Zalgiris wins against Siauliai to get the advantage for the third place in LKL 25

BasketNews.com

Zalgiris Kaunas got a 92-75 (28-18, 29-21, 14-19, 21-17) win over Siauliai at the Zalgirio Arena in Game 1 of the best-of-five series deciding the third place in the Lithuanian League.

Game 2 will be held next Friday (16:00 CET) in Siauliai and Game 3 on Monday (May 30) in Kaunas again.

After a commanding first half, which ended 57-39 for Zalgiris, Siauliai tried to respond off the back of a partial score of 14-19 in the third quarter, with Giedrius Staniulis paving the way. But Zalgiris soon restored the lead from 11 to 17 points (77-60) thanks to five straight points from Janis Strelnieks.

The Latvian guard scored 14 points, which tied for team-best, since Tyler Cavanaugh and Arturas Milaknis had the same production. Staniulis logged 17 for Siauliai in a losing effort.

Zalgiris Kaunas: Janis Strelnieks 14 (4/7 FG, 2/2 FT, 5 AST), Tyler Cavanaugh 14 (4/9 FG, 4/5 FT, 7 REB), Arturas Milaknis 14 (5/5 FG), Lukas Lekavicius 9 (7 AST, 4 TO), Edgaras Ulanovas 8, Joffrey Lauvergne 8. 

Siauliai: Giedrius Staniulis 17 (8/11 FG, 1/3 FT, 9 REB), Issuf Sanon 14 (5/16 FG, 0/2 FT, 4 REB), Eimantas Stankevicius 11 (4/7 FG, 2/2 FT), Martynas Varnas 10, Isaiah Armwood 10 (5/9 FG).

Comments

  1. 709

    Be fejerverku bet su pergale!

  2. ispudis

    kai siauliai nesigina,zalgiris pataiko.kai pradeda gintis,buksuoja.nuobodzios varzybos tuscioje saleje.siauliuose pralos

  3. ispudis

    tada bus vel nuobodzios varzybos

  4. ispudis

    antra lyga visada nuobodu ziuret

  5. Linas

    Koks skirtumas ir kam tai įdomu…Žiūrovų kiekis arenoje pasako viską,nors tiesą pasakius nustebau,kad virš 1000 susirinko.

  6. ....

    Panašaus lygio komandos susitiko. Tik prieš Šiaulius ir kieti žaist.

  7. Oho

    Dar per daug zmoniu atejo. Nesuprantu ka galvoja zmones mokedami pinigus uz tokio prasto lygio rengini ? Nu nebent atejo tikedamiesi Siauliu pergales. Tada dar suprantu.

  8. BBD meras

    Wau, lūzeriai laimėjo prieš Šiaulius!!! Nu ne veltui Motiejus the best vadybininkas!

  9. Darius

    neziurejau mazojo finalo ir neziuresiu. komandos visai skirtingu pajegumu, Siauliams jokiu sansu. Nors Zalgirio zaidima galutinai sugriove atejes moskvicius, netikiu, kad Siauliai laimes bent karta. Zalgiris gales dziaugtis trecia vieta, aukstesnes jie siemet nebuvo verti. Idomu tik bus paziureti i ju fizionomijas po finalinio svilpuko. Skirstytusi jie greiciau visi lauk.

  10. 17 Tritaskiu

    😀😁 Milas Strielniekas 4/4 🔥 Na bet cia Siauliu problemos gynyba jei jau Rytas isimeta 15 16 tritaskiu Tai zalgiris laisvai mete Tritaskius

  11. Sirgaliu

    1316 na ziurint pas Sirgalius dziaugsmo nedaug

  12. Siauliai 8

    Siauliu nepaliginsi su Lietkabeliu

  13. ?

    kada molio motiejuką sodinsit ant kuolo?

  14. R 65

    Na duokit jūs po velnių tam Marekui sužaist,ar jau visai visi išprotėjot,nuo Motiejūno iki Maksvyčio.Dreba dabar dėl tos bronzos,kam jo reikalinga? O dabar vieni nebepajegia,kiti nelabai nori,treti iš nesusigaudo,o jaunuolis sėdi be prošvaiščių,visgi talentingas skaitėsi,gal ką parodytu,šitaip suėst gyvenimą

  15. 709

    Jei teisybe kad nubaude zaidejus uz apsilankyma restorane tai manau geda vadovams. Zmones po rungtyniu grize namo uzsuko pavalgyt ir uz tai nubaude! Kazkoks tiktokeris norejo isgarset tai ir isgarsejo. Juk ne karantine gyvenam!

  16. Darius

    709, jei tu dar nesupratai, sitie vadovai gedos jausmo isvis neturi. Ka turi pagrindinis savininkas- vadovas, tai kiaules akis. Del baudos, jei zmogus nueina pavalgyti, tai viena, bet jei po gedingu rungtyniu nuvaro isgert i naktini kluba ir pasilinksminti, tai visai kas kita.

  17. 709

    Dariau nueik i si restorana ir ivertink jo atitikmeni naktiniam klubui.

  18. Darius

    ir i kur tureciau nueiti ?

  19. 709

    cosa nostra kaip raso kad ten jie buvo

  20. 709

    Man neidomu ka jie veikia laisvalaikiu,treniruotese,ar kazkur kitur.Svarbiausiai ka veikia aiksteleje. Buvo daug kalbu apie Tanoka,Anthony,Sonny ir kitus,bet jie aiksteleje buvo zverys. Tai stai ko trokstu is komandos,o ka jie veikia uz aiksteles ribu man visiskai dzin!

  21. R 65

    Žiūrėjau šiandien finalą ir taip markatna buvo ir akyse ne rungtynės,o Motiejūno veidas.Tiek nessmonių pridirbt su tokiais pinigais,o ir išvadų per visą sezoną neimatė ir atitinkamai prošvaiščiu kolkas jokių.Tik gilyn į purvą … .

  22. ...

    Kai atiduodi aikštelėj visas jėgas, tada laisvalaikiu gali veikt ką nori. Tačiau visą sezoną tik prasivalkioję po parketą, bent jau turėtų gėdos privačiai kur nors baliavot. Tik įdomų kas su GWB vakar įvyko, kad taip įsižeidė ?

  23. Darius

    žmonės kalba, kad fanai bandė pasiaiškinti, kokio velnio po pralaimėjimų tie po barus bastosi ir buvo pasiųsti ant 3 raidžių. Dėl manęs tegu baliavoja, bet tik jeigu rodo rezultatą. Antanas Bowie mėgdavo pasilinksminti r niekas nepyko, nes žmogus visada žaidė gerai. Šitie gi tapo pajuokos objektais, tai jei turėtų bent kiek savigarbos, bent jau pralaimėjimo dieną nesirodytų tokiose vietose. Pavalgyti jie nuėjo. Nuo Panevėžio gavę malkų 4 kartus iš 5 žaistų paskutinių tarpusavio rungtynių. Valgyt restorane matai jiems, Klaipėda, Jonava juos aplošia. Tegu dėkoja dievui, kad ne pas Zmago Sagadiną žaidžia, nes po rungtynių būtų ėję ne į barą, o į treniruotę.

  24. Samb

    Dariau tavo labai teisingas komentaras taip buvo Edney buvo Antanas bowie bet taip pasiseka pats žinai pasaka apie Vista ir Grūda aišku linkiu mūsų mylimam Zalgiriukui sekmes

  25. 5 kelinis

    Paklausykit kaip kokia situacija del Fanu poziurio