Edgaras Ulanovas sidelined with injury 13

Zalgiris will have to deal without Edgaras Ulanovas for the foreseeable future, as the forward suffered a calf injury in Wednesday’s battle against Neptunas.

In game two of the Quarterfinals series, Ulanovas went down in the second quarter after a sudden pain in his leg. He left the game immediately and could not continue.

Having undergone testing later on, Ulanovas was diagnosed with a calf injury that is set to keep him out of action for around three weeks.

Comments

  1. Titas

    Greičiau praloškit Neptūnui ir nebegadinkit nervų

  2. Jurka

    Prieš Lietkabelį jokių šansų

  3. tai

    bronza svieciasi, ir tai dar reikes pasikapot

  4. Aiškiaregis

    Seniai jau buvo tokie liesų karvių metai…

  5. 709

    Palinkesiu Edgarui sekmingo sveikimo. Komanda tikiuosi sugebes atzaisti ir uz ji.

  6. Vycka

    linkiu susikaupti ir pradėti demonstruoti žaidimą, Ulei – pasveikti, visiems tikriesiems fanams – stiprybės ir tokiu šūdinu laikotarpiu, Žalgiris yra daugiau nei tuo metu jame esantys žaidėjai, treneriai, vadovai, glory hunteriai tegu laukia tokių laikų, kai jiems nebus gėda sirgti už Žalgirį, dabar man gėda, kad tokie dar bando vaidinti Žalgirio gerbėjus

  7. ....

    Gaila, tik vienas su Luku dar kažkiek tempė. Dabar visai nebus kam žaisti. Iš tikrųjų tai koks skirtumas, LKL ir be Ulės praloš. O fanai su rožiniais akiniais tegul toliau grožisi puikiu žaidimu. Nesuprantu, kaip galima pateisint ir sakyt kad čia viskas gerai, kai už 7 mln. surinkta Lietkabelio lygio komandėlė, kuri net Neptūno nesugeba aplošt? Ir čia viskas normaliai? Aj tik biški visą sezoną nesiseka.

  8. Be ules

    Dar bus sunkiau Kai nera Kam patempti Vienas Lekavicius negelbes

  9. 5 kelinis

    Pulkovskis zalgiris Kuo tuoliau tuo blogiau kaip Paskire Kazy buvo Spejimu vienas Pralaimejimas ne vieno drasus spejimas bet Turbut cia nereikia Kaltinti Kazy Zdovca nu Sudetis tragedija Ne treneri cia esme cia yra zaideju sudeti kur yra nelogiska kur visiskai apsurdiska surinka Zalgiris toks Yra

  10. Grenn

    Tenka konstatuot karcia tiesa sunkiausias zalgirio sezonas

  11. Aha

    Kazkaip dabar prisiminiau PM pasakyma insideryje, kad sitas Zalgiris yra ne jo Zalgiris ir kad jis noretu, jog sezonas greiciau pasibaigtu. Tai dabar kaip ir aisku pasidaro, kodel komanda taip baisiai zaidzia – tiesiog zaidejai vykdo klubo vadovo nora ir stengiasi kuo greiciau uzbaigt sezona. O jei rimciau, tai ka reiskia tas “ne mano Zalgiris”? Jis yra toks, koki tu pats surinkai, nu taip, kartu su Schilleriu, bet vis tiek paskutinis zodis yra klubo vadovo, kuris pasirasineja sutartis su zaidejais. Zodziu, PM ne tik prisidirbo, bet ir prisisnekejo keliems sezonams i prieki.

  12. kad

    jau vidury sezono buvo aisku lad nereikia daugiau permainu , nes ka bedarytu viskas neišeina, pvz kad ir dragičiaus atleidmas , palauktu dar dvi tris savaites ir butu atsiskleides, bet ne ismete, ir taip toliau. Bet kaip matau ir toliau zengiama panasiu keliu , norima pratesti sutarti su milakniu su kalnieciu , klausimas kam? Negi nesimato kad net LKL jie nepazaidzia ? Dar bl.. su Miniotu pratestu ir viskas galima sakyti kitas sezonas panašus bus.

  13. ne i tema

    mačiau Ulia gatveje , tai nelebai kaip atrode, tiesa ejo bet labai letai. Linkiu kuo greiciau pasveikti nes be jo sitas zalgiris silpnesnis, ir trauma gauta lygioje vietoje be jokio kontakto , nebegant, nešokant, labai keista trauma