Zalgiris loses at home, LKL semis continue 38

In the third game of the Betsafe-LKL semi-finals, Zalgiris Kaunas lost 66-67 to 7bet-Lietkabelis Panevezys at the Zalgirio Arena. Zalgiris is still leading the best-of-five series 2-1.

Laurynas Birutis scored 4 points early in the game and Rolands Smits hit two three-pointers from different corners to lead 10-4. Despite a layup by Kevarrius Hayes, the opponents responded with a 10-2 spurt and got in front 12-14. Isaiah Taylor broke through under the basket, Edgaras Ulanovas scored with a foul, and Tyler Cavanaugh finished the first quarter with 5 points, 22-21.

Hayes scored 4 points and Dovydas Giedraitis connected from long range after a nice ball movement, 29-23. After a 7bet-Lietkabelis timeout, Zalgiris didn’t score for almost 4 minutes, 29-31. Smits, Ulanovas and Birutis converted their fouls with free throws (35-33), but only Taylor scored from the field, so Zalgiris trailed 37-43 after the first half.

After the break, the team was led by captain Ulanovas, who scored 7 points in a row and stopped Gediminas Orelikas on defense. On the offensive end, Cavanaugh joined him with a three-pointer and Taylor finished a fast break, 49-47. Giedraitis scored from mid-range, Arnas Butkevicius sank free throws and Cavanaugh added 4 more points, 57-51.

In the fourth quarter, Zalgiris made only 2 points in the first 4 minutes, while Panevezys scored 10 points, 59-61. Birutis tied the score (61-61), but after that Kaunass offense continued to stagnate, 61-66. Finally, the silence was broken by an acrobatic lay-up by Taylor and a three-pointer by Tomas Dimsa with 80 seconds to play, 66-66. Zeljko Sakic made 1 free throw for the visitors, but Zalgiris did not score again in the remaining minute and lost the game 66-67.

Ulanovas and Cavanaugh were the leading scorers for Zalgiris with 12 points. Taylor added 10 for the hosts.

Comments

  1. Kaunas

    Tokiu žaidimu lūzeriams ir šiemet taurės nematyt. Jei kartais pergalę pasiekia, tai ne žaidimu, o gimdymu. Į finalą gal ir išeis kaip nors, bet ten Rytas maudys juos kaip kačiukus. Žalių žioplių ir nevykėlių šutvė!

  2. JULIUS

    TOKIUS LUZERIUS VARYT IŠ ŽALGIRO O BRAZDEIKĮ SU VILKO BILIETU KAD NIEKUR NEGAUTU DARBO O VISINE LAKSTO BET VAIKŠTO MATYT ŠORTUOSE DAUG SAVO Š,,,

  3. Trojus

    Vienas žodis- LŪZERIAI.

  4. Jonas

    Nevykėliai ,su tokiu žaidimu prisižaisit Lietkabelis žada pakartot Realo variantą

  5. Lūzeriams

    Žalgiris šį sezoną įgyvendins visus iškeltus tikslus, o jūs, lūzeriai, įgyvenit?

  6. Duchas iš Darbėnų

    Motyvacijos nulis,tai ir rezultatas analogiškas…Pusfinalį dar gal kažkaip ištrauks,bet spėju prireiks visų penkių rungtynių …

  7. Ha

    Balvonai nevienas nesužaidė gerai centrai tušti kur dingo igis

  8. ....

    Man tai išvis keista, kaip šita serija ne 0-3 Lietkabelio naudai. Nes jie tikrai geresni. Ir ką čia Žalgiris rodo yra ne daugiau kaip kokio Prienų lygio krepšinis. Nu tokia kančia aikštelėj, kad šlykštu žiūrėt. Kažkaip šviečiasi, kad kol Kazys bus komandoj,tol Žalgirio nematysim LKL finale. Ir jei šiandien vėl šitas kiemo lygio treneriūkštis viduriuos, kad neblogai sužaidėm, tai dantis bus galima išmušti. Zdovcas bent pagarbą kažkokią komandoj turėjo, ne taip kaip šitas burokas.

  9. Aha

    Tik noriu priminti šitiems lūzeriams,kad ir dėl 3 vietos reikės žaisti gėdos maratoną. Taip, kad lagaminų dar galit nesikrauti.

  10. A G

    visa esme ne zaidejuose, o treneriu stabe. vat ten tai sEDI LUZERIAI, uzsispyres , pasikeles burooookas is zemaitijas ir linksciojenties pagalbiniai. nesugeba motyvuot zaidejus. deriniai pagal teorijas, o ne pagal zaideju stiprias ir silpnas puses. Zalgiri formuot naujam sezonui reikia nuo treneriu sudeties. sveikinu ryta , ten kazkaip sugeba uz beveik dyka nupirkt gerus krepsininkus, geras pavz. ane Motiejunai. gal laikas prezidento vieta perleist kazkam kitam? bloga ziuret i tavo surinktas siuksles……..

  11. Zzz

    Pasakysiu tik vieną. Žalgiris geriau jau žaisti nebegali ir stebuklingai Eurolygos rėžimo neįjungs. Nes jo ir neturėjo. Tai JEIGU ir papuls netyčia į finalą, tai nuo Ryto pasidarys tokią gėdą,kokios jau apie 20 nebuvom matę.Su šitu lavonu treneriu tuoj visus dugnus pramušim. Jau net pernai puolimas ir tas turbūt geresnis buvo.

  12. A G

    siaip galetu iR atapkinas savo tyRima padaryt. Gaila Kauno ir aplinkiniu raj . gyventoju, vat.

  13. kostas,

    jo, cia ne zaideju problemos. cia problemos visai zalgirio sistemai. reikia jaskos, kad sudeliotu viska i savo vietas.

  14. Albis

    Kartais nesuprantu kuo skiriasi daug uždirbantys krepšininkai ir tokie vidutiniokai kaip Lietkabelis. Jei tie daug uždirbantys nežaidžia. Atidirbkit bent jau už savo tas dideles algas. Nes jei nėra kokybės skirtumo tai kam mokėti brangiau. Už ka gaunat daugiau? Gadinat savaitgali vyrai.

  15. Oho

    Jei po tokio antro gėdingo sezono galo Kazys dar liks čia, tai bus galima spjaut ponui motiejukui tiesiai į veidą. Jei pernai dar kažkas teisino, tai šiemet manau bus įrodymas, kad Kazys nesugeba motyvuoti ir tiesiog yra paleidęs komandą finalinėj sezono stadijoj antrus metus iš eilės. BRAVO

  16. :(

    Apgailėtina. Kazys vis dar neišmoko, kaip žaist būnant favoritu. Nesupranta, kaip motyvuoti žaidėjus ir kad Žalgiriui gėda su tokiu biudžetu tampytis pusfinalyje. Ir dar su komanda, kuri pernai paliko be finalo. Gėda. Prie Šaro net ir esant sumažėjusiai motyvacijai jokių abejonių net nekildavo, kas taps čempionais, o dabar net namie pusfinalio serijos užsidaryti negali. Jei nelaimi LKLo, Kazį lauk. Loseriai.

  17. ....

    Gal rimtai Čanaką kitiems metams imti. Tai bent gynybą sustatys. Nes panašu Kaziukas su Krapikėliu nei apie gynybą nei apie puolimą nieko nėra girdėję.

  18. Jurka

    Iggi bybi dink iš akių

  19. na taip sutinku,

    tegul isgimdys kazka, bet mes ne idiotai, kad kazka reikia daryt Z sistemoj tai nenugincijamas faktas. kazkaip smirda ir labai. gal jau ir Kauno miesto meras, gali ir turi teise kazkaip itakot sita Motiejuno ir visokiu pribludeliu era. kazkaip miestas moka pinigi, o kazkokie motiejunai juos isleidzia bele kur. O ataskaitu kur panaudotos lesos skirtos Kauno miesto Krepsinio komandai yra? sita plovykla reiktu laaaabai gerai patikrint. ane Kauno miesto mere? jeigu tai privatus remimas is reklamu tai taip, nusispjaut, bet miesto pinigai yra visu musu. buk malonus pasidomekite…..kazkaip toje sistemoje smirda bele kaip. cia mano nuomone. bet idiotai uz savo nervu prarastes lasteles vistiek pirks bilietus ir iseis nusivyle. aikit kaku krepsinio ekspertai.

  20. Sigis

    Kazy von

  21. A G

    sitai visai zalgirio sistemai, reikia Tapkino tyrimo, oi cia butu ne pirmaeiliai seimo rinkimai. bet jis Vilnietis, jam nusispjaut ant Kauno. sita sutve ir Kauno zalgiris atsidurtu s…..skylej. Mere ruosk popieriukus.

  22. Darius

    Zalgiriui labai sekasi, kad su tokiu zaidimu sugeba pirmauti serijoje, nes Lietkabelis zaidzia geriau. Todel kol kas blogesnei komandai padai dar nesvyla, bet tai nera teisinga, nes kaip jau rasiau, Lietkabelis yra geresni. Zalgirieciai kaip Brazdeikis ir Lukosiunas yra destruktoriai. Negi juos dar sezonui pasiliks ?

  23. Darius

    kas dar. Kaip eurolygos komanda gali zaisti taip, kad namie neimeta net 70 tasku ? Lietkabelis gal 10 kartu pigesne komanda, bet antras rungtynes is eiles zaidzia netgi geriau. Ir net reguliaraus sezono paskutines tarpusavio rungtynes laimejo, nors turejo dvizenkli deficita. Kaip paaiskinti tai ? Kodel nebenori zaisti Brazdeikis ? Sedi ir linksminasi ant suolo, o kazkas turi arti. Idomu ka ponas komandos savininkas galvoja.

  24. Butex

    Lietkabelis geresnis visa galva. Maksvyčiui jau pernai buvo laikas į Darbėnų “Armani”

  25. taigi

    parašysiu paprastai. Jei nepatinka Žalgirio žaidimas – visada galit palaikyti rytą. Ar kabelį. Juk jie tai puikiai žaidžia.

  26. Darius

    o tu vel galesi palaikyti Žalgirį dėl 3 vietos, nedaug trūksta

  27. Nujo

    Reziusuoja baisiai

  28. :)

    Ir dar. Ule kaip kapitonas pasirode visai nevykes. Isejo Jankis i pensija ir garsioji Zalgirio rubine, nuostabi atmosfera ir komandine dvasio sugriuvo. Dabar jau net gaila, kad Kalna taip suede traumos ir jis negalejo uzbaigt pilnai sezono. Tokiose krizinese situacijose, kokioje, akivaizdu, yra Zalgirio komanda tarpusavio santykiu prasme, tokie patyre veteranai zino, ka dayti ir kaip elgtis, kaip sutelkti komanda. Bet dabar, atrodo, nei treneris, nei zaidejai savo problemu nera pajegus isspresti, tai belieka isikisti vadovams ir bandyti dar kazkaip suklijuot komanda, kad sezona butu bent pabandyta garbingai uzbaigt. O po sezono labai rimtai ir is pagrindu issiaiskint, del kokiu priezasciu komanda visiskai subyrejo sezono finiso tiesiojoj, tada, kai reikia rodyt geriausia zaidima ir laimeti titula. Bet del Kazio tai is tikruju keista ir nesuprantama, kaip treneris, visada garsejes kaip zaideju treneris, uz kuri jie pasirenge ir numirt aikstelej, dabar taip prarado rubine. O dar tie masiniai atsisakymai zaist rinktinej… Galbut tie dalykai ir tos savybes, kurios veike treniruojant zemesniame lygyje, nebeveikia paciam auksciausiam? Galbut Kazys per silpnas treneris taktiskai, zaidejai sezono metu tuo isitikino ir prarado pagarba? Klausimu daug, bet liudniausia, kad rytas, panasu, antra sezona is eiles bus cempionai. Ir tai tik dar karta irodo, kad ne piniguose esme. Bent jau ne visada. Ta si sezona irode ir pats Zalgiris Eurolygoj.

  29. 709

    Kai nera motyvacijos,tai toks ir rezultatas. Galbut reiketu pagalvoti apie dvi sudetis viena-eurolygai, kita-LKL. Atejus i arena noretusi matyti zaidima, o ne laiko stumima. Vaizdas po eurolygos sezonu jau eile metu tas pats tai gal jau laikas kazka keisti ir zaisti ziurovams iki sezono pabaigos.

  30. Pusfinalis

    LKL istorija nepalanki Zalgiri klupdanciam 7bet-Lietkabeliui.

  31. Maksvytis

    Rubineje aukletinius ispludes Maksvytis nesame akrintamuju rezime 🤔

  32. Neturiu

    nieko gero pasakyt apie komanda, bet man atrodo kad treneris cia kalčiausias, neparuošė komandos Lkl plaiofams. Ir dar atkabino brazdeiki. Jei nelaimės aukso reiktu vyti ji lauk, tegu treniruoja rinktine. O kviest atgal šara. Labai nenoriu plėstis bet idiotui kur čia apie tapina rašo, turiu patarimai, kreipkis pas psichiatra kuo greičiau, tau reikia gydytis

  33. A G

    JASKA SAKE , KAD Z TRENYRUOS UZ DYKA. , JEIGU MOTIEJAUS SISTEMOJ NEBUS.IR, JO ZMONA JI PALAIKO. MALONI IR Faina seimynele. po 2 m. bus LR prezdents

  34. Tur

    but tau vienam sake, sapne

  35. Europa

    Kad ir matom kitom Eurolygos komandom nera lengva vietinese pirmenibese Kaip Alba vakar Pao 2-2 su Peresteriu Baskai gali pralaimet

  36. Lietkabelis

    Nieko gero nematau is to Lietkabelio kad visa galva Vos Juve aplose O zalgiriui niekad ir nebuvo lengvu runktyniu su Zalgiriu

  37. Kaunas

    Lukas Dimsa banguotai zaidzia

  38. Ataka

    Nieks neminejo del paskutines Atakos taip beviltiskai suzaist 21 sekunde