Zalgiris handles Dzukija in Garino’s return 7

Zalgiris continues its title defense in the Betsafe-LKL, taking on Dzukija in Zalgirio Arena. The green-and-whites managed to hold on to an 86-80 win after a hard-fought affair.

The opening quarter showed no indications of it being an easy battle for Zalgiris. While the Kaunas side had the upper hand after the opening quarter, going up by 5 points, the visitors managed to turn it around and get their noses ahead before the break, 47-49.

The team’s fought tooth-and-nail, and only a single point separated the two sides before the final period. However, with Paulius Jankunas leading the way, Zalgiris managed to take the initiative and eventually held on to a slim lead.

Both Jankunas and Joffrey Lauvergne put up 16 points and 6 rebounds apiece, while Marius Grigonis chipped in with 11 points and 5 assists. Lukas Lekavicius and Martinas Geben ended up with 9 each, while Rokas Jokubaitis ended up with 8. Thomas Walkup filled up the stat-sheet with 6 points, 5 rebounds and 8 assists for Zalgiris.

Patricio Garino made his return to the court and ended up with 3 points and 2 rebounds in 15 minutes of action.

Comments

  1. 709

    Sveikinu visus su iskovotu tasku lenteleje.Kazkaip atrodo,kad komanda pavargus nuo krepsinio.

  2. Zalgiris

    Sunkiai sunkiai Dzukija rode charakteri iki pabaigos Jankunas MLDC 😁 4/5 Tritaskiu ir Su Garino sugrizimu

  3. s

    vasturija 0 minuciu, jeigu paleistu dar si sezona butu nuostabu, po tu javtoko kalbu apie ilgalaiki pojekta buvo kiles nemazas nerimas, kad sitas netikelis liks avansu dar bent metams, bet panasu jau ir sileris nebemato jo rotacijoj

  4. Samb

    Nesupratau Vasturia tipo lyderį taupo Eurolygai

  5. Zalgiris

    Gal kad Garino zaide arba dave Daugiau Lukociunui jokubaiciui

  6. Vycka to s

    o tikrai Javtokas apie Vasturia kalbėjo kaip apie ilgalaikį projektą? aš apie Garino tik pamenu

  7. heyhey

    visai neseniai javtokas savo interviu pareiske kad vasturia ilgalaikis zalgirio projektas, o dabar jau nori i federacijos prezidentus. Bet gali buti ir taip kad isejus walkupui kita sezona vasturija pasislinks i jo vieta , cia mano nuomone, nes jisai yra izaidejas ir turi garantuota kontrakta antriems metams. As tai buciau visom keturiom ar penkiom uz tai kad ji paskolintu kokiam lietkabeliui kad ir uz puse sumos . Vakar zalgiris dare treniruote , bet jinai irgi nepavyko , taip iseina kad jankunas budamas 36 metu maziau pavarges uz 10 metu jaunesnius tiek fiziskai tiek psichologiskai, jai liks toks nusiteikimas busim makabio sutrypti