Zalgiris dominates against Neptunas, advances to Lithuanian League semis 21

BasketNews.com

In a do-or-die game of the Lithuanian Basketball League quarterfinals, Zalgiris Kaunas eased pats Neptunas Klaipeda 89-60 (23-14, 16-13, 33-17, 17-16) and advanced to the next phase.

The reigning Lithuanian champs will meet Lietkabelis Panaezys in the LKL semifinals. The semis format consists of the best-of-five series.

Powered by Josh Nebo and Niels Giffey’s buckets, Zalgiris ran away from their opponents in the second quarter. The Greens spurted 10-1 and created a 14-point advantage (36-22). Neptunas arranged a last efficient attack before halftime and both squads were separated by 12 points (39-27) after 20 playing minutes.

Zalgiris pushed the gas pedal once more at the start of the third tally. Kazys Maksvytis’ men organized a 12-0 push, gained a 24-point advantage (58-34), and never looked back.

Niels Giffey was a top performer for the winners, finishing the duel with 15 points (2/4 2PT, 1/2 3PT, 8/8 FT), 5 rebounds, 1 assist, 1 steal, and 23 PIR.

Zalgiris: Niels Giffey 15 (5 REB), Tyler Cavanaugh 14 (5 REB, 4 AST), Josh Nebo 11, Tai Webster 11.

Neptunas: Deividas Gailius 14, Matas Jogela 9, Benas Griciunas 7 (6 REB).

Comments

  1. ispudis

    skirtumas didelis,bet ziureti buvo sunku

  2. ....

    Aj tai pasirodo šitie lavonai dar gali žaist kai nori, nors dažniausiai nenori. Gaila, kad Neptūnui jėgų neužteko, nes šitie nevykėliai dar bent tris rungtynes fanus kankins. Nu nieko, Lietkabelis užbaigs jų kančias. Aj ir ant tiek šlykštu buvo žiūrėt kai žiūrovai ant galo džiaugiasi kaip į Eurolygos pusfinalį patekę. Jūs rimtai? Va iki ko dasigyvenom, dugnas visiškas.

  3. Linas

    Laimėjo,nu ir ką-visus tris kartus turėjo tokį neptūną panašiai truktelt,bet galų gale sužaidė tik kai šiknos pradėjo svilti. Atsiprašysiu nebent kai laimės Lkl,o kolkas po kiekvieno pralaimėjimo šersiu by. …s,nes nusipelnė…

  4. Maksvytis

    Tiskevicius gal emetes Motyvacijos zaideju Sportinio pykcio paiesku pries Runktynes kokius Metodus naudojot kad issaiskint zaidejams kaip cia viskas slydu ir Trapu tapati Madinama sumustiniu principu Kazkiek Pabarem poto Pagyrem bandem ilisti i zaudeju vidu 😁😂

  5. Pritariu

    Linui ir be vardo

  6. Dega

    Kazys nors viena sprendima prieme neleisti Strielnieko i starto 5

  7. Dega

    😀😁😂 Nybo 🔥 Paskutines runktynes Tai uzjudejo Kaip nori ka veike 4 Runktynes ir Giffey 15 tasku deka Neptuno gynybos ir Neptuno jegu nebuvimas

  8. Nestabili

    Kodel Komanda banguoja kad komanda nestabili

  9. Nesidziaugiu

    Ner ko Dziaugtis siendien suzaide tie kurie nebuvo suzaide Tiesiog Neptuna apleido jegos Sunkiai sekesi puolime po krepsiu

  10. Aha

    Nu ka, sio sezono kancios tesiasi toliau ;). Bet kas yra Maksvyciui, kad jis jau nuolat prisisneka preskonfose? Dabar tikisi lengvesnes serijos pries Lietkabeli ir dar isvadina jo zaidejus netalentingais. Rimtai, Kazy???? Turbut geresnes motyvacijos Canakui ir zaidejams net nesugalvotum (o jos jiems ir taip netruksta, turint tiesiog istorini sansa patekt i finala, kai Zalgiris yra toks, koks dabar yra).

  11. Darius

    nemaciau rungtyniu, nes praejo noras i juos ziureti. Kaip jau rasiau ankstesneje temoje, buvau tikras, kad siandien Zalgiriui vargo nebus, nes Neptunas netures jegu zaisti.

  12. Lekavicius

    Lekaviciui nepaejo siendien

  13. Adomaitis

    Viska gerai pasake apie Lietkabeli pranasumus

  14. Lietkabelis

    Sestadieni matysim visai kita vaizda ir Sviezesni

  15. tai

    už ka jus sergat ? Man tai neidomu , bet jus patys saves paklauskit avinai bl..!

  16. Šančiai

    Vakar gyvai mačiau tikrą Žalgirį. Ir mąstantys gerbėjai atėjo (bent savo buvimu arenoje) palaikyti mūsų mylimą komandą. Tikri Žalgirio fanai visada bus su komanda- ir kai laimi, ir kai pralaimi. O jums niekados nebūna juodų dienų? Nelaimių artimoje aplinkoje? Juk žaidžia gyvi žmonės , o ne robotai… Būkim atlaidesni, demokratiškesni, pakantesni . Viskas bus gerai. Įveiksime ir tą jugų prifarširuotą kabelį ir dvasiškai išsigimusį rytą. Valio Žalgiriui.

  17. Vycka

    Sveikinimai tikfiesiems žalgiriniams, kurie už ŽALGIRĮ visada, kuriems netrukdp atsikratyti žaliai-bto kraujo nesėkmės, vadovai, žaidėjai, skiepai ar išvis bet kas

  18. Hyper

    Tikri Zalgirio fanai vakar buvo arenoje. O cia besireiskiantys komentaruose heiteriai yra tuscia vieta

  19. Tikri netikri

    Taip kaip zaide Su Neptunu nenusipelno finalo ar Titulo

  20. Vycka to tikri netikri

    titulo visada nusipelno tas, kas jį laimi, visa kita yra tuščios pezalionės

  21. Lietkabelis

    Su Lietkabeliu bus visai kita kova daugiau kovos Ir koks nusiteikimas Bet Lietkabelio Sudetis geresne uz Neptuno