Neptunas stuns Zalgiris and levels series 2-2 81

BasketNews.com

Neptunas Klaipeda prevailed over Zalgiris Kaunas 87-78 (21-17, 20-14, 12-15, 34-32) at home and tied the best-of-five LKL quarter-final series 2-2.

A vital Game 5 is scheduled for Wednesday (May 11) at Zalgirio Arena.

Zalgiris were down by 7 points (46-53) before the last 10 minutes of the game. The reigning Lithuanian champs seemed to retake game control in their hands at the start of the fourth period, after organizing a 9-0 run and gaining a two-point lead (55-53).

However, Neptunas struck back. They spurted 19-4 and created a solid 13-point advantage (72-59) with 5 minutes to go. Even though Zalgiris came within 6 points (73-79) with 1:30 left on the clock, Neptunas fended off the last effort by Kaunas’ squad and handed them a loss.

Nojus Mineikis had a career night for the winners, accumulating 23 points (1/2 2PT, 6/7 3PT, 3/3 FT), 4 rebounds, 1 assist, 1 steal, and 27 PIR.

Lukas Lekavicius was a top performer for Zalgiris. The agile guard finished the duel with 19 points (3/4 2PT, 3/6 3PT, 4/5 FT), 2 rebounds, 3 assists, 3 turnovers, 2 steals, and 19 PIR.

Zalgiris: Lukas Lekavicius 19, Tai Webster 17, Karolis Lukosiunas 12, Joffrey Lauvergne 11 (6 REB), Tyler Cavanaugh 10. 

Neptunas: Nojus Mineikis 23, Deividas Gailius 19, Matas Jogela 19 (9 AST), Benas Griciunas 12 (10 REB), Edgaras Zelionis 11.

Comments

  1. Jo

    Na…ui.tegul pralošia ir sekančias ir tegul baigia kankintis šiame sezone…

  2. 709

    Ne tai kad liudna-tiesiog graudu! Turbut prasciausias sezonas per paskutinius keturiasdesimt metu kiek sergu uz Zalgiri.

  3. Opa

    Geda juodai .

  4. Auriukss

    Tragedija bus trečiadienį……gal GWB pasitiks komandą Kaune šiandien……bet abejoju…….

  5. asdf

    adomaitis > kazius

  6. Šančiai

    Dugnas. Absoliutus dugnas.

  7. Jo

    Luzuriai reikia duoti i snukį ir nemokėti algos ir P.motejunas paaiškina kas čia darosi

  8. pritariu jo, kam paskui kankintis ir žiūrėti kaip kabelis taršo

  9. 709

    Ziurovams reikia pergaliu,bei zaideju noro kovoti ir energijos rungtynese. Deja si sezona nera nei to,nei to.

  10. ....

    Oj vargšai nabagėliai, kaip nesiseka, dar galvytes reik paglostyt, paguosti. O jei rimtai,tai maldauju tiesiog, prakiškit Kaune ir skirstykitės. Tiesiog apsivemt nuo jūsų galima. Jeigu dar bent kiek gerbiat savo fanus prašau pabaikit šitą kančią. Ko labiausiai gaila tai, kad šitie nevykėliai sužlugdė atsisveikinimą su Jankūnu. Padėkok Janki savo komandos draugams.

  11. Zzz

    Idomu ka dabar GWB galvoja? Toliau su zaliais akiniais sedi? Viskas cia normaliai ane? Taigi pasitaiko, kad visa sezona zaidejai nenori zaisti, o direktoriukas nesamones isdirbineja. Jeigu nieko nedarys paskutinese sezono rungtynese, tai as nezinau ar jiems sita komanda isvis rupi.

  12. Sigis

    Dasivijo ir kazio keitimai,jis gaudosi idomu kur papuole,kur derinys milui dingo ir tt

  13. Fanas

    Nu pyzdiec, šitas padlas būtina bausti be gailesčio, alga turi būti nuimta visiems be išimties. Komanda buvo bežlungantys lavonai, atėjo Kazys ir komanda pasidarė visiški degeneratai lavonai. Eikit jūs visi tvarios nachui, išsikruškit padlos. Labai smarkiai variau ant antakio krapštytojo, bet jis pasirodo palyginant su maskvyčium yra labai geras treneris, prie jo bent jau kažkojs žaidimas buvo. Kazys sugebėjo suvaryt komandą DUKART, dar to istorijoje nebuvo, kad komanda išvis būtų pralaumėjus BENT KARTĄ ketvirtfinalyje !!!!!!!! Kazys yra šūdas, užhaipintas trenetis, nulis taktikos, nulis žaidimo, visiškas nulis. Prie antakio krapštytojo to tikrai nebūtų, dabar Nybo išvis komandone nėra, matyt jau gavo gerą kontraktą ir jam viskas pochui. Kazys net keist žaidėjų nesugeba, net jų užvesti, nuteikti, bent jau užrėkti, latvis subinėj, milas ten pat. Bl… tokios gėdos dar komanda nematė per visą savo egzistenciją, plius atėjo krapas, atėjo didelė žopa ir pasipylė pralaimėjimai. Nybo nebenori žaist, bebelrist visai, pochui tegu eina Marekas, tas irgi nulis, bet dar bent norą kažmokį rodo, latvį pist lauk dabar pat.
    Ir žinot ką svolačiai, linkiu prapist ir paskutinį mačą, žiauriai įsiamžint istorijoje ir motiejau pyzdink ir tu lauk, per nepilnus metus suvaryta iki tiek, kiek net per juodžiausius metus nebuvo, 10 metų laikotarpis nuėjo giliai į subinę :-(

  14. Auriukss

    GWB bijos žlugdyti ir taip jau sužlugdyta komanda

  15. Titas

    Morgo komanda!!!

  16. Linas

    Eilinė diena ofise: jiems pochui,mums tiesą pasakius jau irgi…Tai gal trečiadienį pabaikim kankinti vieni kitus ir dar vienu “garbingu” pralaimėjimu pabaikim šitą agoniją ir gėdingą sezoną ir skirstykitės kas sau…Ir beje sveikinimai Neptūno komandai-bent jau nori laimėti ir “kiaušus” turi,o iš žalgirio deja liko tik vardas…

  17. Oho

    Visiems bus tik geriau, jei gaus Kaune. Visi matom, kad Lietkabelio lygio net netempiam, o biudzetas 7 kart didesnis. Kam dar ilgiau zemintis? Ir labai tikiuosi, kad zais tuscioj arenoj. Jie to nusipelne ir dar daugiau. O motiejunas tegul atsiskaito kaip uz 7 mln. net Neptuno lygio nesiekiancia komanda surinko.

  18. Jojo

    Nu negalvojau, kad kada taip pasakysiu, bet prie Romkos dar taip blogai nebuvo 😀😀

  19. Fanas

    Kalnietis 0 tsk

  20. .....

    Treciadieni nusimato paskutines sezono rungtynes. O Jankio atsisveikinimas bus su tuscia arena. Gaila, nenusipelno jis tokios karjeros pabaigos….

  21. Maksvytis

    Zalgiriui balansuojant ties Praraja Maksvyrio nerimas Nesijauciu uztikrintas

  22. Fiasko

    Zalgiris per zingsni nuo visisko Fiasko

  23. Fiasko

    7-2 vieta Adomaitis 😂😁 🔥🌊

  24. Lietkabelis

    Isivaizduoju ka Galvoja Lietkabelis kokia Reakcija Zalgiris bus daug jegu atiduota

  25. Mineikis

    Stebino Talentas prazude 6/7 Tritaskiu cia jau ir Lukociunas Lekavicius buvo bejegiai

  26. Kazys

    Maksvycio problemos cia Ne Ciompioniskas veidas Zalgiri zaidzia tik du zaidejai

  27. Fanas

    Dolbanas motiejau, nepamiršk, kad dar neįvykdei šio sezono plano – pakeist 4 trenerius per sezoną. Taigi maskvyčius ale zaporožietis turi būt atleistas, pochui kas 2+1 sutartis pasirašyta. Tada planas nis įvykdytas ir dešimtmečių istorija bus “pagražinta” smarkiai. O kazytei siūlau trečiadienį rungtynes pradėt vėl su jobanu latviu, Tai, būtinai turi būt Nybo (čia šventas reikalas, nuk šis drugelis dabar savo pike), ir kreivarankiu milu. Keitimus būtina daryt kaip ledo rituly, kuo dažniau ir su nuliu logikos, pažaisti pirmas 3-5 rungtynių minutes. Taip pat būtina paskirstyt laiką visiems degradams po lygiai, kitaip negalima, pochui kad yra visiški lopai, dar kazyte pasidaryk bordinis – galiu užtikrint, paskutinis prapisimas GARANTUOTAS. Kadangi komandoj MKL lygio specai, kitokiu scenarium jokiu būdu žaist negalima, nes taip sugriausi viską ką Žalgiris pasiekė nuo pat savo įsikūrimo, tabu, uždrausta. O po mačo pasiimk solidžią sąskaitą ir varyk vėl kokių rusų treniruot, pats tas nus :-(

  28. Aha

    Atrodo, kad pasamdyti Maksvyti ir pasirasyt is karto ilgalaiki kontrakta buvo dar viena PM klaida. Adomaitis atrodo visa galva geresnis treneris ir tik heiteriai pyle purva nesustodami be jokio reikalo. Dabar matom akivaizdziai, kad zmogus sugebejo per puse sezono is visisku luzeriu, koks buvo Neptunas padaryt normaliai funkcionuojancia ir, svarbiausia, kovojancia komanda. Ir tai irgi nebuvo jo rinkta komanda kaip ir Zalgiris, kaip kad cia bando teisint Maksvyti ar Zdovca, kuris, beje, gali visai teisetai juoktis net uz pilvo susiemes, nes prie jo komanda zaide. Realiai tai gaila tik Jankio, kurio paskutinis sezonas isejo toks susiktas, todel ta pergale pries Zvezda dabar igauna dar didesne reiksme, nes tai buvo vienintelis grazus jo atsisveikinimo akcentas.

  29. Zalgiris

    Po Cavanaugh metimo buvo 55-53 ir atrode kad perlauz Taciau Neptunas pergales is ranku nepaleido Adomaicio kariauna 22:6 spurtas

  30. ispudis

    zalgiris,nera nusenusiu krepsininku ligonine.reiketu atsimint del sekancio sezono

  31. Tunas

    Visiškas dugnas žaidimas luzeriu o su moskvicium toli nenuvaziuosi

  32. treciadieni

    sudzius kiausiniais apmetyt jei pralos. gedingiausia zalgirio komanda per visa istorija, tikrai nusipelnytu atitinkamo pagerbimo

  33. Mazeika

    Gerai sake neveltui Apie Pazeidziama zalgiri

  34. ispudis

    jeigu jankunas yra nusipelnes zalgiriui,tai ji galima ir gydyti.strelnekas ir kalnietis nelabai

  35. Nybo

    Nybo is vis nebetoks Kazkur mintimis Giffey Strielniekas Milas Laisvas nepataiko prarade pasitikejima

  36. 5 kelinis

    Sake cia ne Treneriai kalte Cia sudetis Tragiska

  37. Garliava

    Garliavoi laimejo pasidziauge

  38. Nesuprantu

    Jau dvi savaitės praėjo tai kur tas tavo Zalgiris

  39. Zalgiris

    Zalgiriui Juodziausias sezonas Negana Eurolygoi paskutiniai dar Ketvirtfinali varksta

  40. ispudis

    del savo amziaus,atsimenu sezona ,kai kalnietis isvaziavo i beneton.

  41. Darius

    idomu, o moliomotiejunas jau suprato koks jis yra glusas ? O fanai ar jau visi suprato, kokio lygio veikejas vadovauja komandai ? Kosmosas, o ne komanda, eilini karta primenu moliomotiejuno zodzius,pasakytus pasibaigus komplektacijai. Bet kaip maksvytis sudege atejes, dabar jam butina laimeti pries Neptuna, o sikna dega kaip ant ikaitintos keptuves. Bet nieko, svarbu, kad Zalgiryje vel yra Krapikas, va kas tikrai yra geras dalykas, moliomojunas jau braizo ateities planus, sudegus Kaziui vyr trenerio kede vel matuosis Krapas. O ka, Zalgiris juk yra klubas, kuri visada reikia palaikyti.

  42. Auriukss

    Kai pagalvoji labai realu,kad trečiadienį bus paskutinis Jankio grajus……žiauru ,kai pagalvoji……

  43. ispudis

    motiejunas siemet susimove.bet kas nedaro klaidu.del jo zagiris jau 10m.kvepuoja.

  44. Molio motiejus chmo

    Nu laba diena
    Kas kaltas, kad didzioji dauguma komandos nevykeliai? Nevykeliai ar tas kas tuos nevykelius surinko ir po to iesko kaltu?

  45. Dugnas

    Kalnietis,Strielnikas,Gifajus…Kokie jų kontraktai ? Gal kaip visos Neptuno komandos :) juokas juokais.Graudus krepšinis! Akys vemia žiūrint kaip žaidžia komanda :) Laimet kitas tai laimėsit tikiu 100 %, bet kas iš to ? Finala laimėt jokių šansu o ir patekt prieš Kabelį į jį nebus šansu..

  46. ispudis

    kai pasensta murininkas jis nepakelia plytos.seimo nariai ir krepsininkai nesensta

  47. Regizas

    Nežinau, kodėl visi tą Motiejūną liaupsino… Kad žalgirį ištempė iš dugno? Tai kiek pamenu, Žalgirio pakilimas prasidėjo atėjus Šarui… Jis vienintelis kažką dar darė dėl mylimos komandos… Nenuostabu, kad išėjus Jasikevičiui Žali grįžo ten pat kur ir tupėjo… Bet kaip niekas, nei komandos vadovas, nei treneris nei kapitonas galų gale negali supurtyt komados, kad chebra žiūrėkit, ką jūs darot, esat Lietuvos komanda, patapot Lietuvos gėda… Savigarbos reikia turėti. Su eurolyga prisipjove, bet LKL… Jau atsiprašau, bet palaikymo nelaukit greitu laiku, jį reikia užsitarnauti, gali sukrist vienos varžybos, bloga diena, labai gera varžovam, bet ne eilė komandų, kurios valosi kojas į žalgirį jau visą mėnesį… Ar jūs iš tikro esat tokie nevykėliai, kad patys nesusivokiat kur esat ir fanai turi išsikviest pasišnekėt apie tai, kas visiems aišku? Jūs prisižaisit, nepateksit net į finalą, kas tada? Manot kitais metais versit kitą lapą ir kaip niekur nieko rinksit pilnas arenas? Svajok Pauliau toliau, kol vėl atgaus žalgiris pasitikėjimą reiks ne vienų metų…

  48. ispudis

    jei gerai suprantu,zalgiris rupi tik motiejunui ,kauno merui ir saboniui

  49. ispudis

    visi kiti bando padeti ,patarimais

  50. Aha

    O kai pagalvoji, visa sita griuti nuleme vienas ziauriai kvailas ir prastas sprendimas – pasamdyti Schilleri. Ka jie tam Zalgirio ofise ruke, kad jiems pasirode tai gera ideja? O paskui viena klaida seke kita – dabar visu grazumu matom ta domino/sniego gniuztes efekta realybej. O ir del kito sezono optimizmo ne prudai. PM vel rinks komanda, Maksvytis neturi autoriteto tarp legiono, nes jiems jis nera zinomas, todel dar ir del to gali kilt problemu norint pasikviest norimus uzsieniecius. Dar pridejus fakta, kad Zalgiris su visais sio sezono susimovimais gana smarkiai susigadino savo ivaizdi… Zodziu, kad ir kaip bepasibaigtu lemiama kova, Zalgiris visom prasmem jau pralaimejo, Maksvytis taip pat, del ko yra tikrai nesmagu, vis delto tai rinktines treneris ir norisi, kad jam sektusi. Nu o Adomas gales sekmingai darbuotis Ziemelio projekte, kuris jau dabar gali trint rankomis, nes jei PM nesugebes perlipt per savo ego ir ambicijas, pripazint savo klaidas ir ju nebekartot, tai Zalgirio garantuotai vietai Eurolygoj iskils reali gresme.

  51. TO AHA

    Ar tikrai blogas buvo sprendimas pasamdyti shilleri??ar Schilleris kaltas,kad jam Motiejunas visokias siuksles igrudo i komanda??nenorejo schilleris komandoje Kalniecio,strielneko,ulanovo,jankuno,Blazevic…..tai kaip galima Schilleri kaltint?? kai schilleris i SG norejo greito,atletisko indvidualiai stipraus amerikiecio…o jam Motiejunas ikisa nepabeganti indvidualiai nulini Strielneka…ir sako stai tavo naujas startinis SG….tas pats su Ulanovu….Schilleris isigyjo kaip atsargini SF ,Giffey,ieskojo pagrindinio SF…ikiso Ulanova…antru izaidejiu ikiso Kalnieti…tai ko schilleris kaltas,kad jam prigrud Motiejunas visokiu zaliui kraujo,tikru zalgirieciu….

  52. Darius

    keletas detalių, man labai nepatiko Žalgirio gynyba pirmose rungtynėse su Neptūnu, kai 4 kėlinuke Žalgiris praleido 34 taškus. Lygiai tiek pat, ty 34 taškus Žalgiris 4 kėlinuke praleido vakar. Toliau, vakar Neptūnas pergalę pasiekė 5 žaidėjais, kiti buvo minusiniai arba nuliniai. Todėl čia jau Maksvyčio atsakomybė, kad turėdamas ilgesnį suolą nesugeba nuvarginti 5 varžovų per visas rungtynes ir nesugeba jų išbauduoti. Išbauduok vieną ir liks keturi, kelk tikslą juos atakuoti, naudok spaudimą, išleisk tą Kalnietį, pakeisk jį strielniekiečiu, Websteriu ir tegu spaudžia tą Leimanį kol nepadvės. Kai padvės, spausk išėjusį Mažeiką, tegu dvesia ir tas, neduok varytis kamuolio, neduok net į grindis sumušti, smauk. Jie neturi įžaidėjų, bet mūsų super pergirtas Maksvytis nesugalvoja, kaip žaisti prieš komandą, kuri neturi įžaidėjų. Iš sporto mokyklos paimk trenerį ir tai bus geresnis. Suprantu, kad ne jis rinko šitą gaują, ne jis ruošė, bet esminiai dalykai turi būti daromi visur tokie patys ir tie patys. Želionis, Jogėla, Griciūnas rungtynes baigė su 4 pražangom, tokia situacija būtų dovana kiekvienam treneriui, liepk atakuoti per juos, tikrai kuris neatlaikys ir gaus penktą. Nieko nesugeba, nes prisipirkę senų laužų, krepšinio lavonų, nepajudančių strielniekų jankūnų milaknių kalniečių. Vos juda visas rungtynes, o gale laksto apsišikę. Kaip galima neperlaužti penkių žaidėjų ? Neduok kvėpuoti, laikyk tempą, dusink ir jie numirs. Bet ne, duoda įsižaisti, o tada jiems ateina antras kvėpavimas, jie pajunta kraujo skonį ir tu jų nesustabdysi. Už šitą seriją Maksvyčiui riebi žuvis į jo žemaitišką subinę. O Zdovcui, stebinčiam šitą mėšlą, sveikinimai.

  53. TO AHA

    ir tas pats bus kita sezona…jau Maskvyciui igrudo Motiejunas zalia krauja tikra zalgirieti Krapika i asistentus…..Saboniukas irgi neaisku ko sedi ten asistentu,…nes toks vaizdas,kad Saboniukui pasakyti,atsistok ir rekauk beleka,kad per kameras parodant atrodytu kad kazka darai

  54. Tikras fanas

    Taigi komanda rinkta dėl rūbinės! Kokie svarbūs rūbinėj Milas, Jankis, Kalnietis? Ir kitą sezoną reiukia rinkti RŪBINĘ. Kas ta aikštė – tik RŪ BI NĖ! :) p.s. Motiejūno “geniualumas” baigėsi su Šaro išėjimu. Tiek čia to genialumo. Pliusas – bus galima ramiai atleisti PERVERTINTĄ Maksvytį ir imti Čanaką

  55. ka

    dare sita sezona viskas nepavyko , tiesiog viskas , ir su Maskveku irgi nepavyko. Dabar jau nieko nelieka tik nieko daugiau nedaryti ir myzti sau i bata. Neaisku ar geriau pabaigti sezona treciadieni ar smaukytis iki galo ir labai tiketina del bronzos. Toks inovacinis sezonas , jei kas nesupranta kas tos inovacijos rasykit pmo , manau jisai gal jau suprato kas tai yra. Turetu paaiskint.

  56. Pažadas

    Iškilmingai ir viešai pažadu: nepirkti kitą sezoną abonento ir neiti į areną žiūrėti rungtynių, jei komandoje ir toliau žais nepasivelkantys nevykėlai Milaknis ir Kalnietis. Gerai tuos pinigėlius bomžam išdalinsiu, tegul prageria.

  57. JONAS

    ŽALGIRIS TIK ĮMITOJA KAD KOVOJA SENIAI LAIKASIVARYT MILAKNĮ STELNIKĄ MAREKĄ GIPAJŲ NES JIE NETIK KAD NEIMETA BET GYNYBOJE VISIŠKI NULIAI

  58. Vytautas

    Baikit aimanuoti. Pirkime bilietus ir eikime palaikyti mūsų mylimo Žalgirio. Ne tik tada kada jis iškovoja taures, bet ir sunkią valandą. Viskas bus gerai. Tegyvuoja Kaunas ir Žalgiris.

  59. Darius

    Vytautai, su tokiu žaidimu jie turėtų dykai žiūrovus įleisti, o ne pinigus už pornografiją lupti. Nepykit, bet nei euro nemokėsiu už bilietą, nes neketinu savo pinigais remti subines judinančių slunkių ir moliojūno durnysčių.

  60. Vytautui

    Sveikintinas labai siūlymas palaikyti komandą bet kokiu metu – pralaimėjime ar pergalėj – čia viskas gerai. Tačiau manau reikėtų nusiimti jau nebe rozinius, o raudonus akinius ir pasakyti visą tiesą griežtai, kaip yra – palaikyti komandą galima ir reikia tuomet, kai matai žaidėjų degančias akis, norą, stengimąsi, kritimą ant kiekvieno kamuolio, net jei ir nesiseka žaidėjams pataikyti, gal tiesiog pasitaikė juoda diena. Tada tikiesi, kad jei šiandien nepaėjo žaidėjui, tai gal paeis kitą dieną, matai jis dega noru, daro neįmanoma, tada aišku ir palaikymas neišblėsta. Tačiau kai matai komandą, kuri jau seniai dėjusi didelį skersą tiek ant pačių savęs, tiek ant komandos vardo ir istorijos, tiek ir svarbiausiai ant sirgalių, ir be Luko ar paskutiniu metu Ulios, net nesistengiančių žaisti, išėjo, atlakstė kaip koks šlykštus latvis savo laiką TUŠČIAI ir vėl patenkintas ant suolo subinę šildo – prapuopla bet koks noras palaikyti komandą. Nybo – jau greičiausiai pasirašė pelningą kontraktą ir jam jau viskas pofik, jis jau nebe Žalgiryje, jis jau kažkur kitur, 3 savaitės jo nebėra; Jojo – vienas rungtynes padoriai sulošia, kitas keletą išsivėpęs laksto, idiotizmus po krepšiais krečia, nei pataiko, nei apsigina; MNilas – vakar buvo pasišlykštėtinas (apie latvį išviš bjauru kalbėt, jo jau prie gerus porą mėnesių nebeturėjo likt komandoj), toks vaizdas arba jam labai chrienovai su sveikata, arba jis irgi dėjęs; Kavano – su juo irgi kažkas atsitiko, porą savaičių žaidėjo nerasta; Gifai – plaukiojantis, dažniausiai minusinis; Kalnas – per senas, nebepabėga – taio pasakyk KAIP už tokius žaidėjus sirgti, kaip juos palaikyti ?? Kazys, matosi, super pervertintas treneris, keitimai tūpi, nesuvokiami, nori visiems būti geras, taktikos nulis, gynybos nesustato, žaidėjų neužveda, subinių jiems neišspardo; Krapikas – atnešė lūzerio karmą, kur jis ten ir pralaimėjimai… Vytautai, tai kaip siūlai palaikyt TOKIĄ degradų komandą, a ? Ar tiesiog nešti motiejui babkes, tipo jūs tik ateikit į areną, palaikykit, o aš jau jūsų suneštas babkes jau žinosiu kur ištaškyt ?
    Bijau, kad rytoj Kazys sukurs Žalgirio ANTIISTORIJĄ, kokios nebuvo per visą jo gyvavimo istoriją – kadangi dar sekančių 2 sezonu kontraktas neįsigaliojo, tai jei rytoj Kazys susimaus, panašu, kad jo ilgalaikė karjera Žalgiryje taip ir neprasidės – kokia prasmė 2 metus turėti lūzerį trenerį, kuris net gerokai žemesniame nei EL lygyje nieko absoliučiai apčiuopiamo nėra pasiekęs, tai kaip jis trauks EL (kol kas) lygio komandą ?

  61. o tarp kitko

    bilietai netiketai pigus, pirmam aukste nuo 3 euru

  62. ....

    Bilietai pigūs, nes net už dyką niekas neitų. Motiejūnas vienas galės žiūrėti apsipatenkinęs šitą savo dreamteamą, kurios žaidėjai katorgą aikštelėj atlikinėja. Tuoj pats ir bugnus daužys, nes nebus kam. Nemokamas patarimas vadybininkėliui, nesiplanuok daug iš bilietų kitam sezonui, nes fanai šito sezono dar ilgai neužmirš.

  63. nu jo

    Kodėl turėčiau mokėti 3 Eur už renginį, kuriame atmosfera kaip laidotuvėse, o komandos žaidimo lygis kaip 10 c klasės ir dar išeisi susinervinęs ?

  64. Zalgiris

    Ispraustas i kampa adomaicio Bagaze turtinga Lemiamu musiu patirtis

  65. Kalte

    Kam tenka didziausia kalte del itin prasto sezono ? Apklausa

  66. Fiasko

    Kam tenka didziausia kalte del itin prasto sezono ? Apklausa

  67. Nerimas

    Arba jie laimi Ryt arba prasides Atostogos

  68. Dariau

    Sitoi serijoi dauguma Minusiniu arba Po 2 taskus Tik Lukas Lukociunas Lavergnas dar Kovoja

  69. Jonava

    Jau negana Legionieriai nezaide serijoi Lecomte nuvyle Palacioso nekovojo

  70. Vytautui

    Eik nx

  71. Kleiza

    Zalgirio sprendima I Miltus sumales Kleiza zaidejai mire sezonas tragiskas

  72. heyhey

    siandien ir/arba likusi savaite viska parodys, kleiza is dalies teisus , galima paaiskinti tik nenoru zaisti , bet yra visas treneriu stabas + pmo turi rasti budu kaip priversti zaisti visa komanda , ir dar , negalima moketi po 400 zaidejams uz tris rungtynes pvz strelniekui o tuo labiau uz vienas rungtynes giffy , turi buti kazkokia motyvacija.

  73. Nieko

    gero nebus ir kitą sezoną. Nebus tol, kol komandoje dirbs tokie “specialistai” kaip tėvo sūnelis Basonis. Neabejoju, kad ir žemesnėse grandyse yra ne vienas toks “aukšo lygio specialistas”, kurio vienintelis nuopelnas, kad kieno nors sūnelis ar giminaitis. Todėl ir rezultatai tokie.
    Tėvas dar būdamas LKF prezidentu rodė savo vadovavimo lygį reklamuodamas Lidl-o batonus.
    Dabar sūnelis įkištas. Šlykštu žiūrėti.

  74. Darius

    kas dėl šiandien, Klaipėda pralaimės, bet prieš tokio lygio komandas Žalgiris gali pralaimėti 1 kartą iš 20, o ne vargti serijoje. Neptūnas žymiai silpnesnis, vos keliese žaidžia, tai manau, kad tikrai neturės jėgų visoms rungtynėms. Bet į Žalgirį žiūrėti tikrai bjauru, komanda paversta švogerizmo uabėliu pinigams įsisavinti. Čia žmogus rašo, kad administracijoje dirba sūneliai, bet ir žaidėjų tarpe panašiai, sudėtyje dalis žaidėjų pasirinkti dėl to, kad yra “žalio kraujo”, treneris krapas irgi ne pagal profesionalumą, bet dėl to paties “žalio kraujo”. Sūnelis kaip sakė, Basonis įkištas pašnekėjus tatai. Labai gaila. Pažiūrėkite, daugelis žaidėjų per visą sezoną taip ir netapo žalgiriečiais, už tokius sirgti nekyla noras. Kažkaip ankstesniais metais būdavo susitelkę, vieningi, kovingi, pikti. Dabar viskas jiems dzin. Greičiau jie išsiskirstytų.

  75. radot

    pagaliau prie dar keleto prisikabinti , ko jums tas tautis trukdo , jam ten nieko nemoka beveik , na krapikas antru treneriu tikrai gali buti , bet va mila pasirasineti kitiems metams?O dar Kalnieti pasilikti ir moketi simtus tukstanciu cia tai aburdiska, o giffy moketi apie 400 , tik uz vienas bliacha gerai suzaitas runtynes? O pernai tam argentinieciui praktiskai uz sedejima ant suoliuko? Jei zaidejas atvaziuoja ir matai kad is jo nieko nebus tai siusti ji reikia gydytis ar dar kur nors,. Strelniekas pries naujus dar krutejo siek tiek , be po nauju jau sausio gale galima buvo ji tevystes atostogu isleisti.

  76. Darius

    ne taip supratai, kalbame apie pati zmoniu pasirinkimo principa, kai zmones idarbinami ne pagal kompetencija, o pazintis. Gerai, jei ikistas sunelis atlieka savo darba, bet sutik, niekas Saboniuko nebutu emes i jokius trenerius, jei ne tata.

  77. Darius

    P.S.
    dabar galvoju, o vietoje ko i Zalgiri buvo paimtas Saboniukas, ar tik ne vietoj Tomo Masiulio ? O Masiulis lyg pakeite Songaila ? Taip ar ne taip ? Nes jei as surasiau teisingai, tai nuo Songailos nusiritome iki Saboniuko. Nuo auksciausios prabos buvusio krepsininko iki antro Ispanijos diviziono.

  78. Isukapstis

    Jei siendien ir Isikapstis Daug dziaugsmo nebus Su Lietkabeliu nebus lengviau

  79. Neptunas

    Tam Yra Adomaitis Ne kiek Silpnesnis Neptunas yra kas ysauna Ka Motiejunas negali komandos uzdegt

  80. Zalgiris

    Kybus gynyboje

  81. taip

    greiciausiai nebutu eme jo , bet per du metus jisai kazko ismoko ir patobulejo , Kalniecio tikriausiai irgi nebutu eme jei nepaskutinis jo sezonas Rusijoje ir nebutu draugas pmo , šileris jo nenorejo , buvo įkištas , aišku tai erzina , bet tai nera daugumoje vien tokie atvejai . Na gal but su Milakniu kazkas panasaus .