Zalgiris loses semifinals for the first time in LKL history 103

BasketNews.com

Zalgiris Kaunas will miss the Lithuanian League finals for the first time in nearly 30 years (since the league was created in 1993). Lietkabelis Panevezys prevailed over Zalgiris, 86-75 (15-17, 28-15, 24-25, 19-18) on Saturday, and finished the best-of-five series 3-1.

Lietkabelis will meet Rytas Vilnius in the grand final, while Zalgiris will fight Siauliai for the third place. Teams will compete in a best-of-seven series.

Even though Zalgiris opened the game with an 8-0 spurt, Lietkabelis quickly recovered and stabilized their positions (12-10). They ran away from Zalgiris at the end of the second quarter, closing the first half with a 13-4 push and gaining a 13-point lead (41-28).

Despite Zalgiris coming within 5 points (70-75) in the last tally, Lietkabelis pushed the accelerator pedal once more and did not look back (84-72).

Gediminas Orelik led the route for the winners, posting 19 points (2/3 2PT, 2/7 3PT, 9/10 FT), 4 rebounds, 3 assists, and 20 PIR.

Tyler Cavanaugh and Lukas Lekavicius had 14 points apiece for Zalgiris.

Lietkabelis: Gediminas Orelik 19, Dovydas Giedraitis 12, Kristupas Zemaitis 10, Dorde Gagic 10 (7 REB), Nikola Radicevic 10.

Zalgiris: Tyler Cavanaugh 14, Lukas Lekavicius 14 (5 AST), Joffrey Lauvergne 11, Janis Strelnieks 10.

Comments

  1. Fak

    Jau turi pasiimti kaltę Paulius Motiejūnas ir dinkti iš čia

  2. Fanas1

    Super atsisveikinimo dovana kapitonui barankos skylė

  3. Opa

    Nu lavonai , i krematoriuma greit!!! Geda ziauri

  4. BBD meras

    BBD jau ant lavoninės “Žalgirio”!

  5. Pranxtah

    Ar apgailėtinas vadybininkas pagaliau pasitrauks? Motiejau, jei esi žmogus ir vyras, tai pripažink klaidas ir dink iš čia. Ar čia kokia gaujinė-mafijinė struktūra valdyboje ir niekas nesikeis? Visiškas topinis fiasco.

  6. 709

    Aciu komandai uz “puiku” sezona. Gaila tik Jankuno ,kad tokia liudna nata baigs karjera. Prie Jures dar kazka rode-prie Kazio komanda mire.

  7. Meška

    Nu ką -nuostabus, dėsningas rezultatas. Parodė kas yra kas – taip nuvaryti Šaro žalgirį, per du metus…Čia nėra ką pasakyti. Buvo galima Čanaką paimti – matosi seniai, kad geras treneris..Atleisti senius – su visa pagarba jiems. Burti komandą iš naujo, Giedraitį paimti iš Panevėžio- pakol kiti nepaėmė…Dar vienas toks sezonas ir galėsit užsikalti langus arenoje.

  8. Linas

    Istorinis pasiekimas ir didžiausia gėda Žalgirio istorijoje ir beje visiškai pelnyta.Net Romanovo laikais už dyką žaidžiantys žaidėjai neatrodė taip beviltiškai…Tikiuosi ponas direktorius patenkintas savo darbu…Ir turbūt tikrieji fanai su rožiniais akiniais vis dar tiki,kad viskas gerai ir komanda atsigaus.. Atsichiūkinkit galų gale,mes pirmą kartą istorijoj nepatekom į finalą!!!

  9. Fanas nuo mažens

    Pralaimėjo ir šypsosi Strelniekas blet, nušauti jį maža, aš prakeikiu Motiejuna, Maksvyti ir visus žaidėjus išskyrus Mareka Ulanova ir Lekavičius, tikiuosi kad visa likusi gyvenima juos lydės nesėkmės

  10. Tadas

    Sveikinam Žalgirį!

  11. zerocool

    motiejuna lauk ir komanda isformuot

  12. fiasko

    Puikus įrodymas, žaidžia ne pinigai. Tikiuosi yra dar komandoje sveiko proto, kuris nutrauks tuos bičiulystės ryšius. Komandoje turi žaisti jos verti žaidėjai ir už adekvačią kainą. Kyla daug klausimų dėl pinigų, žaidėjų lygis neatitinka deklaruoto biudžeto. Šalia Šaro ne tik žaidėjai tampa geresniais, bet svarbu ne pervertinti savo gebėjimų.

  13. ....

    Gavot ko ir nusipelnėt. Tik kai parodė Jankį po rungtynių, labai gaila pasidarė. Nusipelnė jis tikrai kitokios karjeros pabaigos ir pats tikriausiai to nesitikėjo. Nu bet ką, viso Jankį, sekmės tau ir ačiū už viską.

  14. Ar

    Jau šito pakaks kietakakčiui suprasti kad nieko apie krepšinį neišmano , ar dar viena sezona aukos?

  15. Aha

    Nebera jau cia komentuot. Visiem ir taip viskas aisku. Tik faktas vienas, kad sito sezono mesla Motiejunas kuops dar labai ilgai.

  16. Fanas

    Visi komentarai tikslus ir apie istorija, ir apie Ramanovo laikus. Motiejunas turi prisiimti atsakomybe, jo laikas Zalgiryje baigesi. ACIU UZ VISKA, BET ATEJO LAIKAS IR TAU

  17. Fanas

    Supistas moskvyčius, jei dar turi kiaušių (jei tokie apskritai yra), turi išjart dabar dėti pareiškimą apie išėjimą, pasiimti karpį ir išnykti visiems laikams iš Žalgirio istorijos. Sutrauka kiauliaakis motiejus visus reikalus perduoda dalininkui ir taip pat pisa nafik į visas keturias puses. Šitų Žalgirio griovėjų nė per patrankos šūvį negalima prileisti daugiau prie Žalgirio. Beržininkaitis su Sabu užbaigia sezoną jau net nesvarbu kaip, tada išformuot komandą, lieka Lukas ir Ulia ir tada dalininkas tegu ieško naujo su kiaušiais trenerio ir pradeda komandos regeneraciją iš pamatų.
    Po tokio istorinio fiasko rimtų žaidėjų bijau neprisikviesim, teks rizikuot su jaunimu ir noname’ais, psichologo nafik nebereikia, jokios naudos, ir tikėtis kuo geresnių rezultatų. Siekiamiausi planai – išeiti į KMT ir JKL finalus (bl.. negalvojau, kad teks taip sakyt – ne užtikrintai, kad Ž ten privalo būti, o TIKĖTIS kad ten būtų :-( ), teks istoriją kurti iš naujo

  18. Saulius

    Komandoje tik du žaidėjai, Lukas ir Edgaras. Visų kitų nebesinori matyti. Trečia vieta Žalgirio gerbėjui ( nuo 1970m ) nedomina. Baisesnės Žalgirio komandos nesu matęs. Sezonas pasibaigė…

  19. koks skirtumas

    Sveikimai Lietkabeliui. Kitais metais sirgsiu už jį. Jei man kas pasakys, kad Maksvytis yra „naujai į komandą įsiliejęs treneris, papuolęs į mėsmalę“ ir pan. – spjausiu į veidą. Maksvytis yra LT rinktinės treneris. O LT rinktinės treneris geriau nei kas kitas turi žinoti žaidėjus. Kitaip – koks jis rinktinės treneris, kaip jis renka rinktinę? Kai pamačiau, kad vėl Maksvytis keičia po žaidėjus trejetukais, pamaniau, kad žiūriu ledo ritulį. Gal kam atrodo kitaip. Kas ten jam ditirambus rašo? Kybartų Lenciūgo gerbėjai? Čia – Kaunas, čia – Kauno Žalgiris. Deja, buvęs. Maksvyčio nuopelnas neabejotinas – „damušė“ galutinai. Atėjo į rungtynes vėl be jokio išankstinio plano, vėl eksperimentai, vėl jokios minties. Nuo kada visokie websteriai ir Latvijos pensininkai žaidžia geriau, tarkim, nei Milaknis? Nepagaunu humoro. Gal aš ką praleidau, gal kažko nesupratau? Iššovė sykį, nu, du sykius zelandas su latviu. Bet prieš ką? Kada? Kartais ir lazda iššauna. Ir būna, du kartus. Trečio – ne. Man labai gaila komandos. Ir gaila, kad ji neteks daug gerbėjų, man gėda. Maksvytis turėtų dabar pasitraukti. Jei jis dar turi bent kiek garbės. Nes matosi iš šono, kad komandos net nesugeba įkvėpti, sustyguoti – juo labiau. Kada ateini tokiu laiku, turi gebėt komandą bent nuteikti. Na, galiausiai koks skirtumas, nes į Žalgirio rungtynes nebevaikščiosiu, tokių bus daug. Nežinau, man trūksta žodžių…

  20. Giedrius

    Sveikinu visus kauniečius! Gyvenime yra ne tik krepšinis, bus proga pasimėgauti kultūra ir kitais svarbesniais dalykais

  21. Zzz

    Sakykit ką norit, bet šitas sezonas pramušė visus dugnus nuo pat gyvavimo pradžios. Nors ir skolose,be legionierių ir be trenerio finaluose dar taip žemai nusiritę nebuvom. Ir viskas tik dėl vieno žmogaus nekompetencijos ir arogancijos.Gal dabar iškils poreikis pamąstymams. Nors labai abejoju.

  22. Piktas

    Geda Motiejunui kad suzlugde komanda. Tiesiog zodziu truksta.

  23. Titas

    Motiejūnai ką žadi daryt su šitais lavonais! Reikia keist visą komandą iš pagrindų.

  24. Titas

    Motiejūnai ką žadi daryt su šitais lavonais! Reikia keist visą komandą iš pagrindų.

  25. Sigis

    Kazys von

  26. Diedas

    Na ka psicho Motiejau ar po tokios gedos drasiai po miesta vaiksciosi, nebijai kad kas mors spjaus i tavo bjauru snuki. As tai vien jau is tokios gedos akiu mieste koki menesi nerodyciau. Byrbink ta savo sokeja ir nedrysk daugiau kist nagu prie Zalgirio

  27. Andrius Ariogalka

    Jei AKELA, savo mentalitetu prilygtų normalios šalies žaidėjui, o jo veiksmų Teisėjai Nepriklausomieji netemptų Vagių valdomo klubo už ausų, tai LKL dar anksčiau intriga būtų pasirodžius. Tiesio Idiotai, 10:1 biudžetą susirinkę, sugeba pasidalinti taip, kaip šį sykį nesustrategavo. Lietuva sirgo už ŽALGIRĮ, kai ten vyrai kovėsi prieš Raudonosios Armijos, Visos SSRS ‘galybės’ simbolį. Taiip ir turėjo būti. Bet dabar, kai eilinis TV transliacijos žiūrovas mato Skubios Peržiūros pakartojimus, bet ‘teisėjų gildijos atstovai’ tvirtina esant pražangoms, tai eikit Jūs N-X. Ten pat, kur ir kadaise taip nekęsti okupantai bolįevikiniai. Jūsų metodai, nei kiek nesiskiria. Kritimas, žemiau plintuso.

    ‘Buvęs Klubo gerbėjas’

  28. GWB Sirgaliai

    Paruose plakata Karaliuaus Karuna krito Bet jo Didybe isliko

  29. Barca

    Saras Bronza nesidziauges Jasikevicius reikia tai pamirsti

  30. Maksvytis

    Del sprendimo nesigailintis K. Maksvytis Zalgiris serga ir ji rekia gydyti

  31. Saras

    Zalgiriui reikia viska pradeti nuo nuo nulio, Lietkabelis – finalo Favoritas

  32. 709

    Covid baigesi tai nuo ko Kazys gydys Zalgiri? Liachovas salia Motiejuno maciau linksmas sedejo,tai problemu kaip ir nera. Atejo laikas ne bilietus pardavineti,o skrajutes dalinti ir uz dyka ziurovus kviesti!

  33. Garasc

    Sveikinu su agonijos pabaiga! P.s. JOKIŲ šansų nebuvo prieš Lietkabelį. Na ir pamatysim, ar Motiejūnas- ne transvestitas- vyras turėtų trauktis. O ir Maksvyčio beviltiškumas pasimatė

  34. Aivaras

    Motiejūnai, at ne gėda? Kiek šiais metais, už nieką, milijoną virš susižėrei? Už ką niekše? Pamiršk mus, abonementas, avolaciau! 404€ už ką mokėti? Kad tu į kišenę susižertum? Paskutinis svolačius! Komanda tau px! Gaidys apsiseres!

  35. Žemyn upe

    Pagaliau atėjo atpildo valanda arogancijos kupiniems žaliesiems! Dar teks gerai paprakaituoti dėl BRONZINĖS PARODIJOS titulo:) Pauliau, “davaj, davaj, davaj” :)

  36. Fanas

    Taigi maža mergaitė iš Panevėžio buvo beveik teisi ir jūsų patarimas buvo beveik teisingas! „Lietkabelis“ 3:1 „Žalgiris“. Sveikiname Panevėžį, nusipelnė finalo!!!

  37. Fanas

    Ką dabar pagalvos Šileris, Zdovcas, Woltmannas…???? :D

  38. Fanas

    Dar svarbiau. Ką dabar pagalvos Motiejūnas, Makvytis, Krapikas???

  39. Zf

    Jei jau pralošti, tai geriau Lietkabeliui. Sėkmės Panevėžiui finale

  40. Aurimass

    Fanas esu nuo 1980,pamenu legendinės kovas su CSKA,Europos taure,Eurolygos taure,Romanovo laikus,labai gaila kapitono,kad jis taip baigė sezoną,bet ne jis kaltas,tikrai ne jis,šiandien sezonas baigėsi ir man…….liūdna……,,,

  41. Algis

    Antrą sezoną sakau, kad bėda komandoje su fizinio rengimo treneriais, bet to niekas nemato. Žaidžia po +-20 minučių ir nepaveža. Micičius su Larkinu po kiek minučių žaidžia ir čempionai.

  42. Algis

    Antrą sezoną sakau, kad problema su fizinio rengimo treneriais, bet to niekas nemato. Žaidžia po+-20 minučių ir nepaveža. Micičius su Larkinu beveik be keitimų žaidžia ir čempionai.

  43. Jonas

    Ilgai,ilgai nebus atleidžiama už šį sezoną

  44. Algis

    Įvyko kas įvyko, skaudu ir gaila. Bet turime nutraukti kaltinimus ir vieni kitiems padėti. Parodykite man kas nepadaro klaidų. Turime palinkėti sėkmės Pauliui, Kaziui ir visai komandai sėkmės ir išmintingumo.

  45. Fanas1

    Kažkaip yra blogas jausmas, kad ir ta trečia vieta šitai komandai nepasiekiama

  46. Petras

    Myliu Žalgiriui ir mylėsiu! Nežiūrint i nesekmes ateis ir šviesa aš gerbiu komanda,geresnes ner!

  47. BBD meras

    Išbirbino Žalgirį su 9 limonais biudžetu kažkoks Lietkabelis su 1,5 limonu. Ką kitais metais pirksi Motiejau? Turi nusižiūrėjęs lavonų jau? O gal tuos pačius dar paliksi? Superinį snaiperį Milaknį, Kalnietį, amžinai progresuojantį Lukošiūną dar ir užsieniečių komandoje pilna yra tokių kaip šie. Labai įdomu iš kur šaibų surinksi vadybininke, vėl turbūt verksi per visas medias, kad aukokit žmonės pinigų ir miesto savivaldybę melši kaip visad? Abejoju ar loxus įmonės berems ir investuos į Žalgirį.

  48. Algiui

    Ka tu cia nusisneki, kokios dar sekmes sitiems sudo gabalams ? Vienas sudas per pusantro sezono visai suzlugde Zalgiri, kitas subingalvis sudas atsivede kita suda i asistentus, o dar ir komanda gydyt ruosiasi, gnyda. Po dvieju savaiciu zadejo savo Zalgiri, o gavosi kasdien vis didesne degeneracija. Vienas per pusantro sezono suzlugde, o kitas sudas per pusantro menesio galutinai damuse musu Zalgiriuka. Tai kokųa sekme gali buti tokiems isgamoms ?
    Jei nori kuna isgydyt nuo vezio, turi pasalinti pati vezi ir tada jau uzsiimi reabilitacija. Todel vezio – motiejaus, apsisaukelio ale trenerio sudinio karminio asistento – ispjovimas is Zalgirio kuno yra privalomas, kitaip Zalgiris neisgyvens ir neatsistatys.jei sitie veziai liks komandoj, bus galima daryt Zalgirio pakasynas

  49. pist

    del sio sezono kalciausias yra motiejus,buk geras jei nesugebi surinkti komandos uzleisk sita vieta kitiems,,fanai turetu tave ant kilimo issikviesti,ne pagarba jankiui.

  50. :(

    Labai liudna sezono pabaiga mums, fanams, o zaidejams ir treneriams dar reiks iveikt ta walk of shame serija del bronzos. Neisivaizduoju, kaip jie zais ir kokia vieta uzims, o ir nerupi, nes vienintele tinkama vieta Zalgriui LKLe – tik pirma, visos kitos neegzistuoja. O jei ziurint filosofiskai, tai kiekviena serija, kiekviena istorija turi savo pabaiga tam, kad butu naujos serijos, naujos istorijos pradzia. Bus idomu paziureti, kaip Zalgiriukui pavyks pradet vel viska is pradziu. Ivertinant visas aplinkybes, susijusias ir ne vien tik su krepsiniu, bus ziauriai sunku. Bet taip jau buna, kai praktiskai per sezona sugebi suknisti visa iki tol buvusi idirbi.

  51. Darius

    Zalgiris uzsitrauke geda, pajuoka, kuri lydes komanda dar ne vienus metus tai tikrai. Turtingiausia komanda tapo slapia vieta. Viso to nebutu, jei ne fanatikai, kurie ciaupe bent menkiausia kritikos zodi, pasakyta pries Zalgiri ir reikalavi besalygiskai palaikyti komanda. Va dabar galesite ir palaikyti. Prisipasilaikete. Kas del Jankuno, senis gavo ko nusipelnes, jau keli metai is jo nieko nera, bet vis lieka dar sezonui, dar vienam. O moliomotiejus vis duodavo savo seseliu tapusiam Jankiui simtatukstantinius kontraktus. Vos subine panesa, bet apmokamas kaip visa Prienu komanda ir dar jo gaila, nenusipelne ? Butu normalus vadovas, Jankis jau pries du metus turejo iseiti i atsarga.
    O siaip tai viskas desninga. Sveikinimai Paneveziui, pastaciusiam moliojuna i vieta.

  52. zali...

    labai keista kad visi nepatenkinti treneriu… kaip niekas nepazaidzia tai dare ir neloginius sprendimus… … galejo pries neptuna psikraut nes skaudu ziureti… butu pasibeiges sezonas ir laukt naujo su nauju formavimu zaideju… tikiuos bus ir orelikas bus zalgiryje ir dar keletas lkl zaideju…

  53. Marius

    Motiejūnai! Su gėlėmis ir padoriu atlyginimo pasiūlymu pas Algimantą Bružą. Jums būtinai reikia pagalbos komplektacijos klausimu. Teisinga komplektacija daugiau nei pusė sėkmės. Niekas neišgelbės jei nepadarysite to gerai. O kol kas kažkokio poziryvo toje srityje nesimato.

  54. Gedinga

    Po gedingo pasirodymo zalgirio zaidejai nakti leido Kauno naktiniame klube 😁😂

  55. Istikimiausi

    Zalgirio fanai Green White Boys pranesa kad zalgirio gynejas Tai Webster bei kiti zalgirieciai linksminosi Cosa Nostra klube kuris yra kaune Ka daro legendines komandos zaidejai pirmakart istorijoje gedingai nepateke i finala ? Grizta namo ir eina miegot ? Uzsidaro saleje ir ruosiasi kovai del 3 vietos ?

  56. R 65

    Esu Žalgirio sirgalius nuo vaikystės ir vaikiškom akim mačiau ( su nuostaba prieš runngtynes per apšilimą stebėdavau prie aikštelės ) paskutinį legendinio komandos kapitono a.a. H.Giedraičio sezoną.Po to buvo 73 m SSRS čempionato bronza,taip pasibaigė labai ilga a.a. V.Bimbos era ir atėjo a.a. S.Butautas(dar po trijų metųkarjierą baigė M.Paulauskas),kuriam pavyko su komanda 78 m vėl laimėt bronzą ( ką pasiekt SSRS laikais mažom respublikom buvo sunku,nes nebūdavo atkrintamųjų ir reikėdavo aplenkt visokius caskus,dinamus spartakus surinkdavusius žaidėjus iš visos “sąjungos” ),po ko jis pasitraukė.Tai va tada atėjo tas vienintelis sezonas,kuris per šitiek metų priminė šį.Atėjo nekompetentingas treneris a.a.A.Rakauskas,pasipylė pralaimėjimsai nors žaidėjai buvo beveik tie patys,prasidėjo kalbos apie alkoholį,kas pasitvirtino nes buvo bausmės,pavardžių neminėsiu nes tie žmonės irgi a.a.. ir komanda vos neiškrito į žemesnę lygą ir teko žaisti pereinamą turnyrą,kuris vyko perpildytoje Sporto halėje ir komandą jame gelbėti grįžo a.a. S.Butautas,kas galų gale pavyko.O tais.metais Statyba ėmė bronzą,laimėdama net prieš SSRS rinktinės filialą CSKA.Tuomet iš Vilniaus pasigirdo kalbos,jog geriausius Žalgirio žaidėjus reikia kelt į Statybą ir ten daryti pagrindinę komandą.Tai kam viską surašiau-viskas primena šiuos metus trenerių nekompetencija,bloga atmosfera komandoje,alkoholis( vakarykštė GWB informacija,grėsmė iš Vilniaus (Žiemelio projektas). Tai va,per šitiek metų man šitie sezonai buvo blogiausi.Po tų 79 m prsidėjo V.Garasto era iš karto nuo sidabro

  57. R 65

    tada dar atėjo 16-metis A.Sabonis ir.prasidėjo išvis nauji laikai,pradžioje SSRS ribose po to.Europos ir net Pasaulio mastu ( Džonso taurė,išvyka į NBA).Visko buvo ir pergalių ir pralaimėjimų,ir finansinių bėdų,netgi katastrofų bet visad būdavo kažkokia dvasia,kova.Įvykdavo apsivalymai stsisakymai nenorinčių ar negalinčių

  58. R 65

    ir vėl lipdavom į viršų.O kas dabar? Pinigų mažai? Eurolygos mastu taip,bet LKL tai tikrai ne

  59. Linas

    Po vakarykščių boysų naktinių nuotraukų iš klubo,galiu pridėti tik vieną-jie yra šiukšlės,visi iki vieno…Labai noriu tikėt,kad gwb tribūna bus tuščia rungtynėse su Šiauliais.

  60. R 65

    Viskas persipynę-švogerizmas,draugystės,simpatijos,antipatijos,vieno žmogaus nuomonė.Čia vos ne putino sindromas,pabūna žmogus kažkur vadovu apie dešimt metų ir jeigu nėra lygiavertės kitokios nuomonės-viskas ateina žlugimas.Pažiūrėkit į administraciją.Arba jaunimas,arba lojalūs iki kaulų smegenų Pauliui žmonės.Na negali viską vienas žmogus.apimt.Ir verslas,ir rėmėjai,ir arenos,ir pinigai,ir bendra ir sava kišenės.Ir dar komandos komplektacija,kurioje po Šaro išėjimo parodytas visiškas neįgalumas.Da
    D

  61. R 65

    Dabar dėl trenerio.Nebuvau tarp tų labai besidžiaugiančų šiuo sprendimu,o dabar dar daugiau abejonių.Taip sunku perimt komandą tokiu metu ir tokioj būklėj bet liginkim biudžetus,kas visgi atspindi žaidėjų pajėgumą,nors daug ir permokėta.O ką mes matėm? Priešininko gynybos neišskatymas per tiek rungtynių,savos nesustatymas,keitimai grupėmis,pagrindinių žaidėjų neišsigryninimas ir čia su visa pagarba tik Neptūnas ir Lietkabelis tik Adomaitis ir Čanakas.O kas laukia kitą sezoną Eurolygoje-komandų,jų biudžetų,trenerių ir žaidėjų nevardinsiu.
    Klausimai,klausimai ir nerimas.Ačiū P.Motiejūnai už viską ką padarei Žalgiriui,o padarei daug bet nevirsk mini putinu ar lukašenka,o pasikviesk protingų ambicingų su savo nuomone žmonių į pagalbą,o ne tik jaunimo už mažus atlyginimus ar pataikūnus.Kito kelio nėra,nes kaip matau Žalgirį paėmei į savo rankas tvirtai ir ilgam,tai viena viltis jog susiprotėsi pats po šitiek klaidų.Kito kelio nėra.Pirkau bilietus,abonimentus ,atributiką,pervedinėjau pinigus ir pajamų mokesčių procentus,buvau “insideris”.
    Bet dabar nežinau.Liūdna,skauda-laukiu išvadų,veiksmų.
    Ir visgi vistiek-“Mes už Žalgirį !”

  62. Saro barca

    Barca trecia, dabar Zalgiris irgi del del trecios kovos. Pildosi jusu sakyta mintis, kad einate koja kojon 😁😂 Kazkaip visa sezona taip. Jei zalgiris gauna, mes gaunam

  63. Saro barca

    Bet Lietuvoje vis tiek viskas priklauso nuo Zalgirio jei zalgirio sprendimai butu geri sitos situacijos nebutu

  64. Arūnas

    Ir geriausieji kartais pralaimi, tokie jau šie metai, Žalgiris vistiek pirma ir tituluočiausia komanda Lietuvoje, tegu dauguma “varo” ant Žalgirio, bet iš Žalgirio istorijos niekas neatims! Abejoju ar kada kas nors aplenks ir pasieks tai ką Žalgiris pasiekė, kad ir LKL’e 24 kartus bus čiampionas, nebent Žalgiris nuo kitų metų sezone dar 24 kartus taps čiampionais…🙂to ir linkim, tikri Žalgirio fanai, žalia balta, ei, ei..!!💚🤍

  65. Geda

    Uzuot isgyvene del tragisko pasirodymo zalgirio zaidejai Linksminosi Kauno naktiniame klube

  66. 3 vieta

    Paskaitykit saro interviu

  67. 3 vieta

    Jankunas jau taip Ziedu pilni pirstai 😁😂 dabar nenumane Kad kovos del Bronzos karjeros pabaigoi

  68. 3 vieta

    Lietkabelis parode kas yra kas Labiau vertesni su Rytu kovot Finale 🔥👍🏆

  69. Maksvytis

    Nekaltas pasake kad Komanda serga 😁😂 Reikia gydyt remontuot

  70. Kitas sezonas

    Svarbu kito sezono protingi sprendimai Reik tiketis kad toks pirmas prastas sezonas Kad ir Laimeta KMT

  71. Šančiai

    Treneris pasakė, kad komanda serga, reikia gydyti. Ir ką? Vakar ir pradėjo gydymo kursą- visa žiniasklaida mirga apie tai, kad vakar ,,mūsų mielas” Žalgiris šventė (?) pralaimėjimą naktiniame klube. Ir įrašai yra. Tai tiesiog atviras pasityčiojimas iš klubo gerbėjų. Jiems tik pinigai svarbu. Manu yra gera proga pradėti daryti tvarką klube- reikia visus besilinksminusius klube atleisti be jokių sentimentų ir baimės, kad nebus kam žaisti dėl suknistos 3 vietos. Pažiūrėsime kaip komandos ,,savininkai” ir treneriai sureaguos. Siūlau boikotuoti ir neiti stebėti rungtynių su Šiauliais.

  72. fanas

    Į Žalgirio rungtynes vaikščiojau ir vaikščiosiu visada. Kamuolys apvalus. Taip, šiandien širdyje skaudu ir nemalonu, bet aš tikiu ŽALGIRIU.
    Bus švenčių ir mūsų gatvėje. Dėl p.m. pritariu-yra nemaža dalis jo kaltės.

  73. Meška

    Vakarykštis pasilinksminimas parodė kaip rūpi žaidėjams jų gerbėjai. Ačiū jums už tai. Nebevažiuosiu, nebesirgsiu, net pietauti nebeisiu į žalgirio areną – yra sočiai kitų vietų papietauti..O dar remti šitus, nžn.kaip pavadinti. GANA. sugriauti viską galima labai greitai. Atstatyti – kitas reikalas. Kai vėl atsiras rezultatai -tada pažiūrėsim, o dabar sakau – viso gero. Nežiūrint į tai, kad sergu už žalgirį nuo 94 metų. Reikia būti idiotu, kad aukoti savo laiką ar lėšas žmonėms, kuriems atvirai nusiš…ant sirgalių, ant klubo istorijos ir panašiai. Linksminkitės toliau! Yra ką švęsti, gerkit toliau.

  74. 709

    Liko dvi savaites zaidejams,treneriams,administracijai irodyti sirgaliams ir remejams kas yra verti kitame sezone vadintis zalgirieciais! Nesuprantu GWB pozicijos,tai jie palaiko komanda,tai jau vakare publikuoja nuotraukas apie linksmybes. Idomu ar vel reiks mestis sumoketi bauda uz fejerverkus Panevezyje.

  75. Hansas

    Motiejūnas kalčiausias keisdamas trenerius

  76. Darius

    po visu laiku blogiausio sezono rezultato, komandos zaidejai linksminasi klube. Man tai yra visiskas dugnas. Kas norite, galite ir toliau juos palaikyti, remti ir kitaip seiletis. Normaliose komandose uz tokius bajerius tokie zaidejai butu ismesti lauk ir suzaistu keluas likusias rungtynes su tais, kas liko. 1996 m Lietuvos rinktine i Olimpiada isvaziavo vos 11 zaideju, nes pries Olimpines kai kas sugalvojo linksmintis prie cierkos, buvo pagautas ir ismestas. O cia net nesislapsto, viesai, nes jiems dzin.

  77. Linksmintis

    Klube apsurdas kaip speja ar cia jie norejo nuplauti Karteli pralaimejimo tragisko

  78. Dainius

    Žalgiris jau senokai tapęs vienos Lirtuvos krepšinio legendos draugelių prieglauda. Ir sūneliui vieta iškart “po mokslų” atsirado. Matai, jis labai perspektuvus… Sabas – sovietinių laikų žmogus, blatsi ir varkės jam yra norma. Rezultatas yra logiškas.

  79. Lkl

    Nuo Eurolygos iki LKL mazojo finalo kas nutiko Zalgiriui ?

  80. Myklovas

    Paulius Motiejunas neturetu buti trypiamas del visko, kas siemet yra blogai zalgiryje bet akivaizdu kad personalo atranka jis turi rimtu problemu ir ne tik renkantis zaidejus

  81. Bronko

    Niekada nepatiko Kazys, neisivaizduoju, kaip tokio zmogaus, gali kas klausyti. NETIKIU JUO… nors visa kalte del sezono Pauliui. Netikiu, kad su tokiu treneriu ir tokiu valdytoju, kas nors pasikeis kitam sezone…

  82. Bc Zalgiris kaunas

    Kauno zalgirio klubas apgailestauja kad Komandai ir jos sirgaliams isgyvenant sunkiausia sezona Nepriklausomos Lietuvos istorijoje Kai kuriu komandos nariu Poelgiai neatitinka Klubo pozicijos ir vertybiu Klubas tokio elgesio netoleruoja ir Aiskinasi situacija Nors is runktyniu Panevezyje sugrizusios komandos didzioji dalis issiskirste po namus Keliu zaideju elgesys Neatitiko klubo Vertybiu Todel zaidejams bus Taikomos Nuobaudos numatomos pagal komandos vidaus taisykles

  83. Algirdas

    Motiejau, apsišikai, ereli. Tai dabar uostyk savo šūdą per visas rungtynes su Šiauliais. Ir būtinai rodyk savo veidą viešai, kad visi autorių matytų. Tai yra karma. Būtų prieš Neptūną prapisę, nebūtų ištęstinės gėdos, prisilaka (ką jau darė) ir išsiskirsto atostogauti. Dabar specialus prizas motiejui. Žiūrėk ir gėrėkis savo veiklos rezultatais. Bent tai šiame sezone džiugina. Atpildas. Būtinai, motiejau, dalyvauk visose rungtynėse, o po to pamiršk Žalgirį

  84. 709

    Nemanau kad teisinga butu zmones bausti uz tai kad po rungtyniu klube apsilanke. Yra ir asmeninis gyvenimas. Pas mus juk ne rusija.

  85. 709

    GWB siulyciau surasti ta “piarscika”ir ji nubausti. Nebutin tai ka matai viska kelti i viesuma. Mes sirgaliai irgi nesam sventi pridarom visokiu nesamoniu. Suprantu kad sezonas katastrofa,bet gyvenimas tesiasi!

  86. Jonas

    Milijonai ištaškyti,o kaltų nebus?

  87. Oho

    Paleisti visus legionierius namo. Vistiek jokios naudos iš jų. Gal bent išeitų dublerius apšaudyt.

  88. Darius

    prie ko cia tas zmogus, kuris nufotkino zalgiriecius ? Kodel jis turi buti baudziamas, kaip ir uz ka? 709 ? Laimejai, eik ir linksminkis ir mes padilinksminsime..Bet nelaimejo juk

  89. Green Boys

    Istikimiausi fanai jiems skauda Taip matant nekazkur o Naktiniam klube reikia islikti Profiasionalais ir zinot Klubo vidaus taisykles

  90. Krepsinis.net

    Ziniomis klube buvo Webster Giffey Miniotas Lukociunas Ir Blazevicius

  91. Norisi

    Keikt Motiejūną visokiais žodžiais, bet net ir jis nėra toks nevisprotis kaip 709… Ligonis dar ir premijas visiems duotų jaučiu

  92. Heyhey

    taigi rase kad nubaus , jums kad tik pasikoliot, PMO kaltas aisku kaip diena , bet jisai nesitrauks , nes yra savininkas, tam kad trauktusi reikia zymiai didesnio pasipiktinimo nei sitie komentarai , spaudimo is remeju , ypac is savivaldybes is go3 ir t.t. PMO ne koks laivu statybos magnatas kuris numeta tuos 10 mln o zmogus idejes i kluba 8 metus savo gyvenimo. Galiu susitaikyti su eurolyga bet su LKL kol kas negaliu. Dabar turetu zaisti jaunimas del bronzos ir atiduoti sireikai ta bronza, Kaune niekam bronzos nereikia.

  93. Vaidas

    Ačiū tarti reikia 80 proc žaidėjų, ir nė vieno nepasilikti su žaliu krauju ar rūbinės laikytoju, prisilaikėm rūbinę, laikas grįžti į aikštelę ir imti energingus jaunus ir žaidimo ištroškusius žaidėjus, o nenuklerusias traumų išlaužytas krošenas

  94. ir dar

    garantuoju kad su kaziu nieko mes nepasieksime, lkl gal ir ispers savo sudeti susideliojes bet is to kas jau matoma su jo strategije busim dulkinami eurolygoje toliau….

  95. A.Masėnas

    Kazkoks +- zaidimas buvo prie Zdovco, atejo.maskvutis ir pralai.ejo Klaipedai 2 sykius ir 4 kartus is 5 tarpusavio runggyniu Paneveziui. Nera ne tik rezultatu, bet ir disciplinos. O jankunas turejo baigti karjera pernai, butu galejes iskelta galva sakyti, kad kol jis zaide, tokiu bajeriu nebuvo.

  96. Podcastas

    Paklauskite Bružas ir pulsvokskis

  97. Darius

    idomu, kiek laiko dirbs Maksvytis ? Jei liks kitam sezonui, turesime kolukio lygio taktika. Buras is Darbenu kaimo treniruoja Zalgiri padedamas luzerio Krapikoviciaus. Jeigu tas pmo paliks juos kitam sezonui, garantuoju, vel liks paskutiniai.

  98. Darius

    paskaičiavau, kad nuo kovo pabaigos Žalgiris vien LKL varžybose pralošė 8 varžybas, tai Rytui, Jonavai, Panevėžiui, Klaipėdai ir vėl Panevėžiui. Taip pat ir laimėjo 8 varžybas. Įdomūs skaičiai, iš 16 varžybų LKL-e pralaimėti net 8 tokiai komandai kaip Žalgiris reikia sugebėti. Sugebėjo. Reiškia galima skaičiuoti viščiukus, ką nuveikė į Žalgirį atėjęs Moskvičius. O nuveikė jis nemažai, sugriovė ne tik puolimą, bet ir gynybą, prarado LKL reguliaraus nugalėtojo vietą ir todėl pusfinalyje gavo ne Šiaulius, o Panevėžį, šiam pralošė seriją ir nepateko į LKL finalą. Dėl to komanda neteks daug pinigų ir sirgalių, tai faktas. Eurolyga taip pat mato, kas vyksta su Žalgiriu, o jiems ten reikia stiprių komandų. Toliau, po dviejų moliojūno komandos komplektavimo sezonų, Žalgiris nusikomplektavo tiek, kad kitam sezonui komanda nebeturi jokio branduolio, palikti iš esamų galima vos 2-3 žaidėjus ir visus kitus rinkti naujai. Netikiu, kad tokiems kaip Moskvičius ar moliojūnas pavyks padaryti tokį darbą. Nes moskvičių išvis būtina vyti lauk, o vadybininko – savininko sugebėjimai rinkti komandą jau senai plačiai žinomi.

  99. .....

    O nėra Eurolygoj A licencijų peržiūrėjimo kas kažkiek metų ? Nes dabar Motiejus su šaika labai atsipalaidavę. Va jei grėstų A licencijos atėmimas, tai blogiausias metų vadybininkėlis biški apgalvotų prieš priimdamas apgailėtinus sprendimus ir plaudamas milijonus eurų.

  100. Fanas

    Kaip matau moskvičius yra bekiaušis treneriūkštis, nes po tokio feilo ir komandos damušimo pusfinalyje jis nesiruošia dingti iš Žalgirio. Visi trys šūdžiai – motiejus, krapis ir ši trenerio parodija – lieka toliau vykdyti misiją Žalgirio sunaikinimui. Tai jei rytoj moskvičius ir vėl starte pradės su tuo skerslatviu (taip pradėjęs dar nelaimėjo nei vienų rungtynių), reiškia net ir klaikią (kaip Žagiriui) bronzą be kovos atiduoda Šiauliams ir nusprendė prapilti viską kas beįmanoma bei pramušti toliau jau pramuštą dugną :-( O kada vėliau motiejus išvertęs savo kiauliškas akis uždaram preskonfe aiškins, kad visi aplink kalti, o ne jis, jis ne prie ko ?
    Už ką tokia koronė ant Žalgirio galvos ?

  101. nereikia

    Kaunui bronzos arba auksas arba nieko.

  102. 709

    Kiek matau tai del katastrofisko sezono liudna ir skaudu tik mums sirgaliams. Komandai ir vadams viskas pofik. Motiejunas tik i atrinktus ir jam patogiu klausimus atsakineja insider su Ryciu. Bilietai matau neperkami o jokiu naujienu is vadovo nesigirdi. Visi klysta tik ne visi pripazysta ir mokosi is klaidu. Atsiprasau tu kuriuos izeidziau del naktinio klubo paviesinimo,bet mano nuomone matyt taip krepsininkai norejo nuplauti skausma,o nuotraukkos tik dar uzpyle druskos ant zaizdos. As tai gerbiu visu privatu gyvenima ir manau kiekvienas turi ji gerbt.