti rinktinei nieko nebuvo pasiekes, ir dar galima rasti pavyzdziu . Ir aisku ypatingai svarus argumentas kad dabar zalgiris ne formoje ir nepalosia , tai tikrai rimta.

  13. Darius

    federacijoje dirba rimti zmones, bet rinktines treneriu paskiria Maskoliuna, kuris su Lietuvos krepsinio rinktine per marytes plauka vos iveikia Danija. Taip rimtai dirba federacija, kad salies krepsinio rezultatai tik krenta. Moteru krepsini isvis nuvare.

  14. tai

    ir sakau , visi durni , bet protingi sedi ant sofos

  15. Tai va

    Darius čia “protingiausias”,bet ko gero jis ne ant sofos,o turi lovą palatoj.