Positive COVID-19 case in the Zalgiris line-up 8

The COVID-19 test came back positive for Marek Blazevic, Zalgiris Kaunas found out on Wednesday. The tests from other players and staff came back negative.

After Monday’s game in the King Mindaugas Cup, the players had the next day off.

Blazevic felt slight symptoms, so he stayed at home and did not participate in Wednesday’s practice sessions, later being tested individually.

The rest of the team was then tested and Wednesday’s tests came back negative.

The green-and-whites will be tested again on Thursday and if the tests come back negative, they will be allowed to play in Friday’s EuroLeague game against Olympiacos.

Comments

  1. Aha

    Fuck. Isvyka i Rusija pasibaige blogiausiai, kaip tik galejo. Du pralaimejimai ir dar korona. Ir visa tai vyksta kertiniu sezono metu, kuris ir nulems, ar turesim si sezona realiu sansu pasikapot del astuntuko. Situacija atrodo labai nelinksmai, nes kazkaip abejoju, kad pavyks taip lengvai praslyst kaip su Jokubaiciu… O ir antras Eurolygos ratas ir siaip buna sudetingesnis, nes komandos, pretenduojancios i playoffus, ima smarkiai gerint zaidima. Prie Saro ta darydavo ir Zalgiris, kai dabar nelabai ir matosi tu rezervu, ka cia butu imanoma labai pagerint. O jei dar pradesim byret del ligos… Fuck ir dar karta fuck.
    P.S. Tegul eina na*ui visi tie rusai su savo bardaku. Tik visiski idiotai gali leist ziurovus i rungtynes vidury pandemijos. Bet ka noret is ju, putleristanas.

  2. sūduvis

    Kokia numatyta bauda už žalą klubui?

  3. Viktor

    Galėjo rusai bent česnako prie koronos įdėt… Taip ir pagalvojau kad taip bus kai pamačiau liaudį arenoj…

  4. ...

    Gal ne visai ir cia ta Rusija kalta, kas ten zino, juk butu gal tada buve daugiau atveju komandoje. O cia gali buti, kad Marekas ir kazkur kitur vienas pasigavo.

  5. Visi

    GalvojaI kad Rusijos pozymiai

  6. As ir

    Ne manau kad Rusija susijusi Juk buvo rase Grize testavosi nei vieno teigiamo Marekas kazkur kitur

  7. ???

    Vargšas Marekas… Pirmadienį dar taip neblogai žaidė su “Pieno žvaigždėmis” ir netrukus susirgo… Koronavirusu jis galėjo apsikrėsti nebūtinai Rusijoje. Tik labai gaila, kad ta išvyka komandai visomis prasmėmis buvo nesėkminga… Sveikatos Marekui, Mariui ir jų komandos draugams. Reikia tikėtis, kad daugiau niekas iš “Žalgirio” nesusirgs.

  8. anonimas

    Nedarykite tragedijos ten, kur jos nėra. Žmonės sirgo ir sirgs, o Marekas dar neaišku kuo serga. Ir tik visiški idiotai gali triesti dėl to, kad rusai įleidžia žiūrovus į arenas. Tai jų reikalas, pas juos dirba teatrai, kino teatrai, barai, restoranai ir labai gaila, kad mūsų valstybėje niekur negalima eiti. Jeigu esate kovidiotai, sėdėkite namie apsišikę ir užsibarikaduokite, nieko neįleiskite ir niekur neikite patys. Skiepinkitės ir testuokitės, nešiokite kaukes. Avių banda.